k.. pentru cei interesati eu sunt foarte multumit de achizitie..
Sistemul de bare transversale Thule WingBar Edge 959X se monteaza pe masinile prevazute de fabricant cu bare longitudinale lipite de plafon, prin atasarea unui kit special de prindere, dedicat fiecarei masini in parte.
Noul concept de picior telescopic, ce culiseaza pana la 50 mm in fiecare capat, permite adaptarea la barele longitudinale, indiferent de distanta dintre ele, alegandu-se dimensiunea corespunzatoare de bare transversale.
de precizat - barele au nevoie si de un chit suplimentar thule 404 - cel dedicat pentru sx4 si s-cross.
ca si sfat - cei care mi-au montat barele transversale mi-au recomandat urmatoarele dimensiuni de montaj - si anume - prima bara la 30 de cm fata de parbriz si cea de-a doua la 70 de cm fata de prima bara - eu am refuzat sa le montez pe aceste pozitii - pur si simplu imi pareau prea in fata - asa ca le-am montat cam la 5-10 cm in fata montantului B si apoi la 70 cm fata de prima bara - de stiut ca suportul de bicicleta este freerider 532 de la thule si fixat pe bare pica la fix cat sa nu loveasca hayonul in el (se poate vedea in poza) -