Autor Subiect: Scut metalic motor-diferential  (Citit de 114135 ori)

0 Membri şi 8 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Scut metalic motor-diferential
« Răspuns #60 : 19.Sep.2015, 01:57:55 a.m. »
Depinde de fiecare utilizator in parte...am avut masina cu garda la sol de 11 cm avea anvelope 205 45 17 si nu am atins nici o data si nu am spart/taiat vreo anvelopa in 45.000 km.
18,5 cm sunt mai mult decât suficienti pt mine.
Pentru mine un scut nu are decat dezavantaje si cele de mai sus sunt adevarate pentru mine...masina nu o sa vada nici o data off road
Scutul metalic(sau de plastic) nu este obligatoriu !!!Dovada ca producatorul nu l-a pus din fabrica! Daca ai vitara, ridica capota, uita-te si vezi asfaltul pe langa motor, si vezi cat protejeaza scutul montat de fabricant ! Daca tu nu doresti sa-ti pui unul, foarte bine, OK, nici nu trebuia sa ne spui de altfel, pt. ca scutul metelic este o imbunatatire adusa masinii dupa ce ajunge la client, si de aceea se discuta utilitatea lui !!!cine nu si-l doreste, ok, nu treb. sa ne argumenteze dece! Iar daca citeste un mecanic postarea ta, rade cu gura pana la urechi. Si sa stii ca este o vorba : "niciodata sa nu spui niciodata" ca nici nu stii cand te trezesti cu niscai amici pe la un pescuit sau la un gratar la padure. Si ca sa nu zici ca sunt eu rau cu tine sau altceva, citeste drive testul de pe Turatii.ro sa vezi la ce ar fii fost bun un scut ! dar o sa vina ploile, si vezi cum se face motorul ! Scuze daca am fost mai dur, nu vreau sa te supar sau jignesc, dar imi place sa-mi dau cu parerea cand ma pricep, sau am avut o experienta pe tema respectiva. Toate cele bune!(sper ca nu-mi porti pica!)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ff_2004_06

« Răspuns #62 : 19.Sep.2015, 03:08:01 p.m. »
...Daca tu nu doresti sa-ti pui unul, foarte bine, OK, nici nu trebuia sa ne spui de altfel...
enicky, dupa rationamentul tau, nici tu nu ar trebui sa ne spui ca vrei sa iti pui scut. ;)

...dar imi place sa-mi dau cu parerea cand ma pricep...
Cand te pricepi nu se cheama ca iti dai cu parerea.  ;) Si e ok ca fiecare membru al forumului sa isi dea cu parerea atat timp cat discutiile raman civilizate, de aceea se cheama forum.

...scutul metelic este o imbunatatire adusa masinii dupa ce ajunge la client...
Asta e parerea ta si nicidecum un adevar general valabil. Spor!
  • Suzuki Swift Sport 2008 - vandut in 2019

Offline danyepz

« Răspuns #63 : 19.Sep.2015, 06:46:57 p.m. »
Sa ma supar?
Doamne fereste...
:-j
  • Swift 1.2 2019

Offline Laurentiu

« Răspuns #64 : 19.Sep.2015, 09:55:16 p.m. »
Citat
...scutul metelic este o imbunatatire adusa masinii dupa ce ajunge la client...
Asta e parerea ta si nicidecum un adevar general valabil.
E(ste) totusi un "adevar general valabil" insa optional. :)
« Ultima Modificare: 20.Sep.2015, 06:43:46 p.m. de hugbear »
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline vladvvv

« Răspuns #65 : 20.Sep.2015, 07:48:48 a.m. »
Am comandat scutul de diferential la Radacini - 450 lei, cu montaj inclus.
  • Suzuki Vitara Passion Allgrip benzina (Horizon Orange&Black + rugged)

Offline Mirela

« Răspuns #66 : 20.Sep.2015, 10:33:09 p.m. »
Am comandat și montat ambele scuturi, după site găsit la începutul discuiților. M-a costat 650 lei și am mai dat 100 lei la montaj. Se montează f ușor, nu a durat mai mult de 45 min.
  • Vitara passion 4x4 Allgrip Bright Red & Black Metallic

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #67 : 21.Sep.2015, 07:15:06 a.m. »
Am comandat și montat ambele scuturi, după site găsit la începutul discuiților.

Adica in spatele site-ului? Aaa..după ce am citit de doua ori mi-am dat seama după unde vine treaba asta.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline enicky

« Răspuns #68 : 06.Oct.2015, 12:10:09 p.m. »
CE SE INTAMPLA CU SITE-UL, CA NU FUNCTIONEAZA ??!!

Offline shpeedy

« Răspuns #69 : 06.Oct.2015, 01:07:17 p.m. »
Pe bune?!

Sent from my X8 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X