Autor Subiect: Roata de rezerva  (Citit de 137461 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Dan T

Re: Roata de rezerva
« Răspuns #180 : 15.Iun.2016, 08:29:23 a.m. »
Salut DanT,
Acel "un 5 jenti" este interesant... Inclin sa cred ca te referi la 4 jante normale (6,5x16) si una de rezerva (4x16).
Daca presupunerea mea e corecta suma totala (fara transport) s-ar duce pe la 1025 RON.
Ca sa fie si un cost breakdown (ca-i la moda), iata mai jos:
- 6,5x16: 210x4
- 4x16: 210x1
- discount (mizer): 5x5
Nu pot sa iau in calcul transportul deoarece nu mai am contract cu firma de curierat si nu mai stiu pe ce valori ma invart.
Costul de transport se calculeaza la kg, iar o roata mare are ~8 kg, iar una mica 7 kg (total 5 roti 39 kg).
Ca si cheltuieli mai sunt costuri de plata ramburs (astea se pot diminua la maximum - de comun acord).
Una peste alta cred ca 5 roti de tabla neechipate cu anvelope si valve TPMS (numai pt cele normale) te-ar duce undeva sub 1100 ron (evident, daca le iei de la mine  ;)).

Roata de rezerva nu este normala? Nu am verificat... Daca este normala, ma intereseaza 5 bucati.
Daca tot discutam despre preturi, cat costa echipate cu valve TPMS? Anvelope de iarna o sa cumpar din Bucuresti.
Multumesc.
  • Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

Offline wolfin

« Răspuns #181 : 15.Iun.2016, 12:52:46 p.m. »
salut

un mare plus pentru jante.otel. inca ma surprind oamenii care au incredere in alti oameni

azi am primit janta ingusta

210 lei+29 lei transport la usa cortului

+ 350 lei anvelopa eu zic ca e super ok fata de reprezentanta.

• vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: jante.otel

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #182 : 15.Iun.2016, 01:02:31 p.m. »
Cat e la reprezentanta?

Offline wolfin

« Răspuns #183 : 15.Iun.2016, 01:07:46 p.m. »
1000 lei
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline jante.otel

« Răspuns #184 : 15.Iun.2016, 08:56:32 p.m. »
Roata de rezerva nu este normala? Nu am verificat... Daca este normala, ma intereseaza 5 bucati.
Daca tot discutam despre preturi, cat costa echipate cu valve TPMS? Anvelope de iarna o sa cumpar din Bucuresti.
Multumesc.

Salut DanT,
Roata de rezerva in mod normal este ingusta (4x16). Daca tu vrei 5 roti normale (6,5x16), nu-i problema, se adjudeca 5 normale.
Nu pot si nici n-as prea vrea sa ma ocup de valve TPMS ca sa le livrez odata cu jantele (e vorba si de efort financiar, dar si de... comoditate - recunosc).
Te rog, daca vrei sa continuam discutia, hai s-o facem pe mail (jante.otel@yahoo.ro) deoarece realmente mi-e greu sa urmaresc topicul asta si-n plus sa nu-i deranjam pe toti cu un subiect ce devine... individual.
Merci si bafta multa!
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline jante.otel

« Răspuns #185 : 15.Iun.2016, 09:04:33 p.m. »

Cat e la reprezentanta?

Janta pe care o am eu este absolut ACELASI produs cu care Magyar Suzuki Corporation isi echipeaza masina din fabrica: produs original.
Faptul pe care-l observ (si ma cam pune cumva pe ganduri) este ca am pretul cam prea mic fata de cerere. Hmmm...
  • S-Cross
jante.otel@yahoo.ro

Tel: 0799354972

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #186 : 15.Iun.2016, 09:08:25 p.m. »
Ok, am inteles deja din multiplele postari din ultimele zile ce ai tu de vanzare. Nu ne intereseaza pe toti, te rog sa te rezumi cu reclama in Bursa Auto.

Offline valmar67

« Răspuns #187 : 15.Iun.2016, 09:26:38 p.m. »
Ok, am inteles deja din multiplele postari din ultimele zile ce ai tu de vanzare. Nu ne intereseaza pe toti, te rog sa te rezumi cu reclama in Bursa Auto.
Lasă-l ca n-a exagerat, decât prețuri triple la reprezentanta...
  • Vitara passion 1,6 benzina,MT, Allgrip, Horizon Orange Metallic / Cosmic Black Pearl Metallic

Offline enicky

« Răspuns #188 : 15.Iun.2016, 10:24:52 p.m. »
Salut DanT,
Te rog, daca vrei sa continuam discutia, hai s-o facem pe mail (jante.otel@yahoo.ro) deoarece realmente mi-e greu sa urmaresc topicul asta si-n plus sa nu-i deranjam pe toti cu un subiect ce devine... individual.
Merci si bafta multa!
            Scuze ca ma bag, dar citind postarile de aici am tras cateva concluzii : acest coleg care ofera spre vanzare jante mi se pare o fi un tip ok, care isi face corect jobul. El probabil, nu-si permite sa stea la discutii interminabile cu noi, pe de-o parte, iar pe de alta parte, vad ca are afisate adresa de mail, numar de telefon care pot fi folosite in mod civilizat si corect pentru a trata mica afacere (achizitia a 5 jante) de colegul @DanT, fara a pierde timp, pt. a obtine date concrete despre pret/livrare fara a se crea loc de opinii/interventii/comentarii absolut inutile.
           Nu vreau sa supar pe nimeni, dar eu asa inteleg sa rezolv o problema personala in conditiile date : pun mana pe telefon(sau dau mail) si tratez cu persoana respectiva. Alte modlitati de abordare dau dovada de indecizie sau neseriozitate. :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: jante.otel

Offline Laurentiu

« Răspuns #189 : 17.Iun.2016, 09:14:12 a.m. »
pun mana pe telefon(sau dau mail) si tratez cu persoana respectiva. Alte modlitati de abordare dau dovada de indecizie sau neseriozitate. :pardon:
  :clap:   :good:
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!