0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Pe ploaie exclus. Daca ai NUMAI polei sau zapada, da. Daca exista doar portiuni cu zapada/ polei, nu.
Citat din: ulise din 08.Iul.2018, 06:17:34 p.m.Pe ploaie exclus. Daca ai NUMAI polei sau zapada, da. Daca exista doar portiuni cu zapada/ polei, nu.In manualul lui Jimny scrie toate aceste lucruri ?
Oare exista informatii despre urmatoarele:- se poate folosi 4x4 si pe sosea uscata (nu lock, ci stil 'auto' ca la sx4)?
Ok, mersi, am aflat: "Part-time 4WD (ALLGRIP PRO)". Teoretic ar trebui sa mearga si pe sosea. Desi pentru modelul vechi: "4WD: front axle is engaged and locked, there is no center differential. Can be used on loose surface only."
Citat din: adir din 08.Iul.2018, 01:48:06 p.m.Oare exista informatii despre urmatoarele:- se poate folosi 4x4 si pe sosea uscata (nu lock, ci stil 'auto' ca la sx4)?Citat din: adir din 08.Iul.2018, 03:00:43 p.m.Ok, mersi, am aflat: "Part-time 4WD (ALLGRIP PRO)". Teoretic ar trebui sa mearga si pe sosea. Desi pentru modelul vechi: "4WD: front axle is engaged and locked, there is no center differential. Can be used on loose surface only."Informatiile astea sunt utile si pt. alti necunoscatori.
se poate folosi 4x4 si pe sosea uscata (nu lock, ci stil 'auto' ca la sx4)?
E mica rau, nu par sa adapteze interiorul pentru talia europeana.Hmm, incepe sa-mi surada un wrangler sh