Autor Subiect: Bare transversale - pentru bare longitudinale  (Citit de 94923 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline FritzVonSpritz

Re: Bare transversale - pentru bare longitudinale
« Răspuns #450 : 19.Iun.2020, 06:41:12 p.m. »
Si FreeRide-ul 532 de la Thule e super ok si e mult mai ieftin. Am avut pe skoda si s-au comportat super bine pana am intrat intr-o parcare subterana =))

Esti ....tata lor !  =))
  • Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Tatallor

« Răspuns #451 : 21.Iun.2020, 11:33:00 p.m. »
A fost asa un semn de schimbare anul ala 2018, mi-au fost basculate pe luneta bicicletele asa de 1 mai, apoi am ramas pe coclauri in Padis cu motorul spart si aia a fost. Ideea e ca suportii s-au facut praf atunci, nu si barele de la Hakr :D
  • Suzuki Vitara 1.4 Passion 2WD MT Galactic Grey Metallic

Offline CatalinD

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Strada Deleni, sector 2
« Răspuns #452 : 25.Iun.2020, 03:25:40 p.m. »
Buna ziua,
sunt posesorul unui Suzuki Vitara ce are bare longitudinale pe plafon. Pot cumpara orice tip de bare transversale ce sunt facute pt. acest model de masina sau trebuie unele speciale ?
Multumesc
  • Suzuki Vitara 2018

Offline teutzue

« Răspuns #453 : 25.Iun.2020, 03:33:11 p.m. »
Poti lua si universale dar sa fie specificat ca sunt compatibile cu Vitara. Eu pe S-Cross am ceva no-name luate de pe net la ~300 lei daca-mi aduc bine aminte.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline CatalinD

• Newbie
  • *
« Răspuns #454 : 25.Iun.2020, 03:42:20 p.m. »
ok, multumesc.
  • Suzuki Vitara 2018

Offline perfidus

« Răspuns #455 : 26.Iun.2020, 12:39:46 p.m. »
Plafonul nu e drept (orizontal) la Vitara si S Cross asa ca barele transversale speciale de Suzuki nu au suportii de prindere de inaltimi egale (pe spate sunt mai inalti cu vreo 2cm, din piesele de cauciuc pe care se sprijina pe barele masinii). In plus, originalele sunt arcuite dupa curbura plafonului. In rest nu cred sa fie vreo problema cu cei no-name, daca prinderea e compatibila.

Se vede bine in poza de mai jos cand te uiti unde vine marginea de jos a suportilor din plastic relativ la profilul barelor longitudinale.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

Offline CatalinD

• Newbie
  • *
« Răspuns #456 : 26.Iun.2020, 01:52:23 p.m. »
Merci mult. Am sunat la o reprezentanta Suzuki si am sa-mi cumpar de la ei. Sunt ceva mai scumpe dar sunt 100% compatibile.
  • Suzuki Vitara 2018

Offline teutzue

« Răspuns #457 : 26.Iun.2020, 03:16:30 p.m. »
Pare ca te-ai hotărât deja. Postez însă o poza cu barele mele. Poate ajuta pe cineva care citește topicul.
  • Yaris Cross HEV 2024, Mitsubishi Colt 1.5 Ralliart 2009, 150 cp
Ex: S-Cross 2013, Mitsubishi Colt 1.1

Offline Imhotep_67

« Răspuns #458 : 16.Nov.2020, 03:26:31 p.m. »
Salut tuturor și sper să nu fiu off topic.
Am și eu montate la service-ul AutoDab setul de bare originale Suzuki pe barele longitudinale ale mașinii, se comportă bine chiar și la viteze mai mari de 130 km (eu am mers cu 140-160 pe A3 chiar săptămâna trecută și nu am avut zgomote foarte mari), dar asta după ce am dat de niște băieți isteți din zona Tineretului (vis-a-vis de o discotecă, îmi scapă denumirea firmei, scuze) care chiar știau cu ce se mănâncă acest tip de bare care fluierau ca naiba de la 70-80 Km/oră.
Bineînțeles că am fost la service, am făcut teste cu personalul service-lui pe chei, până la Glina și retur, am făcut sesizări telefonice în scris, email, etc dar nu au reușit să rezolve problema, toți dădeam spășiți din umeri fără a primi nicio soluție de la ei. Din păcate anumit personal de acolo este foarte, foarte, slab pregătit deoarece băieții aceia din Tineretului au privit modelul de bare, sau dus in magazin, au adus niște garnituri care erau lipsă pe șina de la partea inferioară a barelor și gata problema, sus a pus cel de la service care de altfel le-a și montat, dar la partea de jos probabil nu a considerat că este necesar......... Le mulțumesc pe această cale încă odată și le urez multă, multă sănătate că merită din plin.

Acum că a terminat cu problema avută, sper să vă ajute și pe voi, trec la intrebarea care mă macină și pe mine.

Vreau să montez pe aceste bare niște suporți de bike de la Thule, mai exact modelul Thule Proride 598, se potrivesc pe barele mele sau am nevoie de adaptoare ?

Vă mulțumesc anticipat de ajutor.
  • Suzuki Passion 1,6 4WD AllGrip
Daca nu acum, când ? Daca nu cu mine, cu cine ? Daca nu aici, atunci unde ?

Offline Miticy

• Newbie
  • *
    • Făgăraș
« Răspuns #459 : 22.Dec.2020, 09:21:33 a.m. »
Bună ziua!!
La ce distanta se montează între barile traversale?
  • Suzuki Vitara