Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137447 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #460 : 28.Ian.2019, 04:51:40 p.m. »
cricul e 50 lei...roata slim 600 lei

restul nu conteaza...a si cheie desfacut roti daia buna 40 lei
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline allex14

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
  • Gen: Bărbat
    • Bucharest
« Răspuns #461 : 02.Feb.2019, 10:47:47 p.m. »
Buna seara. Sunt nou pe forum si ma intereseaza si pe mine un kit rezerva slim (4 prezoane) pentru noul Suzuki Swift 2017.
La dealer mi se pare destul de scump pretul, aprox 1300 ron...
Este cineva care a gasit in alta parte la un pret mai accesibil?
  • Suzuki Swift, 1.0 boosterjet, Spirit, 6AT

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #462 : 02.Feb.2019, 11:41:00 p.m. »
Salut @allex14, bun venit pe forum!

Intrebarea ta n-a ajuns in cel mai potrivit loc. Ca incepator ce esti, te indrum acum sa cauti informatii despre masina ta in sectiunea dedicata SUZUKI SWIFT. Apoi, pentru o mai buna experienta pe forum, ia-ti niste timp si acomodeaza-te cu structura lui.
Postarea ta va fi mutata aici: Roata de rezerva Swift si poti sa te mai uiti si pe aici: Jante si anvelope
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: allex14

Offline radupuh

« Răspuns #463 : 17.Mar.2019, 08:59:28 a.m. »
Știe cineva ce cauciuc (marca și model) e pe roata de rezervă originala pentru Vitara/S-Cross?
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 AllGrip 6MT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #464 : 17.Mar.2019, 09:45:44 a.m. »
Nu exista roata de rezerva originală. S-Cross si Vitara vin fara roata de rezerva.
Daca întrebi de roata de rezerva cumpărată de la dealeri, un coleg a scris pe acest topic dimensiunile (135 / 90 /R16) si marca anvelopei Maxxis, Taiwan. S-ar putea sa fie si altele. Cu o pagina mai sus, un alt coleg a postat o roata cu anvelopa Kenda.
« Ultima Modificare: 17.Mar.2019, 01:23:05 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: radupuh

Offline radupuh

« Răspuns #465 : 17.Mar.2019, 12:23:32 p.m. »
Nu exista roata de rezerva originală. S-Cross si Vitara vin fara roata de rezerva.
Daca întrebi de roata de rezerva cumpărată de la dealeri, un coleg a scris pe acest topic dimensiunile (135 / 90 /R16) si marca anvelopei Maxxis, Taiwan. S-ar putea sa fie si altele. Cu o paguba mai sus, un alt coleg a postat o roata cu anvelopa Kenda.

La cea de la dealer mă refeream. Mă gândesc să îmi cumpăr un kit de roată de rezervă de la Sumo Suzuki (site-ul unguresc de pe pagina precedentă) și sunt curios de diferențele între ce vând ei și ce se cumpără de la dealer.
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 AllGrip 6MT

Offline croco

« Răspuns #466 : 18.Mar.2019, 03:49:09 p.m. »

La cea de la dealer mă refeream. Mă gândesc să îmi cumpăr un kit de roată de rezervă de la Sumo Suzuki (site-ul unguresc de pe pagina precedentă) și sunt curios de diferențele între ce vând ei și ce se cumpără de la dealer.

Daca te gandesti la rezistenta la uzura sau imbatranirea cauciucului in timp va fi nerelevant pentru ca o vei folosi doar cat sa mergi pana la vulcanizare sau pana cumperi una noua, nu vei putea merge cu viteza mare si va trebui sa fii atent la viraje pentru ca e mai ingusta si se simte la echilibrul masinii. Eu tocmai am avut ocazia sa o folosesc si am tinut-o exact pana am facut rost de alta roata normala.
Altfel diferente pot fi doar de pret.
A mea e Maxxis si e luata de la dealer. A fost bine insa ca am avut-o, altfel aveam nevoie de platforma.

• Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline jante.otel

« Răspuns #467 : 18.Mar.2019, 08:32:22 p.m. »
@gabineg , crede-ma ca Suzui echipeaza S-Cross si Vitara cu roata de rezerva in a carei componenta intra janta luata de la Dragasani. Probabil ca sunt doar anumite echipari ale masinilor astora, foarte putine, din moment ce impresia generala este asta "Nu exista roata de rezerva originala".
Si cea de la reprezentanta este tot originala atata timp cat ei - dealerii - le primesc deja echipate (roata completa) prin reteaua de distributie Suzuki.
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #468 : 18.Mar.2019, 08:50:03 p.m. »
Păi sa reformulez: nu exista roata de rezerva pentru S-Cross si Vitara vândute de dealerii din România în oferta standard pe site.

Originală ar trebui să scrie Suzuki macar pe jante. Scrie asa ceva pe ea? Ma uit si eu maine pe a mea sa vad ce scrie.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline croco

« Răspuns #469 : 18.Mar.2019, 10:12:02 p.m. »
Păi sa reformulez: nu exista roata de rezerva pentru S-Cross si Vitara vândute de dealerii din România în oferta standard pe site.

Originală ar trebui să scrie Suzuki macar pe jante. Scrie asa ceva pe ea? Ma uit si eu maine pe a mea sa vad ce scrie.

Nu scrie Suzuki pe nimic Gabi, nici janta nici cauciuc. Valabil pt Vitara si Baleno, ambele luate de la dealer.
Singura chestie cu eticheta Suzuki este cricul  :)
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

The following users thanked this post: gabineg