Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137452 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Ruhestand

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #400 : 16.Mai.2018, 09:46:01 a.m. »
n-am la indemana dimensiunile, dar iti spun sigur ca roata de la dealer intra foarte bine in locul ala.
  • Suzuki Vitara S

Offline maxp

« Răspuns #401 : 16.Mai.2018, 09:54:48 a.m. »
n-am la indemana dimensiunile, dar iti spun sigur ca roata de la dealer intra foarte bine in locul ala.

ideea era sa ies putin mai ieftin. dealerul mi-a zis ca cea slim de duster este la fel de buna, dar la fel, nu am dimensiunile
  • Suzuki Vitara Passion 1.6

Offline wolfin

« Răspuns #402 : 16.Mai.2018, 10:19:00 a.m. »
135/90/r16 la vitara anvelopa si janta - 4J

la cea de duster o sa fie diferita gaura de centrare..66.1..cel putin...nu ca ar conta la cat o folosesti ....dar grija mare....fara viteze mari sau folosire de durata.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline maxp

« Răspuns #403 : 16.Mai.2018, 11:41:03 a.m. »
135/90/r16 la vitara anvelopa si janta - 4J

la cea de duster o sa fie diferita gaura de centrare..66.1..cel putin...nu ca ar conta la cat o folosesti ....dar grija mare....fara viteze mari sau folosire de durata.

multumesc de info. nu stiam de gaura de centrare. ma apuc acum sa caut 135/90/r16, linkul dau de mine mai sus exact asta vinde.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6

Offline jante.otel

« Răspuns #404 : 16.Mai.2018, 10:45:40 p.m. »
Salut,
Hai sa va fac o recapitulare la nivel de preturi pt o roata de rezerva noua "din bucati":
- janta 265 ron (cu transport cu tot) luata de pe forum;
- anvelopa 135/90R16 ~400 ron (cu transport cu tot) luata de pe net (vezi Elite Tyres / Ploiesti, sau altii)
- montaj & echilibrare & valva ~15 ron
Total ~690 ron - roata noua, echilibrata, dar fara cric si piulita de prindere pe surub.
E nitel mai ieftin ca la reprezentanta, dar mai complicat din cauza de timp (si-asta-i o problema pt cei ce nu-l au)

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

• S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

The following users thanked this post: toma, Emilian Sohterus, maxp

Offline centel

« Răspuns #405 : 11.Iun.2018, 08:21:47 p.m. »
Salut,
Hai sa va fac o recapitulare la nivel de preturi pt o roata de rezerva noua "din bucati":
- janta 265 ron (cu transport cu tot) luata de pe forum;
- anvelopa 135/90R16 ~400 ron (cu transport cu tot) luata de pe net (vezi Elite Tyres / Ploiesti, sau altii)
- montaj & echilibrare & valva ~15 ron
Total ~690 ron - roata noua, echilibrata, dar fara cric si piulita de prindere pe surub.
E nitel mai ieftin ca la reprezentanta, dar mai complicat din cauza de timp (si-asta-i o problema pt cei ce nu-l au)

Sent from my SM-J530F using Tapatalk

Salutare,

Am cumparat de la colegul jante.otel o roata de rezerva mica, total 675 RON (fara echilibrare). Plata am facut-o dupa ce am primit roata, prin transfer bancar.

Desi initial mi-a spus ca vinde doar janta, a revenit cu un telefon in care imi spunea ca se va ocupa el de comanda anvelopei si montaj.
Comandata in 5 Iunie, livrata azi 11 Iunie dar roata a ajuns Sambata 9 Iunie in Timisoara, eu fiind plecat din localitate, am convenit cu curierul sa o livreze azi.

Mai trebuie sa cumpar cric! :)
Recomand cu caldura!
  • Vitara 1.6 Passion 2WD AT - Galactic Grey

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Ruhestand

« Răspuns #406 : 14.Iun.2018, 09:48:40 a.m. »
Dilema  :)
intrebare pentru cei care si-au luat pachetul complet pentru roata de rezerva de la dealer: aveti ceva in locul ala micut care e gol la mine?

am ramas cu sechele de la masina anterioara...am umblat dupa dealer cateva luni sa-mi dea toate "accesoriile" rotii de rezerva....
  • Suzuki Vitara S

Offline croco

« Răspuns #407 : 14.Iun.2018, 01:01:13 p.m. »
Eu am luat pachetul complet de rezerva. In kit trebuie sa ai:
- cric
- manivela cu un capat ca de carlig cu care se ridica/coboara cric-ul
- cheia de desfacut rotile la care ar fi bine sa pui un prelungitor, forta necesara pentru operare e foarte mare
- element de fixare a rotii in locasul din portbagaj
+compresor si solutie de etansat. Ar mai fi carligul cu filet pentru tractiunea masinii dar nu cred ca face parte din kitul rotii.
In locul micut din poza eu nu am avut altceva, probabil ca suportul de polistiren are niste spatii de rezerva daca vrei sa mai adaugi altceva.
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline Ruhestand

« Răspuns #408 : 14.Iun.2018, 01:12:59 p.m. »
pe astea mentionate de tine le am si eu. m-a speriat putin locul ala gol...as fi curios sa vad daca are cineva vreo piesa dedicata in el si eventual daca a primit-o sau a cumparat-o separat :)
  • Suzuki Vitara S

Offline croco

« Răspuns #409 : 14.Iun.2018, 01:23:00 p.m. »
Sa vedem daca mai raspunde vreun coleg care a cumparat kitul complet.  :)
Tu ai taiat polistirenul ca sa incapa in roata? La mine are forma dretunghiulara
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX