Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131563 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marcone

Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #270 : 18.Dec.2015, 04:22:28 p.m. »
Eu consider ca cea mai potrivita culoare pt Vitara este turquoise. De altfel, comanda mea initiala, Luxus 1.6 benzina, era in aceasta culoare. Daca si pe 1.4 era aceasta culoare, mergem tot pe turquoise. :)

Da, de departe cea mai potrivita culoare turcoazul; consider ca o scapare mare din partea Suzuki ca nu au pastrat aceelasi nuante si pentru S.
Altfel nu-mi plac de fel nuantele inchise (maro, cenusiu, negru) indiferent de utilizarea masinii si la o combinatie bitonala de culori nu mi-as lua niciodata cu plafon negru strict dpdv al incalzirii excesive pe timp de vara.

Offline magicoolje

« Răspuns #271 : 18.Dec.2015, 04:26:09 p.m. »
E frumos turquoise. Dar nu mi se pare potrivit si pentru business. Chiar daca e banal, eu am optat pentru alb metalizat integral din punct de vedere business, maxim vizibilitate pe sosea, incalzire mai mica vara, plus senzatia de marime datorata albului.

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline marcone

« Răspuns #272 : 18.Dec.2015, 04:26:34 p.m. »
inca sunt tributar societatii in care traiesc si faptului ca judeci o persoana dupa cum se imbraca, ce telefon are, ce masina foloseste.

Indiferent de culoare tot o Suzuki este; daca tii la aparente atunci ai gresit marca :)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #273 : 18.Dec.2015, 04:53:13 p.m. »
Și mie îmi place turquoise, evident după roșu.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline AT

« Răspuns #274 : 18.Dec.2015, 05:10:42 p.m. »
Da si rosu+negru arata bine, chiar dinamic  :)
Am vazut zilele trecute un S  cu aceste culori.
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #275 : 18.Dec.2015, 06:12:40 p.m. »
Indiferent de culoare tot o Suzuki este; daca tii la aparente atunci ai gresit marca :)
Aici reactiile sunt surprinzatoare in special pentru ca nu sunt multi care au modelul asta sau care au auzit de el. Pune masina langa un Passat, Seria 3 sau un A4 si ai sa vezi ca lumea te intreaba pe tine ce si cum de masina, pe celelalte 3 le-au mai vazut in trafic, poate le-au si condus.

Hai sa pun altfel problema: alege tu un model de masina care s-ar incadra in aparentele bune(seria 5, A6 poate?) si da-i o culoare turcoaz, apoi o culoare neagra sau gri. Care dintre ele ti se pare mai serioasa?
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline sirsefu

« Răspuns #276 : 18.Dec.2015, 06:28:26 p.m. »
eu am o perceptie ca in culori inchise masina pare mai mica. si in cele deschise, surprinzator, mai mare :)

Cam ca in relatia intre o bluza neagra si burta :)

Offline ariciul

« Răspuns #277 : 18.Dec.2015, 06:38:34 p.m. »
Salut,

Asta parca era recensamant nu sondaj pentru culori si in plus de gustibus non est disputandum, asa ca ce rost are discutia? Oricum pentru fiecare culoarea ce si-a luat-o e cea mai frumoasa, sa-i spui contrariul inseamna sa atati jarul!  :D
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #278 : 18.Dec.2015, 07:52:37 p.m. »
+1
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline marcone

« Răspuns #279 : 18.Dec.2015, 08:14:45 p.m. »
Alege tu un model de masina care s-ar incadra in aparentele bune(seria 5, A6 poate?) si da-i o culoare turcoaz, apoi o culoare neagra sau gri. Care dintre ele ti se pare mai serioasa?

Stii cum se spune saracul e nebun, bogatul doar excentric :)