Salut tuturor și sper să nu fiu off topic.
Am și eu montate la service-ul AutoDab setul de bare originale Suzuki pe barele longitudinale ale mașinii, se comportă bine chiar și la viteze mai mari de 130 km (eu am mers cu 140-160 pe A3 chiar săptămâna trecută și nu am avut zgomote foarte mari), dar asta după ce am dat de niște băieți isteți din zona Tineretului (vis-a-vis de o discotecă, îmi scapă denumirea firmei, scuze) care chiar știau cu ce se mănâncă acest tip de bare care fluierau ca naiba de la 70-80 Km/oră.
Bineînțeles că am fost la service, am făcut teste cu personalul service-lui pe chei, până la Glina și retur, am făcut sesizări telefonice în scris, email, etc dar nu au reușit să rezolve problema, toți dădeam spășiți din umeri fără a primi nicio soluție de la ei. Din păcate anumit personal de acolo este foarte, foarte, slab pregătit deoarece băieții aceia din Tineretului au privit modelul de bare, sau dus in magazin, au adus niște garnituri care erau lipsă pe șina de la partea inferioară a barelor și gata problema, sus a pus cel de la service care de altfel le-a și montat, dar la partea de jos probabil nu a considerat că este necesar......... Le mulțumesc pe această cale încă odată și le urez multă, multă sănătate că merită din plin.
Acum că a terminat cu problema avută, sper să vă ajute și pe voi, trec la intrebarea care mă macină și pe mine.
Vreau să montez pe aceste bare niște suporți de bike de la Thule, mai exact modelul Thule Proride 598, se potrivesc pe barele mele sau am nevoie de adaptoare ?
Vă mulțumesc anticipat de ajutor.