Salutare,
Tocmai ce-am achizitionat Vitara 2018 Passion, care a venit cu kit de pana, carlig de tractare si coarba.
La recomandarea lui AlexB, mi-am facut cont si comanda pe Sumo Suzuki in data de 18/12/2018. Cu google translate am trimis mail catre ei sa cer confirmare pe cateva detalii si mi-au raspuns in engleza, lucru care a usurat mult procesul. La solicitarea mea, i-am rugat sa livreze comanda incepand cu 07/01/2019, data la care am revenit din CO.
Asadar am comandat asa: roata slim, surub pentru prindere roata slim in tabla, suport polistiren, cric, tava cauciuc portbagaj, vesta reflectorizanta. Toate au costat 844,17 lei transport si TVA inclus (56,212 F).
Livrarea s-a facut azi cu toate componentele ambalate cum trebuie. Toate s-au potrivit la fix. Suportul de polistiren este prevazut cu spatiu pentru carligul de tractare si coarba venite cu masina. Toate incap in spatiul rotii de rezerva, iar in spatiul intermediar de deasupra am bagat kitul de pana, triunghi+stingator+trusa (luate de la noi).
Atasez comanda in pdf. Daca dai click pe articole, te trimite pe site la produsul respectiv.