Citind ultimele postari, am zambit amintindu-mi de mai multi colegi si prieteni care-si fac o virtute si se mandresc cu faptul ca "n-au bagat un leu" in masina de cand au cumparat-o si "merge foarte bine" asa shtoc !! Nu cred ca eu treb sa fiu blamat ca vreau sa-mi aduc o imbunatatire/modificare la masina, si nici nu cred ca trebuie sa ma feresc sau sa ascund chestia asta. Intrebari de genul : da dece i-ai pus aia, da dece i-ai schimbat cealalta, da aia nu era buna, ce-ai avut cu ea? mie mi se par chiar penibile ! Asta e optiunea mea, pe masina mea, pe banii mei si pe riscul meu (daca exista!) Dupa cum nici eu n-am dreptul sa-i spun cuiva "dece nu ai schimbat cutare piesa ca e mai buna" asa cum am facut eu. Fiecare decide singur cum e mai bine pt. el. Personal am cheltuit aprox. 3500 lei pe imbunatatiri din august de cand am luat-o, fara sa pun la socoteala cauciucurile de iarna. Asta nu e un merit, si n-o spun ca sa ma laud, pur si simplu asta am facut si nu e un secret, si n-am voie sa-i judec pe cei care n-au facut nimic la masina !
P.S. Mentionez ca nu vreau sa jignesc/ ironizez/atac, pe absolut nimeni, doar mi-am exprimat un punct de vedere!