Autor Subiect: Bare transversale - pentru bare longitudinale  (Citit de 94982 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adixplod

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Bărbat
  • "Aceste cuvinte ma doare !"
    • BUCURESTI
Re: Bare transversale - pentru bare longitudinale
« Răspuns #290 : 10.Ian.2019, 11:49:02 a.m. »
Salut ,
Cred ca pentru multi dintre doritorii si/sau posesorii de ROOFBOX-uri ( care tin permanent si nu numai cutia pe masina ) ar fi foarte importanta si inaltimea cutiei !

De ce ? Pentru accesul in parcarile subterane .
inaltimea maxima in parcarile subterane ( parcarea subterana a blocului , in mall-uri , hipermarket-uri etc ) la noi in tara este intre 1.9 si 2.1 m .
In afara ( Italia , Austria , Franta , Spania , Ungaria , Bulgaria ,Grecia ) majoritatea sunt pana in 2.1 m.
Daca nu te incadrezi s-ar putea sa ai o "gaura " in buget , in cutie si eventual sa-ti strici si concediul . :prty:

Inaltimea totala a masinii este : inaltimea masinii + inaltimea barelor transversale + inaltimea cutiei .
Inaltimea Suzuki Vitara ( 2017 ) este de : 161 cm
Thule Wingbar 9594 au de ex 10 cm inaltime ...
Cutia pe care o am eu ( Hapro Zenith 6.6 ) are 37 cm inaltime maxima exterioara ( si este una dintre cele mai putin inalte de pe piata )
Total 208 cm . ( din care mai scad cam 3-4 cm - spatiile de pe fundul cutiei in care intra barele , si care imi mai micsoreaza inaltimea totala )
si raman aproximativ 204 cm .
Culmea am incercat sa intru undeva cu limita de inaltime de 200 cm ( cam cu strangere din cur  =)) ) si a trecut ... probabil am avut noroc ...
Atentie nu toate cutiile au acele scobituri - unele avand fundul plat !

In speranta ca am fost de ajutor , va doresc sa nu aveti probleme avand in vedere cele de mai sus .

Toate cele bune .

• SUZUKI VITARA PASSION
VITARA PASSION 4WD 1.6 BENZINA

Offline wolfin

« Răspuns #291 : 10.Ian.2019, 11:55:50 a.m. »
28  lei asigurare la groupama per anum.

1500 lei asigurat  >:D<

si da ...am patit o la 2 malluri..la unu am intrat fara probleme pe sub bara iar la intrarea efectiva ..cucu..era alta mai jos. la alt mall am uitat .....am franat violent ...mai erau ccc 30 cm pana la impact....plus injuraturile participantilor la trafic..ca de...am uitat sa fim oameni....

eu cu bare de thule si cutie newman 130 ..cc 2.05 e suficent

on topic..pentru cei care au probleme in a ajunge la cutie..etc ....https://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_ss_c_1_4?url=search-alias%3Daps&field-keywords=moki+doorstep&sprefix=moki%2Caps%2C246&crid=1QFENAD4GLESQ
« Ultima Modificare: 10.Ian.2019, 12:09:05 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline rzv

« Răspuns #292 : 10.Ian.2019, 01:34:50 p.m. »
Buna, am tot citit si citit.
VA rog sa imi  Recomandati unde in Bucuresti-partea de Sud , gasesc magazin ce vinde Thule. Oameni seriosi.
Scopul este sa probez niste chestii:
Vine cortul de portbagaj  - RTT Ikamper.  :D necesita doua bare otel,ideal cu 100kg incarcare.Pana aici minunat.

Am de la Duster doua bare exact asa de la Montblanc -suspectez ca-s identice cu Thule,fiarele , prindera este alta....motiv pentru care as cumpara doar sistemul de prindere si folosi barele...pe care le am.

Deci : unde ati intalnit vanzatori draguti si deschisi? poate ma ajuta sa nu mai explorez bunavointa vanzatorilor bucuresteni....am fost ieri la neica unii, accidental, care mi-ar fi vandut orice doar sa plec in ....aia a lor odata cu intrebarile mele....
  • Vitara 1,6 4x4 Luxus AT / Mitsubishi L200 Instyle AT

Offline wolfin

« Răspuns #293 : 10.Ian.2019, 01:49:29 p.m. »
incearca la ALEO.

au bare de inchiriat..deci nu e bai sa incerci produse noi....

eu am fost la cei de pe langa lizeanu...f deschisi...si cam ce spui tu..chiar mi au recomandat inainte de a cumpara cutia..sa aduc caruciorul de copii sa probam ca poate nu incape.

mi am adus aminte..nu bara e problema..ci prinderea de plafon/plafon (aici cedeaza) vs greutate.
« Ultima Modificare: 10.Ian.2019, 02:05:47 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline rzv

« Răspuns #294 : 10.Ian.2019, 02:09:13 p.m. »
Aleo suna bine, superb chiar daca pot proba-incerca verifica din ce au ei de inchiriat....
Sunt cam departe de mine insa, va lua ceva timp sa ajung la ei.....si asta ma cam omoara..

multumesc de sfat.

ceva mai in SUD ? Gasisem prin decembrie ,via Gogu -un magazin in zona Parcul Carol....nu am retinut nume si nici locatie, exact....

Offline rzv

« Răspuns #295 : 10.Ian.2019, 02:13:16 p.m. »
incearca la ALEO.

au bare de inchiriat..deci nu e bai sa incerci produse noi....

mi am adus aminte..nu bara e problema..ci prinderea de plafon/plafon (aici cedeaza) vs greutate.

pai dah, dar pt Vitara prinderile sunt aceleasi....conteaza daca fiarele-bara sunt la fel, sa se potriveasca . prinderea este aceeasi in varinata THULE, indiferent ca-i otel sau Aluminiu.....banui si sper ca si la montblanc sunt aceleasi dimensiuni....

da, pt siguranta as cam avea nevoie de macar 3 bare....deci oricum cumpar un set.... :-((

Offline adixplod

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • Gen: Bărbat
  • "Aceste cuvinte ma doare !"
    • BUCURESTI
« Răspuns #296 : 10.Ian.2019, 02:20:37 p.m. »
ALEO pentru THULE ( Cutii si bare ) !
Ai cum sa probezi atat barele cat si cutiile . Vezi care ti se potriveste mai bine pentru ce vrei tu !
Sunt f OK .

• SUZUKI VITARA PASSION
VITARA PASSION 4WD 1.6 BENZINA

Offline toma

« Răspuns #297 : 10.Ian.2019, 02:33:29 p.m. »
Si eu recomand ALEO. Am luat de la ei barele Thule, suportii de bicla Thule si, fara legatura cu auto, caruciorul pentru gemeni. Am fost multumit de colaborarea cu ei.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline andrazgun

« Răspuns #298 : 11.Ian.2019, 06:00:22 p.m. »
Salutare,

1. Thule Wingbar (Evo si non Evo) are vreun antifurt pentru sina? Adica suportul de bicicleta Thule Proride vine fixat pe sina cu adaptor T-track, dar cum este protejat de hoti? Daca vin doi indivizi, cate unul la fiecare capat de bara, scot capacele si trag in acelasi timp de suportul de bicla, acesta va iesi fara efort de pe bare (cu tot cu bicla sus). Sau exista un antifurt? Poate cei cu acest sistem deja montat au mai multe informatii.
Link bare Thule Wingbar:
https://www.thule.com/en-gb/gb/roof-rack/roof-racks/thule-evo-wingbar-_-711xxxb
Link suport bici Thule Proride:
https://www.thule.com/en-gb/gb/bike-rack/roof-bike-racks/thule-proride-_-598001
Adaptor T-track:
https://www.thule.com/en-gb/gb/bike-rack/accessories/thule-t-track-adapter-889-1-_-889100

2. Ce latime sa aiba roofbox-ul, astfel incat sa incapa un suport de bici langa?

Multumesc.
  • Suzuki Vitara Passion 2018 1.4 4WD AT Ice Grayish Blue/Cosmic Black

Offline ariciul

« Răspuns #299 : 11.Ian.2019, 09:17:38 p.m. »
Pai capacele alea sunt blocate daca le incui. Si chiar daca le scoti sa zicem prin distrugere tot nu poti scoate suportul de bicla pentru ca si asta e blocat pe sina, poti sa tragi cat vrei. Are si asta cheie cu care il incui dupa ce l-ai blocat pe sina.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip