Am numarat cu un coleg. Sunt 26 suv-uri pe o distanta de 200m. Nici sedanurile nu sunt de lepadat. Ne mai miram de ce sunt ambuteiaje pe strazi desi pretul combustibilului este peste media EU. Daca as lucra la Anaf cred ca astia ar fi primii pe care i-as controla la averi, nu pe sarmanii de ospatari/comercianti ambulanti ce iau 100 ron pe zi stand 12 ore in picioare
S-ar putea sa ai o surpriza...
Cunosc pe cineva care are copiii la respectiva scoala, dar omul in asta a investit, in educatie - a facut un MBA si diverse specializari, care l-au ajutat sa creasca dpdv profesional in companii, dupa care a luat calea antreprenoriatului//consultantei; nu are nu-stiu-cate proprietati/masini, dar vrea sa le asigure copiilor o educatie cat mai buna... Poate nu toti/poate nu multi, dar sunt convins ca mai sunt si altii care isi pot permite in deplina legalitate respectivele taxe pentru educatia copiiilor. Din perspectiva celor la care faci referire ca ar umbla cu bani negri/ la limita/in afara legii, sunt cateva aspecte de care ar trebui tinut cont in aceasta analiza:
- daca nu-si pot justifica veniturile, nu e chiar cel mai indicat lucru sa-si dea copiii la o scoala particulara, unde taxele sunt precizate in clar - negru pe alb - si unde oricine isi poate pune un semn de intrebare cu privire la provenienta banilor;
- un alt aspect este cel ce tine de mentalitate - cei care au furat/luat spaga - in general, nu prea inteleg ei prea bine rostul unei scoli private, atunci cand te poti descurca foarte bine doar cu "scoala vietii"; necesita un anumit nivel de self-conscience pentru a plati scoala privata copiiilor din banii furati.
Mai legitim mi s-ar parea sa-ti pui intrebarea cu ANAF-ul dupa ce ajungi pe Radu Beller in cursul saptamanii de lucru pe la orele 10-11 si sa vezi in dreptul cafenelelor ce expozitie auto ti se desfasoara inaintea ochilor...