Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131564 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #280 : 18.Dec.2015, 08:31:05 p.m. »
Salut,

Asta parca era recensamant nu sondaj pentru culori si in plus de gustibus non est disputandum, asa ca ce rost are discutia? Oricum pentru fiecare culoarea ce si-a luat-o e cea mai frumoasa, sa-i spui contrariul inseamna sa atati jarul!  :D

In lipsa de nou veniti trebuie sa manance si forumul o paine!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #281 : 18.Dec.2015, 09:24:07 p.m. »

o pâine... un ghiveci :D

Offline magicoolje

« Răspuns #282 : 18.Dec.2015, 10:27:05 p.m. »
Ca tot e post :)

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #283 : 18.Dec.2015, 10:39:17 p.m. »
Las ca vine Mos Craciun și le muta unde trebuie...

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline magicoolje

« Răspuns #284 : 18.Dec.2015, 11:15:03 p.m. »
Lol. A doua oara cand zic cuvantul post...si se face referinta la post=postare pe forum... Ma refeream la postul Craciunului...Anterior se spuse de un ghiveci...de regula e din legume :)

Offline enicky

« Răspuns #285 : 18.Dec.2015, 11:29:47 p.m. »
   D-abia asteapta ! parca-l aud : " mai baieti, sunteti off topic !"  :-))  Si noi : "so what ?"
   Mi s-a parut interesanta afirmatia colegului legata de culoare versus varsta propietarului, biologica si cronologica. Personal am avut cateva experiente cu noua mea masina : unii au zis ca e o culoare "indrazneata", unii ca e de "femeie", altii au fost uimiti de frumusetea nuantei, unii au zis ca am avut curaj, s.a. Nu m-am gandit niciodata sa asociez masina sau culoarea ei cu postura de patron de firma sau director. Masina personala (+ culoarea ei) o asociez intotdeauna cu caracterul propietarului. De fapt, cand a aparut vitara cu toata paleta cromatica si combinatiile ei, am avut impresia ca japonezii au vrut sa ne spuna ca  "e plina Europa de toate nuantele de gri, nu v-ati saturat de el?", dar "si-au dat in petic" si ei !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline magicoolje

« Răspuns #286 : 19.Dec.2015, 12:01:44 a.m. »
Bine ca nu au facut si roz bonbon...ca era plin de ele. De dragul de a fi diferit.....si cool ...se creeaza o noua uniforma...Iar in ce priveste asocierea masinii cu businessul.... sorry man. Aici chiar exista o anumita etica. Daca alegi sa fii ignorant si coco zbeng...e posibil s ai de pierdut. Din pacate exact cum a zis si un coleg mai sus... traim intr-o lume in care oamenii judeca... Daca ar fii sa imi exprim personalitatea...m-as duce in pantaloni scurti tot timpul la munca... unii se simt jigniti de acesta atitudine...Ideal ar fii sa ai o masina de serviciu si o masina roz bonbon care sa iti exprime personalitatea...:))) Din pacate daca nu toate businessurile sunt atat de infloritoare ca sa iti poti permite luxul de a izola personal de business... Probabil din acest motiv trebuie sa facem cei saraci...compromisuri... sa impacam si capra si varza... Si ca sa punem stop la offtopic... gusturile nu se discuta... Exact cum a mai zis un coleg...numai ca in latina
..poate nu s-a facut inteles...

Offline enicky

« Răspuns #287 : 19.Dec.2015, 06:52:12 a.m. »
     ".Iar in ce priveste asocierea masinii cu businessul.... sorry man." - ai si tu dreptatea ta , mai ales ca noi romanii avem tendinta de a epata ! Oricum, un mertzan negru te tepuieste mai usor ca o Vitara gri ! :D  Si ca sa-l citez si eu pe colegul nostru dar in varianta autohtona : nu poti sa ...faci nimic in gustul omului !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ecodrive

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #288 : 19.Dec.2015, 06:30:49 p.m. »
A doua oara cand zic cuvantul post...si se face referinta la post=postare pe forum... Ma refeream la postul Craciunului.

Nu tocmai. Ziceam că, așa cum  Moș Crăciun alunga postul, tot așa moderatorul o sa mute off-topicul acolo unde-i este locul.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline magicoolje

« Răspuns #289 : 19.Dec.2015, 06:46:27 p.m. »
Las ca vine Mos Craciun și le muta unde trebuie...

Trimis folosind Tapatalk
Exact asa reiese de aici