0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Se mai gasesc si spray-uri cu solutie de reparat cauciucul. Tubul are un furtun care se pune la valva si se apasa pe buton : http://www.dedeman.ro/ro/spray-reparat-si-umflat-anvelope-300ml-help.html sau aici
.... Cu mașina anterioara in 10 ani nu am făcut nici o pana...
Tocmai ce ... am facut o pana. De unde cumpar solutia necesara?Incerc sa gasesc ceva similar cu cel din kit-ul masinii
Dupa cum bine se stie, suzuki vine fara roata de rezerva... pentru siguranta mea psihica, as dori sa achizitionez una, si cum noua este 250 euro - intreb daca cele de pe s-cross au aceeasi prindere - in cartea masinii nu am gasit decat dimensiunea 215/55R17: 17X6,5J - stiu ca am 5 prezoane dar la ce distanta si ce diametru are gaura de centrare...?
Intrebare:In manualul masinii scrie ca senzorii de presiune in roti pot sa se defecteze daca se foloseste kit-ul de reparatie cu solutie. La tine a ramas OK senzorul la roata la care ai facut pana?
Rezerva pt Vitara, S-Cross si SX4 este una si aceeasi, dimensiune 4x16 (cu anvelopa recomandata 135/90R16). Ea, janta, e facuta la Dragasani/Valcea, la o firma ce furnizeaza jante de tabla la Magyar Suzui Corporation.Daca subiectul inca iti mai e de actualitate, cauta-ma si te rezolv cu janta la un pret excelent.Bafta multa!