Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131576 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #470 : 25.Aug.2016, 08:54:08 p.m. »
Bine-ai venit, MBL. Ai un avatar strașnic,  nici nu mă pot uita la el mult timp.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #471 : 03.Sep.2016, 08:54:06 p.m. »
Buna seara tuturor!
Sunt nou membru INREGISTRAT pe forum, dar mai vechi cititor si navigator al site-ului. Frecventez forumul de vreo 3-4 ani, de cand am cochetat cu ideea unui SX4, idee care nu s-a finalizat (din cauza de marime portbagaj), dar acum nu-mi pare rau c-am asteptat pentru ca voi deveni posesor de Vitara.  :)
Mai am de asteptat ceva timp, masina vine pe la jumatatea lunii noiembrie. Oricum, pana atunci ma mai documentez, ma pregatesc, fac planuri...
S-o conduci sanatos si cat mai mult dar o intrebare- de care Vitara , daca nu e cu suparare , ca eu unul deja m-am  incurcat in cate variante exista , diferentate "bine" prin chestii destul de "esentiale"...? Oricum am descoperit ca nu folosesti ce iti doresti dar ca roman imi spun mereu ca "las sa fie, sa nu fie nevoie"! Si asta in conditiile in care am decis sa nu imi pun rezerva  :) ...
« Ultima Modificare: 03.Sep.2016, 08:55:52 p.m. de Costique »
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline MBL

« Răspuns #472 : 04.Sep.2016, 08:40:27 a.m. »
Costique, o sa fie o Vitara Passion, 1,6VVT, 2WD, MT, Atlantis Turquoise Pearl Metallic...  :)
Mi-am luat deja cauciucuri all season Michelin Crossclimate pentru a inlocui Continentalul de vara. Cat de curand o sa-mi iau si covorase, tavita portbagaj, vreau sa-i pun bandouri late si negre pe usi, adica sa fiu pregatit pentru prima intalnire cu ea.  :)
Iar in ceea ce priveste rezerva, eu sigur optez pentru o roata de uz temporar. Ma simt mai in siguranta asa, chiar daca in douazeci de ani nu am apelat la roata de rezerva decat de doua ori. Cate o data la fiece masina...
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

The following users thanked this post: Costique

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #473 : 04.Sep.2016, 01:42:15 p.m. »
Dragilor,
Pentru intrebari de genul
o intrebare- de care Vitara
consultati inainte http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/recensamant-suzuki-new-vitara/#gsc.tab=0.
Si ca sa functioneze pe deplin, recomand tuturor noilor si viitorilor Vitaristi a se inscrie in lista folosind formularul
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdExZgSeRchHWup7rp35sxBz1Ede0lThecBCJ7BvgOE0BC4sA/viewform
Cu aceasta okazie reamintesc postarea de aici: http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/recensamant-suzuki-new-vitara/msg196313/#msg196313
adaugand la lista pe @Dany, @katasori,
@redresor si @RCCS

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #474 : 12.Sep.2016, 12:52:27 a.m. »
@MBL - Te-ai inregistrat de doau ori in lista de pe prima pagina, la pozitiile 122 si 126.

@ToataLumea
- Va rog sa nu folositi link-ul formularului de inscriere de mai multe ori, caci la fiecare completare se face o noua inregistrare  in lista. Chiar daca folositi acelasi nickname, tot se multiplica inregistrarile. Din pacate asta este o problema a platformei folosite pentru crearea listei.
- Daca cineva vrea sa faca modificari/adaugiri la inregistrarea sa din tabel, il rog sa posteze o cerere aici, sau sa-mi trimita un mesaj privat. Am sa-i trimit un link unic/personalizat pentru modificare inregistrare.

@MBL - Am sa-ti invalidez a doua inregistrare. Din pacate nu pot sa o sterg. Va trebui sa gasesc un nou Vitarist care sa se inregistreze pe cea de a doua pozitie "ocupata" de tine.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline MBL

« Răspuns #475 : 12.Sep.2016, 09:26:51 a.m. »
Imi cer scuze... Imediat ce-am completat a doua oara formularul si am dat salvare, mi-am dat seama de greseala...  :pardon:
  • Vitara Passion 1.6VVT AllGrip MT

Offline juglansr

« Răspuns #476 : 12.Sep.2016, 11:04:39 p.m. »
Salutare, dragi forumiști.
Posesor de Vitara Cool 2wd,benzină, achiziționată prin programul Rabla,  sâmbătă  10 sept, ridicată de la reprezentanța din Cluj (comandă pe 19 iulie). După aproximativ 500 km parcurși  primele impresii sunt foarte bune: mașina stabilă (am avut ceva porțiuni de drum virajat de la Cluj până acasă), confortabilă,în primii 340 km , consum mediu de 4,9 - neașteptat de bun, vit. medie 61 km/h. Sigur, impresiile mele sunt poate influențate de comparația cu un Logan 1,4 pe care l-am condus 11 ani, dar , cum au spus-o și alții, raportul preț-calitate e imbatabil. Am o singură dilemă legată de schimbarea vitezelor: la Logan treceam în treapta superioară la 2500 turatii, la Vitara îmi indică trecerea în treapta superioară pe la 1700-1800. Sunt convins că inginerii de la Suzuki știu mai bine cum e setat motorul, dar mi-e să nu o obișnuiesc prea ,,leneșă” . 
  • Suzuki Vitara 1,6 Cool 2WD benzina

The following users thanked this post: vitora

Offline aleksanders

« Răspuns #477 : 02.Oct.2016, 09:53:37 p.m. »
nu am cum sa scriu mai multe detalii in tabel - cine este owner-ul ma poate ajuta cu sectorul 6  :) - multumesc
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #478 : 03.Oct.2016, 10:22:06 a.m. »
Pot sa modific eu, dar pot sa-ti las si tie placerea :).
Iti trebuie un link dedicat pentru modificarea propriei inregistrari. Ai detalii prin PM.
Vitara 
Mokka

Offline ovidiul

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
    • Oradea
« Răspuns #479 : 16.Oct.2016, 05:50:16 p.m. »
Salut forumisti,

Sunt posesor nou, de una bucata Vitara 1,6 benzina , 2WD, echipare Passion, silky silver 2.
Ridicata in 27 sept de la dealerul Redtor - Oradea.
Masinuta are aprox 500 km parcursi..pana acum prima impresie este satisfacatoare si sunt multumit de ce ofera.
Ce ma deranjeaza- sist start stop engine - cateodata mai uit sa-l dezactivez.
Pretul la card navigatie SLDA- este exagerat...nu merita
Intrebare: in cat timp ati primit CIV de la dealer..?..  inca mai astept ....

Tuturor...drumuri bune..fara incidente...
  • vitara