Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137468 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Nemozaurus

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #390 : 14.Mai.2018, 06:14:21 a.m. »
  Senzorul functioneaza normal,o sa vad cum arata pe interior cauciucul la vulcanizare.
  • Vitara

Offline Nemozaurus

« Răspuns #391 : 14.Mai.2018, 12:04:52 p.m. »
 In interiorul cauciucului era solutia laptoasa lichida iar senzorul curat.
  • Vitara

Offline ...

« Răspuns #392 : 14.Mai.2018, 12:09:48 p.m. »
Teoretic ar fi trebuit să se expandeze soluţia în toată anvelopa şi să obtureze înţepătura. Posibil să strice şi senzorul din jantă. Cel puţin aşa mi-a explicat un mecanic. În cazul tău, n-a funcţionat ceva, dar măcar nu trebuie să iei o anvelopă nouă şi un senzor nou.

Offline jupanul1

« Răspuns #393 : 14.Mai.2018, 12:49:14 p.m. »
Să se fi expirat soluția? Că expiră...
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline ariciul

« Răspuns #394 : 14.Mai.2018, 12:53:27 p.m. »
Pai a zis omul 2021 parca... deci merge de nu se mai poate, trebuia sa se intareasca in interior la contact cu aerul (sa fi avut azot?), daca a gasit-o lichida e clar ca nu a functionat!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline jupanul1

« Răspuns #395 : 14.Mai.2018, 01:03:27 p.m. »
Da, greșeala mea, n-am citit atent.  >:D<

”Aer” înseamnă cam șap'șopt (78) la sută azot... așa mult să influențeze? Plus, odată cu ”laptele” (soluție cu ceva latex în ea) a băgat și aer din atmosferă, deci sigur a mai scăzut concentrația de nitrogen din anvelopă (dacă era așa ceva înainte).

site-ul Continental zice că, mai nou, nu e nevoie de înlocuit valvă. Dacă pe mașină e același sistem, că n-am fost atent ce-i în portbagaj.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline Ruhestand

« Răspuns #396 : 14.Mai.2018, 01:54:27 p.m. »
kitul ala are niste intructiuni de folosire. le-ai urmat? poate de asta n-a functionat cum trebuie?  :-?
  • Suzuki Vitara S

Offline Nemozaurus

« Răspuns #397 : 14.Mai.2018, 03:00:01 p.m. »
 Categoric da,le-am citit si cu aproximativ o saptamana in urma am youtube-lit subiectul. Sa ne povesteasca si altcineva care a folosit kit-ul.
  • Vitara

Offline Floryn

« Răspuns #398 : 14.Mai.2018, 04:02:49 p.m. »
De 4 ori am folosit, la masina pe care am avut-o, solutiile pentru pana (de trei ori spray-uri pentru pana de la Norauto + o data solutia de la continental).... respectivele solutii si-au facut treaba in 2 cazuri :D...la celelalte 2 pene fiind nevoie de snur....dar de fiecare data solutia era lichida in interiorul anvelopei  :dknw:
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip Benzina MT 2018

Offline maxp

« Răspuns #399 : 16.Mai.2018, 09:36:37 a.m. »
salutare.

dupa 2 luni de asteptare si 2 sapt de intarziere mi-a ajuns si mie masinuta.
cu scuzele de rigoare si asumandu-mi carnea din frigider, citit tot topicul acesta, nu sunt edificat ce roata de rezerva slim incape bine in locul dedicat. cineva la un mom dat scria ca la raspunsul 304, parca, este spus clar, m-am dus la raspunsul respectiv si nu m-a lamurit deloc. vad ca lumea si-a luat dimensiuni diferite...
poate ar fi util, nu neaparat pentru mine, cineva cu simt de raspundere sa faca un rezumat ce dimensiune este ok pt vitara.

mulutmesc!

am gasit pe net anuntul asta: https://www.publi24.ro/anunturi/auto-moto/diverse/jante-si-anvelope/anunt/rezerva-roata-subtire-slim-suzuki-vitara-sx4-s-cross-model-nou-2017/7b016d7678616354.html   care mi se pare ok ca pret, dar nu sunt sigur ca sunt ok dimensiunile
  • Suzuki Vitara Passion 1.6