Autor Subiect: Bare transversale - pentru bare longitudinale  (Citit de 94966 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline LucianC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
Re: Bare transversale - pentru bare longitudinale
« Răspuns #170 : 17.Oct.2017, 12:42:23 a.m. »
Salut,

Pentru Vitara din 2015 ma uit acum la o cutie portbagaj.
As alege intre un model de la Thule care are 196cm si unul care are 205 cm lungime.
Are cineva vreun model pe dimensiune asemanatoare, cum se comporta pe masina (iese in afara parbrizului)?

Multumesc!
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip 1.6 Benzina

Offline Meltdown

« Răspuns #171 : 17.Oct.2017, 11:23:46 a.m. »
Salut,

Ti-as recomanda eu o cutie care am avut-o pe Opel Astra H si o am si pe S-cross.

Bermude 4100. https://www.norauto.ro/cutii-portbagaj/1669-cutie-portbagaj-norauto-bermude-4100.html

Da, iese in afara parbrizului, dar nu am avut probleme.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline LucianC

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
  • Gen: Bărbat
    • Iasi
« Răspuns #172 : 17.Oct.2017, 02:18:07 p.m. »
Salut,
Cam cat iese in afara parbrizului, ai eventual o poza cu cutia pe masina, din profil?
Salut,

Ti-as recomanda eu o cutie care am avut-o pe Opel Astra H si o am si pe S-cross.

Bermude 4100. https://www.norauto.ro/cutii-portbagaj/1669-cutie-portbagaj-norauto-bermude-4100.html

Da, iese in afara parbrizului, dar nu am avut probleme.
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip 1.6 Benzina

Offline Meltdown

« Răspuns #173 : 18.Oct.2017, 01:15:45 p.m. »
Salut,

Sa zic ca iese cam 10 cm. De ce te intereseaza asa de mult cat iese ?

Asta este singura poza:
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?action=dlattach;topic=7186.0;attach=15149

Te poti uita in schimb in spate la postari sa vezi cum stau barele: si o sa vezi raportul.

http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7186.msg226316#msg226316
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5782.msg225753#msg225753

Mie mi se pare ca nu deranjeaza.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline aavii

« Răspuns #174 : 24.Oct.2017, 05:52:02 p.m. »
Pana la urma si-a pus cineva barele originale suzuki? Imi par usor curbate si tind sa cred ca nu arata chiar rau dar poate imi confirma cineva. Vad aici ca majoritatea au optat pentru thule dar ar fi interesanta o prarere despre cele originale. Ma refer la cele cu codul 78901-54P00
  • Suzuki Vitara S grade

Offline mariusl82

« Răspuns #175 : 24.Oct.2017, 10:04:03 p.m. »
Cele originale sunt tot thule,dar ceva mai entry level.Am vazut la cineva si mi-a confirmat ca sunt “galagioase”
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise

Offline aavii

« Răspuns #176 : 25.Oct.2017, 03:33:25 p.m. »
Aha.. merci.. am optat deci pentru thule 961b. Voi reveni cu cat de galagioase sunt sau nu
  • Suzuki Vitara S grade

Offline ASZ

« Răspuns #177 : 06.Nov.2017, 04:03:07 p.m. »
A devenit interesant topicul acesta si pt. mine, asa ca as aduna mai jos modelele de bari (pt. modelul de Vitara cu sine longitudinale), de care s-a discutat+de care am mai auzit.
Chiar nu as da o avere pe asa ceva, insa nu as vrea nici sa periclitez siguranta mea si a colegilor de trafic, cu niste bari care pleaca de masina, cand vor ele ...
Le voi pune in ordinea preturilor gasite, iar de aici mai departe va trebui sa ma decid cumva la o varianta care sa fie optima d.p.d.v. al costurilor si calitatii:

1. 220 lei - Bare transversale Aluminiu - pare ca sistemul de prindere nu este tocmai stabil/de incredere
2. 354 lei - Menabo Tiger Black - par sa fie fara incuietoare de siguranta
3. 392 lei - Menabo Tiger Silver - are un coleg de forum si e multumit de ele
4. 410 lei - Green Valey - nu prea stiu nimic de ele
5. 519 lei - Menabo Leopard Silver - par mai aerodinamice decat modelul Tiger
6. 620 lei - Barile Thule 753 - sunt Thule, insa nu par prea aerodinamice si sunt din otel (mai grele, decat cele de aluminiu)
7. 855 lei (186 EUR) - Barile OEM de la Suzuki - citeam cu cateva pagini mai in urma, ca ar fi tot Thule, insa ceva low-entry
8. 991 lei - Thule WingBar Edge 959X - par cele mai reusit, insa pretul pt. mine e mult prea mare

Le-as monta la inceputul ierni (decembrie) chiar daca le voi folosi de doar 2-3 ori, iarna ca sa duc schiurile juniorului cand il duc la schi, insa nici nu le-as tot da jos si monta pe frig, de cate ori am nevoie.
Tind catre cele Green Valey ... alte pareri ?

P.S. Mai e o tematica si anume: inca nu am suportul de schiuri .. oare orice model de suport pt. 1-2 perechi de schiuri se potriveste pe aceste modele de bari transversale ?

The following users thanked this post: DarkDuck

Offline NicNic

« Răspuns #178 : 06.Nov.2017, 04:27:58 p.m. »
Menabo sunt italiene.
Tiger, cele mai ieftine, par a avea profilul identic cu cele vandute prin Lidl. Sunt robuste, dar fac zgomot. Fluiera pe la 70-85 km/h, apoi vajaie. Destul de tare.
Leopard de la Menabo sunt ceva mai aerodinamice, dar tot nu au profil de aripa. De aceea cred ca vor fi tot zgomotoase, poate ceva mai putin.

Thule sunt de calitate, dar nu stiu daca cele mai ieftine de la ei sunt silentioase...

Green Valley par sa aibe profil de aripa, aerodinamic. Plus ca sunt furnizate de o firma din Franta. Parca as avea mai multa incredere decat in cele italiene ...

Eu as merge pe Green Valley. Si daca le-as cumpara online, as avea si optiunea de retur, in caz ca sunt nepotrivite cu asteptarile mele.

Spor la alegere!

• ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #179 : 07.Nov.2017, 09:12:31 a.m. »
... Eu as merge pe Green Valley. Si daca le-as cumpara online, as avea si optiunea de retur, in caz ca sunt nepotrivite cu asteptarile mele.
Le pot lua la un pret mult mai bine direct de la importator, cu care sunt in relatii bune de ani de zile....