Autor Subiect: Scut metalic motor-diferential  (Citit de 114128 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Scut metalic motor-diferential
« Răspuns #100 : 14.Nov.2015, 11:53:49 p.m. »
Se pune peste pentru ca e mai simplu asa. Nimeni nu sta sa il desfaca...
"Simplu" va fi si pt mecanicul ce va interveni la o defectiune pe sub masina. Veti fi felicitati din belsug.  :)
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline migabi

« Răspuns #101 : 15.Nov.2015, 12:42:40 a.m. »
Sau cand o sa vrei sa faci un schimb de ulei singur..
SX4 SE m16a awd 2011

Offline magicoolje

« Răspuns #102 : 15.Nov.2015, 07:41:32 a.m. »
Banuiesc ca daca merge scos ala de plastic si pus direct celalalt...merge intrebat mecanicul. Personal eu cred ca cel de plastic pe sub cel de tabla ofera mai multa elasticitate. Parca a zis cineva ca a dat cu cel de tabla intr-o piatra mai serioasa... s-a indoit si a spart baia de ulei. Eu il vad ca pe o extra protectie... Dar pentru cine nu poate trai cu 2 scuturii... insist sa intrebati daca merge scos. :)
Referitor la schimbul de ulei singur....poate dupa 5 ani dupa ce iese din garantie. Si 2 la mana consider ca nu sunt foarte multi posesori de masini din gama 20000 eur care simt nevoia sa schimbe uleiul. Dar e posibil sa ma insel...nu stii unde poate duce barbatia :))
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline Laurentiu

« Răspuns #103 : 15.Nov.2015, 09:02:35 a.m. »
1. ... eu cred ca cel de plastic pe sub cel de tabla ofera mai multa elasticitate. ... Eu il vad ca pe o extra protectie...
2. ... consider ca nu sunt foarte multi posesori de masini din gama 20000 eur care simt nevoia sa schimbe uleiul.
1.  :D M-ai dat gata. Poate doar sa ajute la formarea unui depozit in care sa se adune si sa stationeze noroiul.

2. Tot "multumiri" se numesc chiar de ti le dai singur, le primesti de la mecanic sau de la urmatorul proprietar. ;)
« Ultima Modificare: 15.Nov.2015, 09:08:30 a.m. de Laurentiu »
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #104 : 15.Nov.2015, 09:19:23 a.m. »
Parcă înțelesesem ca exista în scut "ferestre" în dreptul orificiului de scurgere a uleiului?

Trimis cu Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline magicoolje

« Răspuns #105 : 15.Nov.2015, 09:20:25 a.m. »
 Eu mi-am spus parerea. Daca nu o gasesti pertinenta faci cum consideri tu de cuviinta. Intotdeauna o sa existe pareri pro si contra...in orice domeniu. Problema apare cand incerci sa convingi pe toata lumea ca parerea ta e corecta. Nu exista asa ceva... deobicei adevarul e la.mijloc... Fa balanta si alegi ce consideri ca e mai multumitor pentru tine. Mult succes la astfel de framantari... sa fie invelita in ciocolata...sau pusa pe deasupra ciocolata...

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #106 : 15.Nov.2015, 09:24:57 a.m. »
Eu cred ca faceti din tantar armasar pentru "problema metal peste plastic". Si maical jecson a fost criticat ca poarta chiloti peste pantaloni :).

Super. Cel de motor are si fereastra pt schimbul de ulei?
are usita  :)
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline danut1900

• Full Member
  • Mesaje postate: 143
  • ...but it's more important to be nice.
    • Suceava
« Răspuns #107 : 15.Nov.2015, 09:47:13 a.m. »
Inlaturarea protectiei din plastic implica si renuntarea la piese conexe (tot din plastic), dispuse in lateral, spre roti, cu rol protectiv. Aceste lucruri mi-au fost aratate/explicate de mecanic atunci cand s-a montat scutul metalic. De altfel, scutul metalic este fixat in 4 suruburi sanatoase si poate fi dat jos usor, fiind prevazut cu o usita de vizitare pentru schimbul de ulei.
  • Suzuki Vitara Passion 1.6 2WD MT

Offline Laurentiu

« Răspuns #108 : 15.Nov.2015, 11:47:51 a.m. »
Si maical jecson a fost criticat ca poarta chiloti peste pantaloni :).
Ii purta si pe strada sau doar pe scena?  :)

Aceste lucruri mi-au fost aratate/explicate de mecanic atunci cand s-a montat scutul metalic.
Ei, asta schimba situatia.  :)
« Ultima Modificare: 15.Nov.2015, 11:50:06 a.m. de Laurentiu »

Offline enicky

« Răspuns #109 : 16.Nov.2015, 08:44:27 p.m. »
        Mai fratilor, despre care "scut de plastic" vorbiti voi , ca eu nu inteleg??? exista niste "protectii" de plastic situate imediat dupa bara de protectie, dar care nu se pot numi scut !! Eu cand am vazut prima data masina in showroom, am ridicat capota si am vazut placile de gresie de pe podea pe langa motor, si  am intrebat daca are scut : " nu are dar se poate pune" a fost raspunsul. Si am pus scut !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip