Autor Subiect: Recensamant Suzuki NEW VITARA  (Citit de 131545 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline tyamathis

Re: Recensamant Suzuki NEW VITARA
« Răspuns #180 : 07.Oct.2015, 01:53:34 a.m. »
Mai exact e deja achitata. Adica nu trebuie sa stea la dealer sa astepte aprobari de credite, rabla, etc. La asta ma refeream cand am zis ca o achit cash. In momentul în care ajunge la ei, singurul motiv pentru care nu mi-ar da-o imediat ar fi spalarea prealabila si pregatirea de livrare. Care cred ca se fac by default

Offline vladiopa

« Răspuns #181 : 07.Oct.2015, 07:55:43 a.m. »
Pregatirea pentru livrare/spalarea este intr-adevar ceva care se face in mod standard la orice vanzator de masini.
Un lucru interesant fac americanii cand mergi cu masina la service (revizii, reparatii etc) iar dupa interventia respectiva iti si spala masina ceea ce a ridicat perceptia clientilor cu privire la marcile respective.

PS: cash inseamna "bani gheata" De-asta spunea colegul ca te-ai dus cu banii in punga. In rest, fie ca e credit, leasing sau alta forma de finantare plata se face prin transfer bancar

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #182 : 07.Oct.2015, 09:14:21 a.m. »
Dealerul nu a primit-o. E clar ca dacă o primea,  o aveam și eu imediat, intrucat o achit cash. Datele le-a obținut de la suzuki hungary și mi le-a transmis pentru casoc&rca

Incerc sa imi dau seama care este sirul evenimentelor:
1. cand primesti seria (btw..nu cred ca seria iti este suficienta la CASCO pentru ca e nevoie si de fotografii cu masina)
2. cand platesti(evident dupa ce primesti seria masinii)
3. cand o ridici.

De ce? Pentru ca dosarul rabla este conditionat de seria masinii, nu poti sa termini actele daca nu ai seria si nu ai platit masina integral, iar eu sunt la limita cu depunerea dosarului.

Multumesc!
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline vladiopa

« Răspuns #183 : 07.Oct.2015, 09:19:34 a.m. »
1. Fotografiile pot fi facute ulterior intrucat masina este noua. Eu am facut pozele la 2 saptamani dupa ce am luat masina;
2. Plata o faci la emiterea proformei care se face dupa obtinerea seriei de sasiu. Asta depinde de dealer. De regula iti factureaza cand e masina la ei in curte.
3. O ridici imediat dupa confirmarea platii de catre dealer.
Cred ca la rabla se rezolva in saptamana aia de la data productiei pana ce masina ajunge la dealer. Eu nu am intampinat nicio intarziere din punctul asta de vedere

Offline aleksanders

« Răspuns #184 : 08.Oct.2015, 07:31:40 p.m. »
@smadalin  - fiind masina noua, nu ai nevoie de poze pentru casco;
- odata ce dealerul are seria tot el proceseaza cererea catre psipan 2015;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline vladiopa

« Răspuns #185 : 08.Oct.2015, 07:57:31 p.m. »
@aleksanders
Nu stiu daca e o regula pentru toate societatile de asigurari. Mie, de exemplu, mi-au cerut poze la 2 saptamani dupa ce am luat masina si au avut nevoie de o fotografie generala a masinii, una cu bordul si alta cu seria de sasiu (dar nu cea de la parbriz ci cea poansonata chiar pe sasiu)

Offline aleksanders

« Răspuns #186 : 08.Oct.2015, 08:05:56 p.m. »
posibil sa tina de firma de asigurare - eu in 2007 am luat un megane nou si si singurele pozele ce le-a vazut mai intai asibanul si mai apoi groupama, au fost in urma unor evenimente si niciodata la reinnoire politei si acuma la vitara, groupama inca nu are poze cu masina - la omniasig mi-au cerut poze intrucat fusese un dosar cu regres....  :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #187 : 08.Oct.2015, 09:43:55 p.m. »
Sectiunea asta pentru noua Vitara e o mare varza.  =))

Gasesti de toate, pentru toti, peste tot.  :D

Tare sunt curios ce zodie predomina printre posesori/viitor posesori. Dar va rog nu raspundeti aici, avem topic dedicat. :)

http://www.suzuki-club.ro/forum/statistici/ce-zodie-predomina-pe-forum/msg91415/

Offline vladiopa

« Răspuns #188 : 08.Oct.2015, 10:04:04 p.m. »
Mai relevant ar fi sa facem statistica masurii la pantof sau a greutatii posesorilor de Vitara :-))
« Ultima Modificare: 08.Oct.2015, 10:07:33 p.m. de vladiopa »

Offline tyamathis

« Răspuns #189 : 11.Oct.2015, 11:54:32 a.m. »
Ea este suza mea, de care sunt foarte mândru

« Ultima Modificare: 11.Oct.2015, 12:04:29 p.m. de tyamathis »