Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137422 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Flint Beastmood

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #630 : 10.Mai.2021, 04:20:09 p.m. »
Răspuns la propria-mi intrebare: surub cu diametrul de 8mm si lungime de 80mm, trecut printr-o tija metalica perforata si invelita in banda de izolat. Roata s-a fixat exceelnt.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

The following users thanked this post: hoinarel

Offline enicky

« Răspuns #631 : 10.Mai.2021, 08:34:55 p.m. »
Roata s-a fixat exceelnt.
   Ai uitat sa spui si "intristarea"(pretul) !  :)
Sincer, n-am vazut necesitatea acelui amarat de surub, eu am pus rotile de rezerva la ambele msini fara surub, cricul si celelalte in mijlocul si pe langa roata si sta fixa fara probleme. Surubul l-am considerat ...bani aruncati.
 P.S. Doamne-ajuta sa nu faci pana, sa vezi ce invarti la el !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Calin sb

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #632 : 11.Mai.2021, 01:29:36 p.m. »
Intristarea apartine magazinului: 1,3 lei surubul, 30 de bani doua saibe (una e suficienta) si 3 lei tija metalica, plus 1m de banda izolatoare - am invelit toata tija. S-a infiletat repede la mana apoi l-am strans moderat cu o cheie.

Am preferat sa fixez astfel roata pentru ca drumurile patriei scutura tot mai tare. In timpul mersului nu stii ce petrecere dau lucrurile pe acolo, plus ca daca apare vre-un zgomot elimini din start roata.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

The following users thanked this post: spiro

Offline enicky

« Răspuns #633 : 11.Mai.2021, 03:57:50 p.m. »
sa vezi ce invarti la el !
  Si cu cheia, ups(fluture?) !! Vezi sa n-o lasi acasa.... :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #634 : 11.Mai.2021, 08:38:27 p.m. »
Dotarea permanenta a mașinii: patent, chei, șurubelniță cu diverse capete, banda izolatoare, banda lata pentru reparații, prelata / foaie de cort, briceag multifuncțional, niste sârmă, bidon cu apa. Nu se stie cand întâlnești un UAZ, un Aro sau o Niva in nevoie... Surubul rotii de rezerva n-are nici o sansa de a se opune.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #635 : 12.Mai.2021, 09:15:22 p.m. »
  Daca n-avei masina din semnatura, as fi zis ca mi-ai furat-o pe a mea. :)

Offline Flint Beastmood

« Răspuns #636 : 12.Mai.2021, 10:34:15 p.m. »
Va sa zica Dl. Enicky are portbagaj haiducesc... Dau o bere, chiar si fara alcohol, cand treci prin orasul meu. Ca sa nu fie off-topic, o dau pe roata de rezerva.
  • Vitara 1.4/48V Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #637 : 13.Mai.2021, 09:29:02 a.m. »
... Dau o bere, chiar si fara alcohol, cand treci prin orasul meu. Ca sa nu fie off-topic, o dau pe roata de rezerva.
    Cu mare drag, cand trec prin orasul tau, whatever it is. :)

Offline ...

« Răspuns #638 : 13.Mai.2021, 09:32:15 a.m. »
Colegul e brașovean de-al meu.

The following users thanked this post: enicky

Offline Mmarza

« Răspuns #639 : 13.Iun.2021, 01:11:00 p.m. »
Am 4 roti vara (17 inch) si 4 iarna (16 inch). Vara umblu cu 1 roata de iarna ca rezerva si iarna cu 1 de vara.

De 3 ani nu le-am fixat, am pus acolo diverse si de toate, nu am fixat cu vreun surub si nu am avut vreodata probleme.
  • Vitara 1.6 passion Silky Silver

The following users thanked this post: spiro