Autor Subiect: Satisfactii New Vitara  (Citit de 16704 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Satisfactii New Vitara
« Răspuns #30 : 06.Sep.2018, 10:22:21 p.m. »
   Azi am avut o surpriza, initial neplacuta, dar finalul a fost fericit si iaca am surescitat acest topic. Bag seama ca de vreun an nu si-a mai laudat nimeni masina ! :) (si m-am gasit eu acum!)
   Circulam azi pe un drum pe care mai trecusem acum doua zile si deci stiam ca nu are probleme deci puteam merge lejer cu 90-100km/h, cand dupa o curba(ca altfel n-are haz, nu?), vad pe carosabil niste pete mai deschise la culoare. Ce-o fi, ma gandesc rapid, gaurile ar trebui sa fie mai inchise si de unde atatea gauri? Ba erau chiar gauri d-alea facute de niste baieti, pe care le vor astupa maine(?) cu asfalt.
   Si-a inceput "dansul" printre gauri, stiti voi, miscarea aceea rapida din volan stanga-dreapta sau dreapta-stanga, de evitare a gropilor, ca mi-era si teama sa mai calc frana, doar am luat piciorul de pe acceleratie. Toata tevatura a tinut pret doar de vreo 7-8 gropi, deci nu prea mult si cu viteza in regres.
  Dupa ce am rasuflat usurat ca n-am luat niciuna, abia atunci mi-am dat seama cat de bine a "raspuns" masina si ca de fapt puteam sa ma si rastorn la ce facusem eu ! Mi-am amintit si de videoclipul cu Dusterul care se rastoarna trecand printre niste jaloane si ma gandeam ca asa era sa patesc si eu ! Cert este ca masina a stat bine "pe picioare", dupa miscarea mea din volan si-a revenit rapid fara sa-mi creeze niciun moment senzatie de nesiguranță sau teama. Gumele, amortizoarele, centrul de greutate, una din astea sau toate la un loc si-au facut treaba. Moment de satisfactie !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #31 : 06.Sep.2018, 10:41:48 p.m. »
Noroc ca mergi incet, batraneste 😂
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline ...

« Răspuns #32 : 07.Sep.2018, 06:59:24 a.m. »
E mașina ușoară, poate ajută împotriva răsturnării. Dusterul cred că e mai greu. Bine că n-ai pățit nimic și mașina la fel.

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #33 : 07.Sep.2018, 07:08:37 a.m. »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline enicky

« Răspuns #34 : 07.Sep.2018, 09:08:35 a.m. »
  Acum nici a mea nu mai e chiar usurica: roata de rezerva normala + insonorizarea+"plusul" meu, se aduna ceva...
  Ei la mine au fost mai usoare, deviam st./dr. cam ~+-1m, altfel nu mai scriam aci.
 Cert este ca si-a facut treaba, bravo lor!!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #35 : 07.Sep.2018, 09:44:51 a.m. »
Pentru situații din astea s-a inventat ESP-ul.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
« Răspuns #36 : 07.Sep.2018, 10:01:11 a.m. »
ok renunt
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #37 : 07.Sep.2018, 10:08:47 a.m. »
Pentru comparații există topicuri de versus. Să nu facem un ghiveci. :)

Offline enicky

« Răspuns #38 : 07.Sep.2018, 10:36:43 a.m. »
Noroc ca mergi incet, batraneste 😂
    Daaaa, n-ai sa vezi :-))....

Offline daktery

« Răspuns #39 : 13.Sep.2018, 12:16:23 p.m. »
Salutare,

Ca sa ma inscriu si eu in rubrica satisfactii, am parcurs intr-un singur drum distanta de 1500km fara sa ma simt vrumpic jenat de scaun sau sa ma doara ceva, a fost foarte confortabil desi am 1,9m si 102 kg.
A durat cam 2 luni pana mi-am gasit pozitia dar acum este super.
  • Suzuki Vitara 1.6 vvt/spirit/allgrip/MT