Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137460 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #410 : 14.Iun.2018, 02:38:27 p.m. »
Nu. Ala dreptunghiular e de la kitul de reparatie. In mod normal trebuia sa-ti dea altul care sa se potriveasca in roata si care sa aiba loc pentru toate accesoriile necesare schimbarii acesteia + carligul de remorcare.
Pe cel dreptunghiular l-am subtiat pentru a intra intre cele doua podele ale portbagajului si tin in el compresor, triunghiuri, extinctor, trusa etc.
  • Suzuki Vitara S

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #411 : 11.Iul.2018, 12:23:55 a.m. »
Imi stiti pozitia. Tot inflexibila. Dupa 2700 km in 3 zile in care am traversat Europa din nord in sud , azi, la 6 km de destinatia finala si dupa o zi de condus in care am traversat tot sudul Frantei, in Spania, am facut pana. Cui, care a si zburat. Am cumparat set de reparat cauciucuri, ca alea de la service iniante de plecare. Ziceam ca totul e ok. Pai primul lucru a fost ca nu aveam veste reflectorizante-adica am dar la inventar nu le-am gasit. Doi, nu am avut cric sa ridic masina, sa invart roata . Asa ca am sunat  la 112, si au venit politistii rutieri care mi-au gasit un service cu transport, totul a durat cam 1 1/2 h si m-a costat 96 euro. N-am incercat Suzuki Assistant pentru ca era la 60 km cel putin, ceilalti au fost la 3 km...
Intrebare: cata baza sa am sa fac drumul de intoarcere cu caucucul reparat - alti 3000 km?
Cu rezerva e ca inainte, oricum tot la service ajung...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline steph

« Răspuns #412 : 11.Iul.2018, 12:28:48 a.m. »
Daca a fost doar un cui, indiferent ca l-au reparat cu petic sau snur poti sa mergi linistit pana arunci cauciucurile.

Intradevar, usor neinspirat sa pleci fara cric la drum lung.
S-Cross `18 / Vitara `19 / ex Swift `14

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #413 : 11.Iul.2018, 12:31:06 a.m. »
Am avut cric de la fabricanti la toate masinile inainte si desi stiam ca nu am , am uitat. La un moment dat am cautat unul dar am gasit doar hidraulic , mare si greu. Sa-mi fie invatatura, acum caut prin Barcelona unul...! :-))
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline croco

« Răspuns #414 : 11.Iul.2018, 11:59:11 a.m. »
In plus la cel hidraulic pe langa mare si greu :) trebuie sa fii atent la inaltimea maxima ridicata. Eu am luat mai demult unul la promotie de la Lidl, perfect functional, suporta pana la 2 tone dar pentru Vitara nu ridica suficient de sus cat sa se poata scoate roata.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline berila_mz

« Răspuns #415 : 11.Iul.2018, 04:24:23 p.m. »
La sud de Barcelona este un Norauto, la intrare in localitatea Hospitalet de Lobregat ;)

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

• Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline Myhay

« Răspuns #416 : 11.Iul.2018, 07:10:27 p.m. »
De ce nu ai folosit kitul de pana cu , care a venit masina din fabrica?
  • Suzuki Baleno 1.2 DUALJET GLX / Granite Grey Mettalic + Vitara Hybryd ALLGRIP 1.4Boosterjet Spirit 6MT / Galactic Grey Metallic

Offline mariusl82

« Răspuns #417 : 11.Iul.2018, 07:27:57 p.m. »
Si eu sunt curios de ce nu a folosit kit-ul,pentru un simplu cui era mai mult decat suficient..
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline croco

« Răspuns #418 : 11.Iul.2018, 07:37:20 p.m. »
Poate colegul nostru nu l-a avut la el?
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline Nemozaurus

« Răspuns #419 : 11.Iul.2018, 08:47:36 p.m. »
  Tot patitu-i priceput. Avand 2 pene in decurs de un an (ghinion - ar spune cineva) m-am dotat cu cric,roata de rezerva si snur. Pana sa am cele doua pene m-am bazat pe spusele vanzatorului ca in lipsa rotii de rezerva sa nu imi fac probleme -trag pe dreapta si sun un asistent service sa-mi rezolve problema, eu nu trebuind sa imi murdaresc cravata (nici nu prea am cravate). Laptele din kit nu mi-a folosit la un cui tip caia.
« Ultima Modificare: 11.Iul.2018, 09:55:18 p.m. de toma »
  • Vitara

The following users thanked this post: musicall