Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131590 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #390 : 31.Mar.2016, 07:09:02 a.m. »
Iar acum iti spun ca esti din BotoSani?  :-)).
Se va corecta. Imi cer scuze Timisenilor.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #391 : 01.Apr.2016, 06:49:25 p.m. »
Thx.  :good:

Daca folosim datele din lista recensamantului, astazi repartitia pe judete e dupa cum urmeaza. Bucurestiul e din nou o exceptie. :)

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #392 : 01.Apr.2016, 11:16:34 p.m. »
@rexkrokidau
Frumoasa reprezentarea (geo)grafica a statisticii  :clap:

-----------------

@everybody inscrisi, sau care se vor inscrie, in tabelul de recensamant din primul post. Am o rugaminte/atentionare NU folositi Formularul de Recensamant pentru actualizarea informatiilor!
Daca procedati astfel, chiar utilizand acelasi nickname, veti obtine o noua inregistrare (o dublare) pe langa cea originala.
Avem pe cineva care deja a cazut in aceasta capcană. Este veteranul @spiridushu, pe care il puteti gasi in tabel atat la pozitia 5 cat si la 80.

Ca sa va modificati in mod real inregistrarile, solutia este un link dedicat, personalizat. Pentru a-l obtine va propun urmatoarele moduri de lucru:
- Postati pe forum, sau trimiteti-mi PM cu o solicitare de link, iar eu vi-l trimit prin PM.
- Postati pe forum, sau trimiteti-mi PM cu modificarile pe care le doriti si le operez eu.
- Daca va descurcati sa navigati prin tabel, eu am salvat link-urile fiecaruia in coloana "O". Le puteti lua de acolo si sa va faceti treaba singuri. Rog doar atentie sa nu modificati inregistarea altcuiva.

Din pacate, nu am solutie pentru stergerea unei inregistrari dublate - actuala versiune Google Forms nu ofera aceasta facilitate.

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: enicky

Offline dcr

« Răspuns #393 : 03.Apr.2016, 08:37:10 p.m. »
Va salut,

Tocmai ce am platit avansul pentru vitara 1.6 benzina at luxus savannah black.
Am avut o experienta placuta cu doamna Claudia Dragan de la Radacini Motors.

Daca ar fi stiut mai multe despre masina mi ar mai fi putut vinde si accesoriile pe care oricum le am cumparat pentru ca ma documentasem singur :)

Acum urmeaza o perioada de 3 luni de asteptare, bine v am gasit!
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Luxus AT
You design yourself

Offline Lerua07

« Răspuns #394 : 03.Apr.2016, 09:41:39 p.m. »
@dcr..... felicitari ptr alegere si bine ai venit in gasca vitaristilor  :good:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #395 : 03.Apr.2016, 10:15:26 p.m. »
-------------
Printre cei mai recent inscrisi avem: rdc, src, mdv, tsf, .... cat minimalism :)

Și se adaugă dcr:)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #396 : 04.Apr.2016, 12:04:47 a.m. »
Va salut,....
Am avut o experienta placuta cu doamna Claudia Dragan de la Radacini Motors.....
Acum urmeaza o perioada de 3 luni de asteptare, bine v am gasit!
             Si-o spui asa direct ? te invidiez, eu am fost la ei cu sotia si..... Alte detalii picante? (de la drive test) =))
     Bine-ai venit !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline dcr

« Răspuns #397 : 04.Apr.2016, 12:45:17 a.m. »
Apreciez caldura si bunavointa mesajului insa nu sunt misogin si nu consider ca este o abordare buna a membrilor acestui forum daca vor sa fie luati in serios.

Fiecare intelege si poate spune ce vrea dar prefer sa ma abtin la astfel de comentarii despre o femeie ce ar putea fi sotia fiecaruia dintre noi.

Multumesc pentru urari totusi!
  • Suzuki Vitara 1.6 VVT Luxus AT
You design yourself

The following users thanked this post: rexkrokiDAU, mpamfil

Offline enicky

« Răspuns #398 : 04.Apr.2016, 04:43:11 p.m. »
Fiecare intelege si poate spune ce vrea dar prefer sa ma abtin la astfel de comentarii despre o femeie ce ar putea fi sotia fiecaruia dintre noi.
             Prietene eu am facut o gluma nevinovata, incercand sa nu jignesc pe nimeni (si chiar cred ca n-am jignit!) ,  mai ales ca am pus si un semn la final, dar e adevarat, ca tu fiind nou nu trebuia sa-mi permit gluma  ! Deja observ ca mai sunt colegi care nu stiu de gluma.  Deci sa fim sobri !!

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lerua07

« Răspuns #399 : 05.Apr.2016, 12:31:52 a.m. »
Se pare ca @dcr este de genul feminin, si cred ca nu a gustat gluma din .... solidaritate ! Oricum cred ca sunt discutii off topic
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !