Autor Subiect: Bare transversale - pentru bare longitudinale  (Citit de 94992 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Lucian BLK

Re: Bare transversale - pentru bare longitudinale
« Răspuns #250 : 17.Mai.2018, 04:41:23 p.m. »
Oricum trebuie sa merg la ei sa le vad, mai ales ca am nevoie si de adaptoare pentru canal T. Unele scurte pentru suportii de bicicleta si unele mai lungi pentru cei de skiuri. Sau ceva pentru ambele.
  • SX4 S-Cross 1.4 AT Allgripp / Renault Megane 2 hatch

Offline smill

« Răspuns #251 : 28.Mai.2018, 08:31:26 p.m. »
În căutarea unor bare...am incercat de la Green Valley...care păreau ok, dar încuietorile (capacele nu se închideau bine  și ieșeau ușor  din locașul lor) lăsau de dorit. Am ales în final bare de la Atera, un producător premium din Germania, au costat în jur de 750 Ron, au forma de wingbar și sunt f. silent, după 100-110 km/h se aud ușor.
  • Seat Ibiza, Suzi Vitara 1.6 allgrip

Offline berila_mz

« Răspuns #253 : 14.Iul.2018, 11:46:34 p.m. »
Barele din link le am si eu montate de un an, raport calitate pret foarte avantajos.
In schimb, am optat pentru o cutie Modula WeGo 450 dar si Menabo din link a fost printre finaliste, am ales Wego deoarece am reusit sa o vad montata pe o masina. (cutie Menabo inca nu am vazut montata, doar in cataloage, dar sunt convins ca sunt OK).
Daca ramai la aceasta combinatie, asteptam poze si impresii din partea ta.

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk
  • Suzuki Vitara 1.6 AllGrip Spirit

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #254 : 14.Iul.2018, 11:57:38 p.m. »
Cauciucul de la wigbar nu zboara la spalatorie, le am de un an pe masina
Problema e ca trebuie adaptoare daca folosesti alte accesorii
Pe wingbar mi-a montat vechea cutie,care e aia cu soare, (sun nu stiu cum), dar a trebuit sa mai dau 4 gauri in cutie.
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=8231.10
In schimb nu au mai mers accesoriile vechi de skiuri.
Wingbar-urile nu fluiera la viteze mari daca au cauciucul pus, daca e scos suna de la 80.
Eu nu as mai lua din astea daca ar fi sa mai iau, te cam fac client captiv la accesorii.
La adaptoare atentie mare la dimensiunea florii, capul are o dimensiune ciudata iar thule face de diverse marimi, masurati-le inainte, altfel nu incap pe canal, am incercat mai multe pana s-au nimerit.
Nasol e ca am gasit cu greu marimea, incearca sa te faca sa cumperi accesorii noi

« Ultima Modificare: 15.Iul.2018, 12:07:54 a.m. de hippo »
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

Offline Danciu Paul

« Răspuns #255 : 15.Iul.2018, 08:54:10 a.m. »
Va multumesc pentru raspunsuri azi zboara comanda zilele urmtoare le voi avea :)
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline Danciu Paul

« Răspuns #256 : 30.Iul.2018, 11:49:03 a.m. »
Salut,

Nu recomand acele bari transversale au sistemul antifurt varza,se trag cu mana imediat ca si cum ar fi inexistente si cu un hexagon de 6mm iti fura si barile si cutia....

Dezamagit de alegerea facuta....

Bafta,
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline mariusl82

« Răspuns #257 : 30.Iul.2018, 02:54:17 p.m. »
Pai asa nu e niciunul sigur.... lacatele nu sunt pentru hoti.....Singurul sistem 100% e cel sudat ... dar si acolo exista flex cu acumulatori...
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline aleksanders

« Răspuns #259 : 01.Aug.2018, 09:57:54 a.m. »
realizezi ca este o copie ieftina care nu o sa iti ofere aceleasi performante...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea