Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131560 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #260 : 16.Dec.2015, 08:21:17 a.m. »
Dragi colegi, e un topic special și un sondaj pe tema asta.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #261 : 17.Dec.2015, 02:21:35 a.m. »
Dragi colegi, e un topic special și un sondaj pe tema asta.

Trimis folosind Tapatalk
              Daca tot facem sondaj pe zodii , sa facem si un sondaj pe culori ! (o fii si nu l-am vazut?)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline newah

« Răspuns #262 : 17.Dec.2015, 06:48:50 a.m. »
optiunea Galactic Grey nu este legata de zodie ci de nevoia de a merge mai rar la spalatorie, nu se vede praful asa mult pe ea.

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #263 : 17.Dec.2015, 10:20:26 p.m. »
"Rezistenta" la praf este si nuanta Savannah Ivory.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline Cosmin09

« Răspuns #264 : 18.Dec.2015, 08:19:27 a.m. »
Eu nu stiu de ce spuneti voi ca griul ar fi "rezistent"la praf. In cazul masinii mele dupa un drum prin lapovita de acum 2 zile, ieri pe vreme uscata nici nu-ti mai dadeai seama de culoarea originala a masinii. A trebuit neaparat sa o spal ca sa o scot la culoarea din fabrica.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline magicoolje

« Răspuns #265 : 18.Dec.2015, 08:26:16 a.m. »
Uite cam ce se vehizuleaza pe net :
culoarea masinilor este din ce in ce mai importanta. am citit undeva ca in prezent circa 40% dintre clienti se orienteaza catre alte marci in cazul in care culoarea pe care o cauta nu exista in oferta brandului ales initial. in urma cu 10 ani, acest procent era undeva in jurul valorii de 25%.

sunt mai multi factori care influenteaza alegerea unei anumite culori de catre cumparatori:

moda: 
unele culori sunt la moda, altele sunt cazute in dizgratie. exemplul cel mai bun este verdele, la mare cautare in anii 80, care azi incepe sa revina dupa ce in ultimii ani a fost aproape absent din oferte. azi la moda sunt culorile indraznete si vibrante, culori care in trecut erau considerate fistichii. 
se pare ca si albul revine in forta, din ce in ce mai multe limuzine si suv-uri fiind vopsite in alb, negrul si argintiul cazand oarecum in dizgratie datorita "banalitatii". 

intretinerea: 
in ceea ce priveste intretinerea, se pare ca argintiul este cel mai putin mofturos, in timp ce culorile inchise sunt cele mai sensibile la murdarie.
culorile metalizate sunt mai pretentioase, mai scumpe dar si mai rezistente decat cele nemetalizate. 

siguranta: 
s-au facut studii legate de felul in care culoarea influenteaza pericolul de accidente. se pare ca albul este culoarea care face masina cel mai usor de observat, fara a crea reflexii suparatoare (cum face de exemplu argintiul). culorile inchise sunt considerate mai "periculoase"

traditia: 
unele culori sunt pur si simplu reprezentative pentru anumite marci, cumparatorii alegand odata cu modelul si culoarea respectiva.

voi cum va alegeti culoarea masinii? aveti anumite anumite preferinte? alegeti culoarea care ii vine cel mai bine masinii pe care v-o doriti? 
...sau culoarea nu e importanta pentru voi?

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline enicky

« Răspuns #266 : 18.Dec.2015, 02:15:08 p.m. »
    Eu sunt f. atras de albastru si toate noantele adiacente : bleumarin, bleu si de ce nu.... tourqoise. Si inca un aspect ce nu trebuie neglijat : formele anumitor masini se potrivesc f. bine cu anumite culori : dupa cum am vazut. cand se lanseaza  un model nou, se cauta si culoarea  potrivita pentru el (si pt. lansare !). De altfel la Vitara nu stiu ce alta culoare ar fii mai  potrivita !? In orice caz, alb nu(prea simplu), negru nu(prea sobru), griul nu(prea comun), poate una din combinatii ar merge. Ea are o forma tinereasca, vivace si deci ii trebuie o culoare adecvata. De altfel, pentru salvarea griului inchis (mai putin solicitat in Rom., la noi cautandu-se gri-argintiu mai mult) s-a inventat si o denumire noua : gri-bussines. Negrul fiind diplomatic, urmatoarea nuanta de negru- deschis sau gri-inchis ar fii pt. oamenii de afaceri.
 Si facem un clasament al culorii (ce va place/v-ar fii placut)? :)
« Ultima Modificare: 18.Dec.2015, 02:22:57 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #267 : 18.Dec.2015, 02:47:44 p.m. »
Salutare,
cred ca alegerea e facuta in functie de mai multi factori, printre care ce culoare iti place si in ce scop folosesti masina. Un alt criteriu este varsta, aia pe care o simti si nu aia pe care o ai :)

Eu am ales gri din urmatoarele motive:
- o culoare serioasa pe care o pot folosi in scop de business
- usor de intretinut

Probabil turcoaz ar fi fost a doua optiune dar inca sunt tributar societatii in care traiesc si faptului ca judeci o persoana dupa cum se imbraca, ce telefon are, ce masina foloseste.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline AT

« Răspuns #268 : 18.Dec.2015, 03:20:39 p.m. »
Pe langa cele doua combinatii de culori din reclamele oficiale,  care arata foarte bine si anume turcoaz+negru respectiv portocaliu+alb,
iata si o alta combinatie de culori in care New Vitara arata foarte bine - in poza atasata: 
« Ultima Modificare: 18.Dec.2015, 03:52:50 p.m. de AT »
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline Cosmin09

« Răspuns #269 : 18.Dec.2015, 03:43:34 p.m. »
Eu consider ca cea mai potrivita culoare pt Vitara este turquoise. De altfel, comanda mea initiala, Luxus 1.6 benzina, era in aceasta culoare. Daca si pe 1.4 era aceasta culoare, mergem tot pe turquoise. :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

The following users thanked this post: marcone