Autor Subiect: Bare transversale - pentru bare longitudinale  (Citit de 95187 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
Re: Bare transversale - pentru bare longitudinale
« Răspuns #70 : 17.Mai.2016, 04:04:52 p.m. »
E vorba de gusturi. Nu contest ca nu se vad bine si nu deranjeaza la mers. Eu prefer sa-mi las masina exact cum este si in concedii s-o echipez corespunzator, daca este nevoie. Nu mi-o lua in nume de rau. Ca sa nu mai zic pe am preferat sa dau pe bare 50 ron si am un amic binevoitor de la care imprumut un sarcofag. In felul asta buget salvat si distractie la maxim. ;-)
Ceva de genul:
Go Terios!!!:)

Offline Cosmin09

« Răspuns #71 : 17.Mai.2016, 04:13:55 p.m. »
Stiu ca tine de gusturi si nu o iau in nume de rau. Dar noua Vitara este inca noua pt muti producatori de accesorii si nu gasesti chiar tot ce-ti place la un pret avantajos. Eu am cautat bare si la Norauto si mi-au oferit bare marca proprie (bare fabricate tot de Thule dar comercializate sub brand-ul lor) si care nu aveau sistem antifurt. Asadar, intr-o parcare riscam sa raman fara ele. Iar pretul era doar cu vreo 150 lei mai ieftin fata de cat am platit eu si aveam montajul inclus. In schimb, sarcofagul cred ca o sa-l cumpar de la Norauto, marca Bermude, pt ca pretul este la jumatate fata de Thule pentru aceleasi capacitati si dimensiuni. Doar deschiderea este pe o singura parte, in rest sunt cam identice (nu stiu daca nu cumva si pe astea tot Thule le fabrica).

Iar mie nu-mi prea place sa imprumut nimic de la nimeni.... :D
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #72 : 17.Mai.2016, 04:18:26 p.m. »
Nici alea de Lidl nu se fura, posibil sa atraga privirea ca scrie Thule. Multi bani pentru o utilizare maxima de... 5-6%(cu indulgenta) din an.

Offline shpeedy

« Răspuns #73 : 17.Mai.2016, 04:26:05 p.m. »
Nu pot sa-mi imaginez ca ar exista bare fara antifurt... Cum vine asta?

Portbagaj de plafon nu o sa cumpar de la ei pentru ca ala chiar mi se pare exagerat ca pret, desi la altii nu am vazut cu dubla deschidere.

Cauta Farad, Hakr, Hapro; chiar si modelele mari de la Norauto au dubla deschidere...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Cosmin09

« Răspuns #74 : 17.Mai.2016, 04:28:38 p.m. »
Eu cautam de lungime max 175-180 cm si cel putin 400 L. O sa ma mai uit.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: sxtelu

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #75 : 17.Mai.2016, 04:36:14 p.m. »
Nu pot sa-mi imaginez ca ar exista bare fara antifurt... Cum vine asta?

:)) pai bre, daca am dat 50 ron...nu o sa fie asa de atras de model. Sunt cu strangere prin filet(faci scurta la mana pana le strangi/desfaci pe toate). Alera scumpe,daca vad ca nu le pot fura, le strica si e  mai nasol.
« Ultima Modificare: 17.Mai.2016, 04:38:44 p.m. de lucianer »

Offline ariciul

« Răspuns #76 : 17.Mai.2016, 05:11:33 p.m. »
Si eu am tot wingbar si sunt multumit de ele, deci isi merita banii in plus. Nu le auzi in mers!  Despre siguranta am dubii, mai important e daca le tii pe masina  sa nu parchezi in locuri periculoase! Eu suportul de bicla l-am scos si-l voi pune ori de cate ori am nevoie. Altii am vazut ca le lasa pe masina. De curand chiar am vazut una care avea trei suporturi pe ea.  Barele nu pot fi furate fara sa le distrugi sau daca ai un speraclu pentru incuietori! Si evident ca tot iti trebuie o cheie in stea ca sa le desfaci chiar daca ai reusit sa descui!
Daca as fi avut de la cine imprumuta ar fi fost grozav ca as fi facut economie, dar nu!

Multi bani pentru o utilizare maxima de... 5-6%(cu indulgenta) din an.

Eu deja m-am scos ca am carat bicla feciorului pana la Bucuresti si inapoi, aprox 900km  :D  si pe ploaie si pe vant si n-am avut probleme decat cu zgomotul (de la bicla) care cam incepea de pe la 110km/h si se accentua pe masura ce acceleram. De aia nu prea am depasit 120
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline mcv

« Răspuns #77 : 17.Mai.2016, 05:20:05 p.m. »
Deci, înțeleg că dacă iau Thule ar fi de preferat să le șterg marca a.i. sa para unele ieftine.

Sent from my XT1068 using Tapatalk

• Vitara S 2016

Offline aleksanders

« Răspuns #78 : 17.Mai.2016, 05:31:47 p.m. »
Si in loc de suzuki sa pui dacia sa fie si masina mai neatragatoare. De ce sacure cineva 2 bare cu atata chin, cand la un telefon are profit cel putin dublu.....
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline hugbear

« Răspuns #79 : 17.Mai.2016, 09:21:56 p.m. »
am preferat sa dau pe bare 50 ron
Înseamnă că eu am fost de-a dreptul sfidător prin opulența mea, c-am dat 89 lei pe bare de la Lidl cu, culmea!, asigurare antifurt cu cheie!!!  :-O
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon