Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131537 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline croco

Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #670 : 04.Iul.2018, 03:28:29 p.m. »
O rugaminte pentru moderatori.
La mine apare data achizitiei, aprilie 2015 probabil ca am scris mai in viteza, se poate corecta la aprilie 2018? Linia 314
Multumesc,
  • Suzuki Vitara 1.6 Spirit Allgrip / Suzuki Baleno 1.2 GLX

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #671 : 04.Iul.2018, 05:02:37 p.m. »
@croco Cu Aprilie 2015 ai fi fost cel mai vechi posesor de New Vitara inscris in lista*  :)
Am notat sesizarea si am sa o rezolv, dar cer un pic de rabdare (~2 saptamani) caci nu am toate facilitatile unde sunt acum.

Mai am de corectat eroarea lui @Lordsib , care si-a inregistrat S-ul ca Spirit.
De asemenea, mai am de rezolvat inscrierea dublata a lui @CristiP . Cu asta este putin mai greu, deoarece platforma nu permite stergerea unei inregistrari. Va trebui sa rog un nou New Vitarist sa suprascrie inregistrarea dublata, folosind un link special ce am sa il furnizez eu.

* Primii inscrisi in lista au intrat in posesia masinilor in luna Mai 2015. Totusi, se pare ca exista printre membrii forumului cel putin un Vitarist cu achizitie din Aprilie 2015.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline Raphy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
    • București
« Răspuns #672 : 05.Iul.2018, 09:46:03 a.m. »
Passion  /   benzina    /  4x4   /   manuala   /   cool white met.  /  Iunie 2018 / autonet / București / sector 4
  • Vitara Passion Allgrip 1.6 VVT MT

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #673 : 05.Iul.2018, 10:23:45 a.m. »
Salut @Raphy,
Inregistreaza-te in tabelul de la primul post al topicului, cu ajutorul Formularul de Recensământ
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline croco

« Răspuns #674 : 05.Iul.2018, 11:54:24 a.m. »
@croco Cu Aprilie 2015 ai fi fost cel mai vechi posesor de New Vitara inscris in lista*  :)
Am notat sesizarea si am sa o rezolv, dar cer un pic de rabdare (~2 saptamani) caci nu am toate facilitatile unde sunt acum.

* Primii inscrisi in lista au intrat in posesia masinilor in luna Mai 2015. Totusi, se pare ca exista printre membrii forumului cel putin un Vitarist cu achizitie din Aprilie 2015.

As fi parcurs doar 1000 de km in...3 ani  :) greu de crezut dar nu imposibil. Am observat intamplator inadvertenta cand m-am uitat cati inscrisi mai sunt. Probabil am fost prea enuziasmat la completarea datelor. Mersi de raspuns.
Multa sanatate sotiei, sa se termine totul cu bine.

Offline Nicusor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
    • Iasi
« Răspuns #675 : 13.Iul.2018, 08:18:25 a.m. »
Spirit 1.6 benzina ,mt,dab auto
  • Suzuki vitara spirit 1.6 mt allgrip

Offline toma

« Răspuns #676 : 13.Iul.2018, 08:54:19 a.m. »
Salut @Nicusor
Inregistreaza-te in tabelul de la primul post al topicului, cu ajutorul Formularul de Recensământ
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #677 : 18.Iul.2018, 11:06:38 p.m. »
O rugaminte pentru moderatori.
La mine apare data achizitiei, aprilie 2015 probabil ca am scris mai in viteza, se poate corecta la aprilie 2018? Linia 314
Multumesc,
@croco - acum am observat ca te-ai inscris de doua ori.
Cu asta o sa am de lucru mai mult decat sa corectez data achizitiei. :(
Vitara 
Mokka

Offline croco

« Răspuns #678 : 18.Iul.2018, 11:38:15 p.m. »
Oops nu imi aduc aminte sa o fi facut in mod voluntar, stiu doar ca eram la linia 314, m-am amuzat cand am inscris masinuta ca era la fel ca valoarea Pi.
In sfarsit daca am facut-o mii de scuze, a fost fara intentie.  :pardon:
Nu se poate inlocui linia cu datele unul coleg dintre ultimii inscrisi?

Offline Ruhestand

« Răspuns #679 : 19.Iul.2018, 11:51:02 p.m. »
pffff...am masina de nici 3 luni...dar cand ma uit la lista de recensamant, si vad cati mai sunt dupa mine, ma simt deja "batran"  :-))
  • Suzuki Vitara S