Autor Subiect: Bare transversale - pentru bare longitudinale  (Citit de 94968 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Bare transversale - pentru bare longitudinale
« Răspuns #150 : 31.Iul.2017, 06:35:39 p.m. »
Foarte scump halatul.

O sa trebuiasca sa iau si eu pt bicickete. Inca nu am curaj
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline katalanu

« Răspuns #151 : 20.Aug.2017, 09:33:58 a.m. »
Revin cu impresii despre Menabo Tiger, dupa 1.000km si viteze de 130-150 km/h spun ca merita investitia, nu isi fac simtita prezenta din punct de vedere al zgomotului (montate standard 40cm de la parbriz si 70cm intre ele), la consum nu am vazut o crestere sesizabila.
Pentru varianta buget eu le recomand, la un pret de 392 RON cu cat le-am achizitionat.

P.S. am pus doar barele pe masina fara cutie pentru a testa silentiozitatea lor si diferenta de consum. Cutia urmeaza sa fie achizitionata in aceasta toamna.

Ai cumva si niste poze cu barele. As fi curios sa vad cum arata. Mersi.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion AllGrip

Offline smatei

« Răspuns #152 : 20.Aug.2017, 01:43:08 p.m. »
Thule Wingbars de la portbagajeauto.ro 830 RON.
  • Suzuki Vitara S 2017

Offline alinm

« Răspuns #153 : 25.Aug.2017, 03:10:47 p.m. »
Nu sunt ca cele de la Lidl. Pe logan am cumparat de la Lidl. Acelea, deoarece partea exterioara din plastic o au mai bagata in interior, ma refer la buza de prindere sunt compatibile cu modelul de bari longitudinale care au spatiu (gaura) intre bara si plafon. Da in 2014 au fost 120 de lei. Acuma nu am mai gasit pe piata. Modelul acesta, adica cel care se potriveste la noi la Suzuki Vitara este compatibil cu barile transmversale pentru bari longitudinale tip sina, ca la Opel Astra H.
Cautand acuma, nu am gasit decat la www.dotariauto.ro la pretul de 220 de lei. Nu discut de cele Thule care costa prea mult pentru acestlucru.
Le voi lasa pe masina ca nu stau sa le dau jos mereu....de lene...sau cine stie, avand in vedere experienta cu cele puse pe logan pe care ieri nu am putut sa le demontez deoarece nu am reusit sa bag cheia....poate le voi demonta.
problema cea mare este portbagajul Modula Ciao de 430 de litri care are 178 cm lungime, si care inca stau sa vad daca il voi lasa montat pe masina sau nu. Ideea este ca in apartament nu am unde sa il depozitez...si atunci ar trebui sa il duc la tatal meu in boxa in alta zona....
Dpdv al consumului, avand in vedere ca mai mult adica 90 % frec masina prin Bucuresti, nu cred ca voi avea vreo diferenta
DECI...barile de la Lidl erau marca Menabo pentru bari longitudinale cu spatiu fata de plafon, gen Logan MCV, Sandero, etc.... ca in poza de mai jos, adica in laterala exterioara are o buza de prindere dedesupt iar in laterala interioara este dreapta. Cele pentru a le noastre au in ambele laterale margini ca sa intre in sina. Menabo mai face un model asemanator cu al nostru numit Menabo Pic-up...dar nu se regaseste pe stoc

Singurele bari SIGURE dpdv al potrivirii le au acesti baieti...http://www.dotariauto.ro/pieseanvelopeaccesorii/eshop/0/0/5/2-Bare-Transversale-Aluminiu

Salutari,

Mi-am luat si eu barele recomandate de tine aici, eu nu inteleg cum trebuie montate. Daca le pun asa cum vin, stau ca la tine, pe bratele alea de plastic sprijinite de tabla masinii, nu mi se pare ok, credeam ca trebuie sa se aseze pe bara longitudinala, nu doar "pe varfuri". Este cumva un distantier ce trebe pus acolo si nu am eu?

In plus sunt destul de slabe prinderile,  la prima strangere cu cheia imbus mi-a iesit piulita din profilul ala de tabla, nu le vad deloc rezistente.

O sa incerc sa le returnez, nu am deloc incredere in ele.

Am vb cu cwi de la magazin, se pare ca asa trebuie sa stea, "pe varfuri". Pentru prinderi mi-a recomandat sa sudez piulitele de profilul metalic.  O sa incerc si mai vad apoi.
« Ultima Modificare: 25.Aug.2017, 03:36:25 p.m. de alinm »
Vitara Passion 4x4 1,6 benzina, neagra cu caciula alba.

Offline ASZ

« Răspuns #154 : 25.Aug.2017, 03:22:51 p.m. »
Cele de la LIDL sa potrivesc doar pt. modelele de masini care au bari longitudinale cu distanta fata de plafonul masinii. Deci nu merg la S-Cross, Vitara sau noul SX4 ....
Eu am avut la SX4 si pe acela au fost ok.

Offline alinm

« Răspuns #155 : 25.Aug.2017, 03:48:31 p.m. »
Ziceam de cele de la dotariauto.
Vitara Passion 4x4 1,6 benzina, neagra cu caciula alba.

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #156 : 31.Aug.2017, 12:01:03 p.m. »
Barile transversale compatibile cu barile longitudinale ale noului Suzuki Vitara sunt cele compatibile cu ale lui Opel. Opel are sistemul de bari longitudinale ca la suzuki-urile noastre. Spor.
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline Augustin Beldeanu

« Răspuns #157 : 31.Aug.2017, 12:03:12 p.m. »
Legat de portbagajele pentru carat biciclete, in conditiile in care deasupra masinii aveti portbagaj si nu vreti sa-l dati jos, va recomand acest produs.... http://www.decathlon.ro/p/8342387_suport-bicicleta-hayon-300-x3.html#/2-254-_   care este compatibil si recomandat si pentru Suzuki Vitara II din 2015, conform detaliilor din cartea de m9ontaj. Pretul este super competitiv de numai 249,90 lei. Eu deasupra masinii am si portbagaj mare  (lada) de 450 litri pe care nu o dau jos . SPOR
  • Suzuki Vitara Spirit Allgrip MT; Logan mcv 1.5Dci 2007 si Symbol 1.4 16v Fidji Automat

Offline aleksanders

« Răspuns #158 : 31.Aug.2017, 11:10:25 p.m. »
Eu unul nu recomand asa ceva - prinderile pe haion in timpul deplasarii pot juca si inevitabil apar zgarieturi, pe drumuri cu denivelari nu stiu cum reactioneaza luneta la o greutate de minim 50 kg...
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline mariusl82

« Răspuns #159 : 01.Sep.2017, 08:33:59 a.m. »
sa nu mai vorbim ca o sa se deformeze spoiler-ul...
eu zi ca diferentele dintre 250 no name si 1000-1500 Thule nu sunt doar de pret.La un simplu search pe youtoube o sa vedeti de ce... dar fiecare e liber sa faca ce vrea si sa suporte concecintele actiunilor sale  :D
  • New Vitara 1.6 MT Spirit Allgrip Atlantis Turquoise