Autor Subiect: Satisfactii New Vitara  (Citit de 16706 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Satisfactii New Vitara
« Răspuns #20 : 12.Ian.2016, 10:34:36 p.m. »
         Tot aici trebuie sa adaug surpriza si.... satisfactia pe care am avut-o dupa prima zapada .
 Eleganta si simplitatea cu care a traversat troienele, o definesc si te ...uimesc ! Mai asteptam....si alte surprize  :good:
« Ultima Modificare: 13.Ian.2016, 08:19:32 p.m. de hugbear »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #21 : 13.Ian.2016, 03:37:38 p.m. »
Nu mai reluati tot pasajul.... Nu este deloc greu de facut asta.
Multumim.
Go Terios!!!:)

Offline enicky

« Răspuns #22 : 13.Ian.2016, 09:54:46 p.m. »
        Poatarea mea de mai sus vine ca o completare la ce am scris  aici.

« Ultima Modificare: 13.Ian.2016, 10:09:03 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

« Răspuns #23 : 07.Sep.2016, 08:21:29 p.m. »
    Ieri am facut am mai facut un drum de aprox. 550km/8,5h(pe gps). Nu prea inteleg cum calculeaza gps-ul  timpul, dar presupun ca in trafic complet liber fara sa tina cont de  bariere, drumuri in lucru etc. Eu l-am facut in 9,5h, unde au intrat si situatiile enumerate+ pauzele aferente. Iar acest timp l-am in conditiile in care rareori m-am incadrat in limita de viteza a drumului.
       As putea spune ca a fost un traseu care a cuprins toate tipurile de drum existente in Romania: A3, DN, DJ  si f. multe serpentine  de urcat/coborat.
      Deplasarea a fost de la Bucuresti la Viseu de sus.
      Pot spune ca Vitara s-a comportat excelent, stabila in viraje, iar modul sport (folosit f.des)si-a facut treaba corect. Corelarea vitezei de deplasare cu treapta de viteza este f. importanta mai ales in depasiri. N-am avut nevoie de cuplu diesel la urcare folosind modul sport.
       La felul cum am mers,  am avut la final un cunsum care pe mine m-a mirat : 6,5.!

Offline Lerua07

« Răspuns #24 : 07.Sep.2016, 09:50:56 p.m. »
Nu trebuie sa te mire. Si eu am facut 630 km pe aceasi combinatie de drum (oradea-hunedoara-transalpina-voineasa-pitesti-tgv) ci ac permanent si tot 6,5% am avut ! :good:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline centel

« Răspuns #25 : 30.Sep.2016, 03:04:24 p.m. »
Satisfactiile si surprizele placute ale New Vitara dupa ~5000 km si 2 luni de utilizare:
1. Designul este deosebit! Cu cat ma uit la ea mai mult, cu atat imi place mai mult!
2. Cutia de viteze automata este exceptionala!  Nu sunt eu un mare expert dar sunt foarte placut surprins de cum se comporta, schimba vitezele lin, cateodata nici nu imi dau seama ca a schimbat viteza, sistemul kickdown se comporta mai bine decat ma asteptam.
3. Spatiul din interior este mai mult decat suficient pentru familia mea (2 adulti + 2copii).
4. Portbagajul a fost o surpriza placuta! Am bagat in el mai mult decat credeam!
5. Vizibilitatea din masina !
6. Vizibilitatea in oglinzile exterioare!
7. Utilitatea camerei la mersul cu spatele!! Sincer nu prea mai vad sensul senzorilor de parcare pe spate acum....nu as schimba camera cu senzorii pentru nimic in lume!
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

Offline gtiu

« Răspuns #26 : 17.Dec.2017, 10:07:03 a.m. »
nush cum se face, dar de cate ori conduc masina..am un zambet tamp pe fatza. Chiar e distractiv de condus acest Susuki Vitara.
  • Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

The following users thanked this post: ambmihai, doracapi

Offline shpeedy

« Răspuns #27 : 17.Dec.2017, 01:03:13 p.m. »
Asteapta sa vina zilele cu zapada...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline enicky

« Răspuns #28 : 17.Dec.2017, 06:42:19 p.m. »
.... dar de cate ori conduc masina..am un zambet tamp pe fatza.

Cand o sa vina zapada vei avea un zambet de satisfactie ! Cel putin eu asa am avut.
   Uite, chiar a-nceput sa ninga !! :)

The following users thanked this post: ambmihai

Offline magicoolje

« Răspuns #29 : 17.Dec.2017, 09:09:29 p.m. »
@gtiu  =)) .Sper sa te tina!...La mine a ramas doar faza cu tampu'
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl