Autor Subiect: Bare transversale - pentru bare longitudinale  (Citit de 94958 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Bare transversale - pentru bare longitudinale
« Răspuns #100 : 26.Mai.2016, 11:56:01 a.m. »
Cosmin in cazul tau da, pentru ca sunt cu alt sistem de prindere , dar eu Aleksanders si Ecodrive avem acelasi tip de bare si prindere. Si da si la mine barele sunt inegale dar sistemul de prindere permite ajustarea lungimii si deci nu sunt inconveniente in privinta asta!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ecodrive

« Răspuns #101 : 26.Mai.2016, 12:21:45 p.m. »
Nu am realizat ca au dimensiuni diferite. Ori s-a nimerit sa le montez corect :D, ori chiar sunt identice.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline AT

« Răspuns #102 : 26.Mai.2016, 12:38:20 p.m. »
Cosmin in cazul tau da, pentru ca sunt cu alt sistem de prindere , dar eu Aleksanders si Ecodrive avem acelasi tip de bare si prindere. Si da si la mine barele sunt inegale dar sistemul de prindere permite ajustarea lungimii si deci nu sunt inconveniente in privinta asta!

Pentru acest tip de bare (WingBar Edge)  cei de la http://www.portbagajeauto.ro/ m-au ajutat  sa le pozitionez la distantele corecte de montaj :
prima bara se monteaza la 40 cm fata de parbriz iar a doua bara (cea din spate) trebuie montata la 70 cm fata de prima bara.  Le am si acum
montate in aceasta configuratie si nu produc zgomot, nici macar la viteza ridicata.  Sunt foarte multumit din acest punct de vedere.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

The following users thanked this post: Cosmin09, DarkDuck

Offline ecodrive

« Răspuns #103 : 26.Mai.2016, 01:53:02 p.m. »
Si eu le-am montat la fel, dar nu pot sa spun ca nu fac zgomot.
Pe la 110 km/ora incepe sa se simta un plus de zgomot, e drept moderat.
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline AT

« Răspuns #104 : 26.Mai.2016, 02:35:25 p.m. »
La 110 parca am perceput mai mult zgomotul produs de oglinzi.  Si  peste 110,  nu cred ca Wing Bar Edge produce zgomotul mai mare pe care-l percepem,
zgomotul relativ redus al Wing Bar Edge fiind acoperit de zgomotul mult mai puternic produs de caroserie.  Am mers si cu si fara bare si la viteza mare nu am perceput diferenta de zgomot.  Alte tipuri de bare, de obicei produc la viteza mare un zgomot mai puternic ca o suieratura, ce poate fi destul de deranjant. Vazusem mai demult un test de zgomot pe trei tipuri de bare printre care si Thule dar modeul AeroBar. Modelul pe care-l avem noi este similar ca zgomot ultimului din test (Wishbar). Destul de interesant acest test.  Acest test pune in evidenta doar zomotul produs de profilul barei. Nu testeaza in schimb tipurile de prindere ale barelor (capetele barelor) care pot produce un zgomot chiar si mai puternic decat barele in sine,  in special modelele la care barele ies in afara prinderii.

« Ultima Modificare: 26.Mai.2016, 02:37:49 p.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline aleksanders

« Răspuns #105 : 26.Mai.2016, 02:48:52 p.m. »
Diferenta se percepe in momentul in care dai jos garnitura de cauciuc pentru a monta suportul de bicicleta - la repozitionarea lui o sa vezi diferente clare (pt bara din spate raman bucati mai mari din garnitura ce trebuie sa le asezi cu grija in carcasa de plastic a prinderii).
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline AT

« Răspuns #106 : 26.Mai.2016, 03:08:08 p.m. »
Asta iarna cand am montat suportul pentru skiuri am scos intreaga garnitura de cauciuc  de pe mijlocul barelor (nu am vrut sa o tai pe bucati). 
Am pastrat garniturile intregi le-am repus si acum nu am zgomot produs de bare la viteza mare.  Dar am inteles ca se gasesc de cumparat separat acele garnituri de cauciuc, daca le-ai taiat pentru montarea suportului de biciclete.

Offline aleksanders

« Răspuns #107 : 26.Mai.2016, 09:58:16 p.m. »
Tocmai ca nu le-am taiat - am preferat sa le las scoase cu suportul de bicle - iarna sunt puse inapoi.
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline dan_wolf

« Răspuns #108 : 31.Ian.2017, 08:48:27 p.m. »
Clemele din kitul 4040 sunt imbracate in cauciuc sau lasa urme pe barele longitudinale?
As dori cateva poze de aproape la sistemul de prindere a barelor pe masina, montate sau nemontate. Multumesc.
  • Suzuki Vitara '16, Passion Allgrip

Offline aleksanders

« Răspuns #109 : 01.Feb.2017, 08:48:14 a.m. »
exista un tampon de cauciuc ce se fixeaza intre barele masinii si clemele de strangere ale barelor transversale - singura urma ce o sa ramana o sa fie de la praf  :)
- partea de jos in zona prinderii este din cauciuc

The following users thanked this post: aasgard_thor, dan_wolf