Salutare,
Ma gandesc sa iau un set de bare si o cutie.
Dat fiind faptul ca la mine portbagajul S-Cross-ului este plin cam tot timpul cu cusca cainelui, ar cam trebui sa fac ceva sa am si oarece spatiu de depozitare.
Numai ca in aceste conditii mi-ar trebui ceva care sa stea tot timpul pe masina.
In ceea ce priveste barele, deja m-am decis la Thule Wingbar Edge. Imi plac cum arata iar reviewurile voastre sunt toate foarte pozitive (da, am parcurs toate cele 22 de pagini
)
Alegerea cutiei insa imi da batai de cap. As vrea ceva care sa nu fie nici prea lunga nici prea scurta nici prea inalta
Nu de alta, dar as vrea sa pastrez posibilitatea de a intra in parcarile subterane.
Singura care ar corespunde cerintelor ar fi LevUP Free 420. Imi place cum arata (am vazut-o pe o masina prin oras) iar dimensiunile sunt decente (163 x 89 x 33 cm)
Un calcul aproximativ ar fi: 159cm masina + 5cm barele (oare?) + 33 cm cutia = 197cm (cam mult totusi, am vazut parcari cu 191 sau 195cm limita de inaltime... grr)
http://www.portbagaje.ro/produse/levup-free-420-argintiu-lucios/10428/Are cineva experienta cu aceste cutii LevUP Free 420?