Autor Subiect: Colectie de Jeep-uri  (Citit de 3481 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online bisti

Re: Colectie de Jeep-uri
« Răspuns #10 : 28.Apr.2015, 08:05:16 a.m. »
rexkrokiDAU - vroiam sa spun UE, am scris invers.

shpeedy - maxim 20% sunt corecti, iar la averea lor nu se uita nimeni sa ii controleze pentru ca nu au functii in aparatul de stat ca sa aiba averea listata pe net. Cunosc personal 3 cazuri in care oamenii platesc sa NU apara in top 300 si alte asemenea, pentru a dormi linistiti noaptea.
Cei care au furat/luat spaga au mai deschis ochii si trimit copii in tari straine, unde costa educatia mai putin decat costa la noi si unde nu te intreaba nimeni de unde ai bani. Vezi conturile alea babane din Elvetia.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 28.Apr.2015, 08:36:32 a.m. »

rexkrokiDAU - vroiam sa spun UE, am scris invers.

Ok...  Care e prețul mediu în UE? Pe ala din EU l-am văzut mai sus. :)

Online bisti

« Răspuns #12 : 28.Apr.2015, 08:54:54 a.m. »
Au aratat ieri pe la TV, undeva la 1.20 euro pe litru. In Ro media era la 1.24 euro pe litru.

Edit : cred ca la Protv, sambata dimineata, cand a fost ministrul de finante invitat. A spus ca nu poate scoate acciza pusa de Ponta, ca nu mai au bani de autostrazi dup-aia.
« Ultima Modificare: 28.Apr.2015, 08:56:57 a.m. de bisti »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 28.Apr.2015, 09:13:04 a.m. »
Nu știu câți bani a adus supraacciza lui Ponta pentru autostrăzi.

Uite mai jos un comentariu pe aceasta tema de pe alt forum.

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=19.msg74272.msg#74272

Care este informatia oficiala ?!...
In realitate statul a pierdut bani prin introducerea supraacizei de 7 eurocenti+TVA, adica 41 de bani/litru.
In proiectul noului Cod Fiscal, aflat acum in Parlament, supraaciza este scoasa (adica se revine la vechile valori). Explicatia este simpla si apare undeva in expunerea de motive la proiectul de lege al noului Cod Fiscal: de la introducerea supraacizei veniturile la buget au scazut. (Daca supraaciza i-ar fi adus bani in plus, poti fi sigur ca nu propunea insusi guvernul eliminarea ei...)

Si nu e vorba doar de acciza, ci au pierdut foarte mult din TVA.
De ce? Pentru ca transportatorii rutieri internationali de marfa si pasageri (aprox. 25 la suta din vanzarile de carburant din Romania) si-au mutat pur si simplu punctele de alimentare in afara Romnaniei, unde carburantul este mai ieftin. Iar la un litru alimentat in afara statul nu pierde doar acciza supimentara, ci toata acciza (2,03 lei/litru benzina, 1,89 lei/litru motorină) si tot TVA-ul pe acel litru (cam 1 leu/litru la un pret mediu al carburantului de 5 lei/litru, dar TVA-ul creste pe masura ce pretul la pompa este mai mare).
Cu alte cuvinte, din pretul la pompa de 5 lei, de fapt 3 lei sunt taxe la buget.
Guvernul a spera sa stranga 40 de bani in plus pe litru, dar a pierdut 3 lei la fiecare litru alimentat in afara.
Mutarea consumului e confirmata de cifrele de vanzari ale Petrom pe 2014, anuntate in urma cu vreo liuna.

Asa ca din supraaciza de 7 eurocenti se pot construi fix zero km de autostrada..

Offline shpeedy

« Răspuns #14 : 28.Apr.2015, 09:23:30 a.m. »
Incet-incet, reducem toate topicele la "Tara in care..." :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 28.Apr.2015, 10:03:34 a.m. »
Exact! Deci shake hands si aici continuam cu dashcams ;)

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 28.Apr.2015, 01:10:44 p.m. »
Aici sper sa ne oprim...  :-? 
Pentru camere, ramane topicul dedicat

Multumesc!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #17 : 28.Apr.2015, 01:16:05 p.m. »
Thx pt curățenie, scuze pt "contribuția" personală :)

Online bisti

« Răspuns #18 : 28.Apr.2015, 08:03:37 p.m. »
Ok. Aici continuam in ce directie ? Mai  bine se stergea offtopicul si lasam filmuletul acolo unde era. Ce parere aveti ?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #19 : 28.Apr.2015, 08:12:02 p.m. »
Poți să-l mai pui încă o data acolo cu comentarii despre calitatea imaginii, nu despre conținut. :D