0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salut DanT,Acel "un 5 jenti" este interesant... Inclin sa cred ca te referi la 4 jante normale (6,5x16) si una de rezerva (4x16).Daca presupunerea mea e corecta suma totala (fara transport) s-ar duce pe la 1025 RON.Ca sa fie si un cost breakdown (ca-i la moda), iata mai jos:- 6,5x16: 210x4- 4x16: 210x1- discount (mizer): 5x5Nu pot sa iau in calcul transportul deoarece nu mai am contract cu firma de curierat si nu mai stiu pe ce valori ma invart.Costul de transport se calculeaza la kg, iar o roata mare are ~8 kg, iar una mica 7 kg (total 5 roti 39 kg).Ca si cheltuieli mai sunt costuri de plata ramburs (astea se pot diminua la maximum - de comun acord).Una peste alta cred ca 5 roti de tabla neechipate cu anvelope si valve TPMS (numai pt cele normale) te-ar duce undeva sub 1100 ron (evident, daca le iei de la mine ).
Roata de rezerva nu este normala? Nu am verificat... Daca este normala, ma intereseaza 5 bucati.Daca tot discutam despre preturi, cat costa echipate cu valve TPMS? Anvelope de iarna o sa cumpar din Bucuresti.Multumesc.
Cat e la reprezentanta?
Ok, am inteles deja din multiplele postari din ultimele zile ce ai tu de vanzare. Nu ne intereseaza pe toti, te rog sa te rezumi cu reclama in Bursa Auto.
Salut DanT,Te rog, daca vrei sa continuam discutia, hai s-o facem pe mail (jante.otel@yahoo.ro) deoarece realmente mi-e greu sa urmaresc topicul asta si-n plus sa nu-i deranjam pe toti cu un subiect ce devine... individual.Merci si bafta multa!
pun mana pe telefon(sau dau mail) si tratez cu persoana respectiva. Alte modlitati de abordare dau dovada de indecizie sau neseriozitate.