Autor Subiect: Scut metalic motor-diferential  (Citit de 114119 ori)

VLBR şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Scut metalic motor-diferential
« Răspuns #690 : 15.Dec.2019, 03:16:57 p.m. »
   @Flamaropol se monteaza ffffff. simplu, este pur-si-simplu intuitiva montarea, totul e sa ai un elevator, adica sa ridici masina, sau un garaj/rampa cu gaura la mijloc.
Nu-i obligatoriu la reprezentanta, lucrarea e simpla, se poate face oriunde, probabil ca nici nu stiu ce bani sa-ti ia, dureaza 10min. Nu-ti mai pierde timpul cu sesizari inutile. Scutul are si o schema de montaj, stai linistit. Dupa ce-ti vine, mergi la cel mai apropiat service de casa ta si roaga-i sa ti-l monteze. Il vei studia si tu si cred ca iti vei da seama... Bafta !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Sefer Jesirah

« Răspuns #691 : 15.Dec.2019, 04:59:08 p.m. »
L-am montat la un prietan in curte, care are rampa, e foarte usor! La revizie, nu a comentat nimeni nimic! Crezi ca tine cineva minte, daca e sau nu scutul montat la ei?
  • Ex sx4 s-cross 1.6 DDIS Luxus AT Allgrip / Renegat Night Eagle

Offline Flamaropol

« Răspuns #692 : 22.Dec.2019, 02:31:28 p.m. »
Pana la urma, am reusit sa montez scutul de motor la Dagecom si m-a costat 65 ron.
Foarte amabili si operativi.
Ma gandesc sa imi fac si reviziile tot la acest service.
Imi aduc aminte vag de faptul ca atunci cand am ridicat masina de la dealer (Radacini) parca mi-au zis ca trebuie sa fac reviziile doar la ei.
Oare e vreo problema daca doresc sa fac reviziile la alt service autorizat?
Si in cazul in care nu sunt multumit, la revizia urmatoare sa pot alege un alt service autorizat?
  • Suzuki Vitara Passion, 1.4 Boosterjet, MT

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14535
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #693 : 22.Dec.2019, 02:35:45 p.m. »
Poti sa mergi in toata rețeaua service-lor Suzuki din țară și străinătate. Nu se supără nimeni.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline enicky

« Răspuns #694 : 22.Dec.2019, 09:26:58 p.m. »
Pana la urma, am reusit sa montez scutul de motor la Dagecom si m-a costat 65 ron.
Foarte amabili si operativi.
   La banii astia, e normal. Bine ca le-ai pus. :good:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline badmania98

« Răspuns #695 : 02.Aug.2020, 08:29:00 p.m. »
Nu știu dacă scriu o prostie dar încerc. Dacă montez scutul, acesta va acoperi filtrul de particule? Nu de alta dar se pare că au început să se fure și la noi.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline enicky

« Răspuns #696 : 04.Aug.2020, 01:20:45 a.m. »
Nu știu dacă scriu o prostie dar încerc.
   Ai auzit asta de la cineva, care vorbea serios, sau n-ai sesizat ironia?!!

Offline badmania98

« Răspuns #697 : 04.Aug.2020, 08:06:42 a.m. »
Nu e nicio ironie și nu am auzit de la nimeni. Mașina mea are filtru de particule și de aceea întreb. Acest filtru este menționat și în CIV. Ma gândesc ca dacă îl "acopera" nu mai sta hotul sa piardă vremea cu scutul și renunță.
« Ultima Modificare: 04.Aug.2020, 08:20:31 a.m. de badmania98 »
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020

Offline Catalln

« Răspuns #698 : 04.Aug.2020, 09:45:19 a.m. »
Depinde unde e poziționat acel filtru, dacă e în compartimentul motor e acoperit dacă nu, nu.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline enicky

« Răspuns #699 : 04.Aug.2020, 11:38:33 p.m. »
...  vorbea serios, sau n-ai sesizat ironia?!!
    Ideea este ca ce hot se baga undeva sub masina sa demonteze acest filtru, care(1) este dedicat unei anumite marci, nu este universal, marca nu foarte frecventa in piata ?
 (2) Deci furtul ar trebui sa fie comandat de un posesor de Vitara suficient de veche/uzata incat sa aiba nevoie de aceasta piesa, scumpa, dar inca necautata, zic eu.
  Deci nu vad sensul ipotezei furtului(si cum ti-o fi venit ideea!!)... Asa mai bine fura oglinzile, antena, rotile, mai usor de abordat zic eu.
    P.S. E bine ca n-ai auzit la nimeni, dar nici nu mai intreba pe altii(din afara forumului)! Parerea mea...