Autor Subiect: Scut metalic motor-diferential  (Citit de 114142 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Scut metalic motor-diferential
« Răspuns #110 : 16.Nov.2015, 08:58:04 p.m. »
...exista niste "protectii" de plastic situate imediat dupa bara de protectie...
Acele protectii poarta denumirea de "scut" la echiparea masinii pt drumuri usoare ceea ce in Romania nu prea exista. Pt Romania, la cerere o masina poate fi echipata pt drumuri grele (scut metalic, amortizoare altele decit cele normale si garda la sol marita).
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #111 : 16.Nov.2015, 09:04:51 p.m. »
Eu nu stiu de existenta unui pachet de drumuri grele la Vitara, m-ar interesa in special partea cu inaltatul. Poti sa ne spui unde ai vazut un asemenea pachet la Vitara? Multumim!
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline Cosmin09

« Răspuns #112 : 16.Nov.2015, 09:14:22 p.m. »
Cred ca se referea la pachetul de drumuri grele, asa cum apare el la cateva marci, nu la Suzuki. La Suzuki nu e un pachet dedicat, dar sunt anumite accesorii ce se pot comanda, scuturile motor si diferential, scuturi pt barele fata si spate, bandouri aripi....
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Laurentiu

« Răspuns #113 : 16.Nov.2015, 09:15:30 p.m. »
Poti sa ne spui unde ai vazut un asemenea pachet la Vitara?
Am vorbit la modul general si nu in special la Vitara.

Citat
Mulţi producători oferă pentru maşinile comercializate în România un pachet de drumuri grele, practic, maşini modificate special pentru condiţiile de la noi din ţară. Şi aş vrea să ştiu care este opinia vostră cu privire la acest aspect.
Pachetul de drumuri grele se regăseşte în oferta multor importatori din România. Dacă la unii e doar opţional, la alţii este oferit în standard. În principiu, ideea la prima vedere este una bună. Un pachet de drumuri grele poate să conţină, de la caz la caz, de la un banal scut de plastic până la modificări substanţiale la trenul de rulare care cuprind amortizoare schimbate, o gardă la sol mai mare plus un scut serios din metal.
 http://www.promotor.ro/masini-noi/opinii/pachet-de-drumuri-grele-da-sau-nu-6171018
« Ultima Modificare: 16.Nov.2015, 09:17:38 p.m. de Laurentiu »
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #114 : 16.Nov.2015, 09:16:16 p.m. »
OK, stiam de existenta unui pachet de drumuri grele la alte marci, dar nu vazusem unul la Suzuki, de unde si intrebarea mea.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Offline ecodrive

« Răspuns #115 : 16.Nov.2015, 10:31:33 p.m. »
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #116 : 17.Nov.2015, 08:29:12 a.m. »
Zici ca va pregatiti pentru cine stie ce trialuri si parca vad ca o sa mergeti la munte...pana in varf pe asfalt, fiindca mai nou se poate. O sa le trageti pe dreapta in iarba pentru o super sedinta foto numita "off-road de uichend, ce inspirat am fost ca mi-am pus scut metalic" :))))))
Go Terios!!!:)

Offline Laurentiu

« Răspuns #117 : 17.Nov.2015, 08:36:57 a.m. »
Zici ca va pregatiti pentru cine stie ce trialuri ...
Tu ti-ai lasat masin shtoc, asa cum a iesit din fabrica sau ti-ai mai facut unele imbunatatiri?

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #118 : 17.Nov.2015, 08:40:24 a.m. »
Nimic nu i-am facut si dupa cum se poate vedea in filmuletele de pe youtube, nu prea am evitat sa ma bag pe coclauri. Recunosc ca in 7 ani m-am ales cu un nr de inmatriculare pierdut(fata) si o traversa de protectie a cutiei, putin indoita( m-am asezat pe un bolovan in rau :) ).
Go Terios!!!:)

Offline enicky

« Răspuns #119 : 17.Nov.2015, 04:10:16 p.m. »
     Citind ultimele  postari, am zambit amintindu-mi de mai multi colegi si prieteni care-si fac o virtute si se mandresc cu faptul ca  "n-au bagat un leu" in masina de cand au cumparat-o si "merge foarte bine" asa shtoc !! Nu cred ca eu treb sa fiu blamat ca vreau sa-mi aduc o imbunatatire/modificare la masina, si nici nu cred ca trebuie sa ma feresc sau sa ascund chestia asta. Intrebari de genul : da dece i-ai pus aia, da dece i-ai schimbat cealalta, da aia nu era buna, ce-ai avut cu ea? mie mi se par chiar penibile ! Asta e optiunea mea, pe masina mea, pe banii mei si pe riscul meu (daca exista!) Dupa cum nici eu n-am dreptul sa-i spun cuiva  "dece nu ai schimbat cutare piesa ca e mai buna" asa cum am facut eu. Fiecare decide singur cum e mai bine pt. el. Personal am cheltuit aprox. 3500 lei pe imbunatatiri din august de cand am luat-o, fara sa pun la socoteala cauciucurile de iarna. Asta nu e un merit, si n-o spun ca sa ma laud, pur si simplu asta am facut si nu e un secret, si n-am voie sa-i judec pe cei care n-au facut nimic la masina !
     P.S. Mentionez ca nu vreau  sa jignesc/ ironizez/atac, pe absolut nimeni, doar mi-am exprimat un punct de vedere!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip