Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137425 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline jante.otel

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #580 : 15.Iul.2020, 06:54:37 p.m. »
O fi ce spui tu cu tantarul, dar in caz de "doamne fereste" sa vezi cum ti s-ar parea miere extintorul ala "țânțar" ;)
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline badmania98

« Răspuns #581 : 15.Iul.2020, 08:10:00 p.m. »
Am o curiozitate: unde mai pui trusa medicala si cele doua triunghiuri reflectorizante dupa ce ai pus roata de rezerva slim in locul polistirenului care contine kit-ul de pana?
Intreb acest lucru pentru ca am observat faptul ca in polistirenul fixat in circumferinta rotii de rezerva incap doar cricul, coarba, inelul de tractare si cheia de la cric.
Oare au loc in stanga si dreapta lacasului unde sta roata de rezerva, sau le pui in portbagaj?
Trusa medicală, triunghiurile și multe altele le țin în compartimentul ”secret”. Extinctorul  îl țin în spațiul de depozitare din dreapta. E unul din metal cu manometru de 1 litru parcă. Am mai înghesuit lucruri și pe lângă roata de rezervă, dar chiar nu îmi amintesc ce am pus acolo. Mă uit mâine.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline cosminc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #582 : 21.Iul.2020, 07:41:53 p.m. »
Update de pret din Ungaria, am comandat acum setul compus din roata, surub, polistiren plus cric si a fost 728 lei. Cu tot cu transport, sper sa ajunga in vreo saptamana la Oradea.

Offline perfidus

« Răspuns #583 : 30.Iul.2020, 12:53:07 a.m. »
^ A ajuns coletul? In 10 zile plec in turneu prin tara si parca as face si eu achizitia.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline cosminc

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #584 : 30.Iul.2020, 07:08:40 a.m. »
A ajuns in 3 zile ;)

Offline badmania98

« Răspuns #585 : 02.Aug.2020, 07:42:29 p.m. »
Am fost întrebat pe privat despre producătorul anvelopei de la roata de rezervă: MAXXIS.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Flamaropol

« Răspuns #586 : 06.Aug.2020, 01:10:26 p.m. »
Ieri mi-am luat roata de rezerva slim pentru Vitara.
Cu o zi inainte am dat email-uri  la toti dealerii Suzuki din Bucuresti, Brasov, Ploiesti si Constanta, cerandu-le o oferta.
Cel mai bine mi s-a parut la Dab Auto din Bucuresti unde un agent de-al lor pe nume Radu Sabin mi-a trimis o oferta defalcata:

ROATA REZ PROV (ANS) VITARA SX4 – ANVELOPA MAXXIS  - PRET 579 LEI(TVA INCLUS)                                                             

CUTIE ROATA REZ PROV S-CROSS, VITARA   - PRET 70 LEI(TVA INCLUS)       

PRINDERE ROATA REZ PROV            - PRET 50 LEI(TVA INCLUS)   

CRIC S-CROSS, VITARA    - PRET 390 LEI(TVA INCLUS)

Mi-am luat roata, surubul de prindere si cutia de scule, la pretul de 699 lei.
Cricul consider ca e prea scump si l-am achizitionat de pe Sumosuzuki la pretul de 143 ron (transport inclus).

Sper sa fie de folos celor interesati.

• Suzuki Vitara Passion, 1.4 Boosterjet, MT

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline jante.otel

« Răspuns #587 : 08.Aug.2020, 10:46:25 a.m. »
Pretul e excelent, in conditiile in care cea mai ieftina anvelopa pe care eu am gasit-o (Maxxis) a fost pe la 360 ron (cu transport cu tot).
Si daca mai spui @Flamaropol ca roata ta slim de rezerva are si senzor de presiune, atunci oferta Dab e ca in "Nașul": de nerefuzat
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline enicky

« Răspuns #588 : 08.Aug.2020, 05:03:03 p.m. »
   Foarte utile informatiile, cred ca ai scutit pe multi de un timp de cautare, dar ma mir ca n-ai luat tot setul de pe Sumo, ptr. ca ieseai in jurul a 630lei fara transport. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Flamaropol

« Răspuns #589 : 08.Aug.2020, 07:38:47 p.m. »
   Foarte utile informatiile, cred ca ai scutit pe multi de un timp de cautare, dar ma mir ca n-ai luat tot setul de pe Sumo, ptr. ca ieseai in jurul a 630lei fara transport. :)
Am fost la un pas sa imi cumpar kitul de roata de rezerva slim de pe Sumosuzuki.
Insa nu mi-a placut ca anvelopa pe care o ofereau la kitul de roata de rezerva slim era marca Linglong.
Parca Maxxis e ceva mai ok (nici asta nu rupe gura targului).
Pretul, in cazul in care comandam tot kitul de roata slim de pe Sumosuzuki,ar fi fost in jur de 740 ron (vezi foto din atasament).
Doar cricul mi s-a parut convenabil la pret, pe care dealtfel l-am si cumparat de pe Sumosuzuki.
In schimb roata mi s-a parut mult mai convenabil de cumparat de la Dab Romania.
  • Suzuki Vitara Passion, 1.4 Boosterjet, MT