Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137420 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #600 : 28.Aug.2020, 05:32:03 p.m. »
Nu asta-i raspunsul complet...
Ideea e ca diametrul rotii complete de rezerva e sensibil egal cu cel al rotii cu janta de aliaj (17") sau al rotii cu janta de tabla (16"). Diferenta de diametru de 1" e compensata de balonul anvelopei folosite astfel incat rotile finale (de vara/aliaj, iarna/otel sau rezerva slim) sunt sensibil egale.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: dthem

Online ntire2000

« Răspuns #601 : 28.Aug.2020, 08:59:10 p.m. »
Corect ceea ce ai completat.
Pe de alta parte, diferenta fata de celelalte anvelope afecteaza dinamica masinii si stabilitatea.
Fiind oricum aproape inutila au (re)gândit-o si au mai redus si din costuri prin subdimensionarea ei astfel încât sa nu ocupe nici spatiu.
Iar mai nou nici nu doteaza masinile cu ea.

Pe vremea Daciei 1300, pe la începuturile automobilului  :D ocupam spatiul din portbagaj cu a 5-a roata.
Eu în 26 de ani de umblat pe drumuri nu cred ca am avut mai mult de 4 pene.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #602 : 29.Aug.2020, 01:09:23 p.m. »
  Varianta de achizitie numai roata de rezerva+cric o consider a fi cea mai practica si economica.

NU este nevoie de acel surub de fixare(cauciucul are aderenta buna la tabla), sau cutie de scule, deoarece in mijlocul ei si in lateral am aranjat cricul, coarba si manivela(invelite in lavete), cutia sanitara, triunghiurile, extinctorul si compresorul care au creat un tot unitar  bine fixat si usor de accesat.

Deci cu mai putin de 700lei si doar in 2-3ore se rezolva problema, deoarece dealer-ul vinde roata separat, iar cric se gaseste usor(de ex.Dedeman).
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gxx

Offline perfidus

« Răspuns #603 : 28.Sep.2020, 10:37:55 p.m. »

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline Trane94

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #604 : 24.Nov.2020, 09:52:39 p.m. »
Salutare, voi cum ati comandat de pe sumo suzuki din ungaria? Vad ca la crearea contului la tara nu exista Romania si imi cer cod postal unguresc. Multumesc!
  • Suzuki Swift 1.2 Hybrid 2020

Offline Heavyd

« Răspuns #605 : 25.Nov.2020, 07:55:10 p.m. »
eu am comandat de pe sumo ungaria, a mers fara probleme saptamana trecuta mi-a venit coletul prin GLS.
Este aiurea cu sumo romania nici situl nu le merge....

L.E. Se pare cau scos romania si ne forteaza sa comandam de la sumo romania care nici site nu are numa un cont de facebook.... aiurea!
  • SX4 S-Cross Hybrid

Online FritzVonSpritz

« Răspuns #606 : 25.Nov.2020, 08:24:36 p.m. »
Vedeti ca la Contact Us au date mail si numere de telefon, inclusiv partea romana:
https://www.suzukialkatresz.com/en/shop_contact.php
Acuma, cum preferati sa vorbiti....romana, maghiara sau engleza ;)
Daca le scrieti mail in loc de [at] puneti @ , daca nu v-ati prins  :dknw:
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Trane94

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #607 : 25.Nov.2020, 08:35:41 p.m. »
Am reusit pana la urma, am luat legatura pe facebook cu cei de la suno suzuki Romania. Destul de promti si cu poze la tot ce am cerut. Aparent din Ungaria nu prea mai merge decat prin acest intermediar, preturile nu difera  transport 55 lei daca nu sunt km in plus.
  • Suzuki Swift 1.2 Hybrid 2020

Offline Heavyd

« Răspuns #608 : 26.Nov.2020, 08:24:54 a.m. »
Eu vad dezavantajul major al intermediarului ca nu au site, nu se poate face plata cu cardu!
Is curios acuma daca iri da factura si garantie
  • SX4 S-Cross Hybrid

Offline naafrayu

« Răspuns #609 : 02.Dec.2020, 02:51:57 p.m. »
am vb acum la SUMO ROMANIA (nr de pe site sumo hu). site-ul romanesc este in pregatire si va contine aceleasi piese. momentan nu au prea multe in stoc. au covorase. nu si cauciuc portbagaj, am comandat cu 750 kitul cauciuc+cric+spuma scule+surub  (https://www.suzukialkatresz.com/spd/S-43290-79J10-SZETT/Suzuki-Vitara-2015-utani-SX4-SCross-Potkerek-Manko) la 750 lei (identic sxcross si vitara) cu trans curier inclus (cauciuc KENDA nu LINGLONG de pe var doar cauciuc = https://www.suzukialkatresz.com/Suzuki-Vitara-2015-utani-SX4-SCross-Potkerek-Manko)
  • SX4 S-CROSS ALLGRIP 4X4 AT 1.4 BENZINA, 05.2019, 10,000KM, DAB AUTO BUCURESTI