0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Salutare tuturor!Bine v-am gasit!Incepand de ieri sunt proprietarul unui Suzuki New Vitara Facelift 1.4, passion, 2wd, mt, bicolor!Tot ce pot spune in 2 zile de condus facelift-ul sunt surprins de schimbarea imensa (dupa parerea mea) facuta de Suzuki!Intr-un post ce va urma voi detalia !
Salutare tuturor!Bine v-am gasit!Incepand de ieri sunt proprietarul unui Suzuki New Vitara Facelift 1.4, passion, 2wd, mt, bicolor!
Citat din: Coval Ionut din 29.Sep.2018, 09:33:11 p.m.Salutare tuturor!Bine v-am gasit!Incepand de ieri sunt proprietarul unui Suzuki New Vitara Facelift 1.4, passion, 2wd, mt, bicolor!S-a stapanesti sanatos si sa te plimbe cu bine!Ne poti spune cat ai dat pe ea si cat ai obtinut (daca ai obtinut) fata de pretul de lista?Multumesc!
Citat din: Dogy din 30.Sep.2018, 12:34:56 p.m.Citat din: Coval Ionut din 29.Sep.2018, 09:33:11 p.m.Salutare tuturor!Bine v-am gasit!Incepand de ieri sunt proprietarul unui Suzuki New Vitara Facelift 1.4, passion, 2wd, mt, bicolor!S-a stapanesti sanatos si sa te plimbe cu bine!Ne poti spune cat ai dat pe ea si cat ai obtinut (daca ai obtinut) fata de pretul de lista?Multumesc!pretul a fost de 17280 euro, am platit 16680 euro, 600 euro reducere
Salutare tuturor userilor de pe acest forum!Deși nu sunt la primul Suzuki,sunt nou pe forum.Ieri am intrat teoretic in posesia unui Vitara Facelift GLX(Cred ca in Ro e Luxus) AllGrip AT,Bi-Tone Solar Yellow/cosmic Black roof.Zic teoretic fiindca va fi livrat doar in Februarie 2019 din cauza culorii,asa ca poza atașată e doar o poza la alta poza . Mi-plăcut mult culoarea si nu am vrut nici in ruptul capului să o schimb. În altă variantă masina ar fi venit in 2 saptamani.Păreri despre masina după drive test:-Coaja bordului a fost schimbată cu un material moale la apăsare - Motorul 1.4 T se comporta surprinzator de bine,la fel si cutia- In modul Sport e super FUN,m-am îndrăgostit in 2km,direcția se rigidizeaza,franele mult mai responsive,accelerația la fel-zgomotul interior mai diminuat fata de modelul pre/Facelift-suspensie confortabilăPer total am fost foarte multumit de masina.Pret final 24.932 cu discount de 5400Optiuni-culoare si carlig fiindca cotiera vine standard Mai multe detalii peste 5 luni.