Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131553 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Billy

Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #560 : 20.Iun.2017, 08:47:30 p.m. »
multumesc baieti ,

va voi tine la curent cu nouati.

P.S: s-o fi vazut pe soacra-mea, cica ea se descalta inainte sa urce in ea ca ii este mila...  :D
  • new vitara 1.6mt 4*4 turqoise/black (fost ford fiesta V 2008)
VITARA!!!! It lives!!!!!

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #561 : 20.Iun.2017, 09:26:12 p.m. »
P.S. Evident, in formular e gresit anul 2016, trebuia 2017...

Ti-am trimis mesaj privat cu un link pentru modificarea inregistrarii.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: Adifiru

Offline Emilian Sohterus

« Răspuns #562 : 24.Iun.2017, 10:55:30 a.m. »
  Gata! M-am inregistrat şi eu!  :good:
  • Suzuki Vitara S 1,4 Boosterjet AT allgrip

Offline Orlando DOK

« Răspuns #563 : 25.Iun.2017, 12:26:24 p.m. »
Apar și eu într-o săptămână, se pare, cu acte în regula pe forum. Am comandat mașină în aprilie și va sosi la începutul lunii iulie ( în prezent sta în QC de marti).
  • Vitara S allgrip AT

Online NicNic

« Răspuns #564 : 25.Iun.2017, 02:18:36 p.m. »
@Orlando DOK:  Bafta si inregistare rapida pe lista de recensamant!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline acidutzu

« Răspuns #565 : 29.Iun.2017, 04:55:11 p.m. »
Salut,

Cred ca m-am inregistrat de doua ori; probabil prima oara s-a creat inregistrarea automat.
Rog corectati, daca e cazul.

Scuze   :angel:
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #566 : 29.Iun.2017, 11:14:02 p.m. »
@acidutzu Recomand lecitina si dezlegarea de cuvinte incrucisate sau sudoku, pentru tonusul materiei cenusii si intarirea memoriei.:)
Nu se face nici o inscriere automata. Cu exceptia primilor aproximativ 70, pe care i-am pus eu in tabel pe baza datelor furnizate in  paginile mai de inceput ale thread-ului, toti ceilalti s-au inscris singuri. Deci si tu, pe la numarul 16x, trebuie sa te fi inscris tot singur.
Acum ce sa-ti mai spun, boacăna-i facuta si cam greu de reparat. Pentru ca nu esti primul si probabil nici ultimul, te iertam (dar nu te uitam :) )
Problema este ca platforma pe care este facut tabelul nu permite stergerea inregistrarilor. Pot fi doar modificate, prin suprascriere. Si asta se poate face avand un link dedicat pentru modificare, ce nu este public. Nu incercati sa modificati o inregistrare completand un nou formular, cu aceleasi date, pentru ca rezultatul va fi inevitabil o noua inregistrare ce o va dubla pe cea veche..

Asadar. Acum avem nevoie de cineva, actual sau viitor posesor de newVitara, care sa se inscrie in tabel "peste" Acidutzu. Daca se gaseste persoana potrivita sa citesca aceasta postare, o/il rog sa-mi trimita un mesaj privat, iar eu ii voi trimite link-ul necesar.
« Ultima Modificare: 03.Iul.2017, 10:07:15 p.m. de yeti »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline acidutzu

« Răspuns #567 : 30.Iun.2017, 11:33:07 a.m. »
@acidutzu  Deci si tu, pe la numarul 16x, trebuie sa te fi inscris tot singur.

fără să mă disculp: datele care se completează la inregistrare nu se duc cumva automat in tabelul de recensământ?
pentru că eu am completat formularul de recensământ, o singură dată - știu sigur asta, chiar și fără aport de lecitină  :P
insă imi torn singur cenușă in cap dacă am stricat rânduiala pe aici, chiar nu aveam in intenție.
  • Vitara Boosterjet 1.4 AT

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #568 : 03.Iul.2017, 10:06:05 p.m. »
am completat formularul de recensământ, o singură dată - știu sigur asta
... tu stii cel mai bine ce ai facut si ce nu, iar eu nu pot/vreau sa te contrazic. Pot insa sa garantaz ca datele furnizate la inregistrare NU se duc automat in tabelul de recensamant. Si apoi, mai gandeste-te la ceva: la inregistrare pe forum ti s-a cerut sa spui culoarea masinii, sau dealer-ul de unde ai luat-o? Aceste informatii nu sunt deloc in profilul tau de forum si nici nu au apar in vreo postare de a ta (de pana acum). Daca nu le-ai pus tu in tabel, o supozitie ar fi ca te-a inscris altcineva (vreun prieten pe forum) care cunoaste toate aceste amanunte. Are sens?

Citat
insă imi torn singur cenușă in cap dacă am stricat rânduiala pe aici, chiar nu aveam in intenție.
Lasa, nu te murdari pe cap ca nu-i cazul - rezolvam noi si cu randuiala :)
Vitara 
Mokka

Offline edikup

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Bucuresti
« Răspuns #569 : 04.Iul.2017, 04:56:29 p.m. »
M-am alaturat si eu comunitatii.... citesc de vreo luna forumul, putin inainte de a o comanda. Am comandat-o pe 15 iunie, la Rossit Ploiesti, azi am adus-o acasa. In bucuresti, ce voiam eu venea prin septembrie.

Passion allgrip, tucuaz, motor 1,6 benzina.

Ce nu inteleg, pe site spune ca passion are oglinzi actionate electric. Asta nu inseamna pliabile electric? Pentru ca nu am reusit sa le pliez. :) E drept, abia in week-end am timp sa ma mut cu cafeaua si manualul in masina :D
  • -