Autor Subiect: Colectie de Jeep-uri  (Citit de 3482 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Online bisti

Colectie de Jeep-uri
« : 27.Apr.2015, 02:39:20 p.m. »
Colectie de SUV-uri !

Offline Silfax

Re: Colectie de Jeep-uri
« Răspuns #1 : 27.Apr.2015, 06:13:06 p.m. »
Videoclip indisponibil.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Online bisti

« Răspuns #2 : 27.Apr.2015, 07:54:33 p.m. »
Imposibil. Poate doar daca vezi din alta tara, in Romania este disponibil 100%. Sunt deja 10 vizualizari

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #3 : 27.Apr.2015, 08:00:54 p.m. »
Videoclip indisponibil.
Confirm pozitiv.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Online bisti

« Răspuns #4 : 27.Apr.2015, 08:34:26 p.m. »
Refac maine fara coloana sonora. Acolo e buba cred.

Offline shpeedy

« Răspuns #5 : 27.Apr.2015, 08:46:02 p.m. »
La mine a mers mai devreme...

@bisti: cred ca te refereai la puzderia de SUV-uri/Cross-Over-e din preajma Scolii Europene... La 7-10,000Euro/an taxa de scolarizare e oarecum normal ca ala sa fie 'parcul auto' al parintilor, oameni cu putere financiara peste medie.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 27.Apr.2015, 09:59:19 p.m. »
Deci da, colectie de "gip-gip" :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Online bisti

« Răspuns #7 : 27.Apr.2015, 10:24:34 p.m. »
Am numarat cu un coleg. Sunt 26 suv-uri pe o distanta de 200m. Nici sedanurile nu sunt de lepadat. Ne mai miram de ce sunt ambuteiaje pe strazi desi pretul combustibilului este peste media EU. Daca as lucra la Anaf cred ca astia ar fi primii pe care i-as controla la averi, nu pe sarmanii de ospatari/comercianti ambulanti ce iau 100 ron pe zi stand 12 ore in picioare

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 27.Apr.2015, 11:02:36 p.m. »
Ne mai miram de ce sunt ambuteiaje pe strazi desi pretul combustibilului este peste media EU.

Nu este. Uite aici:)

Acum sa nu ma iei cu ce salarii avem noi si ce salarii au aia sau ca e pe aproape, ca nu despre asta era vorba.  :baston:

April 27, 2015    Unleaded (Superbleifrei, Euro sans plomb, Euro95)       Diesel (Gazole, Gasóleo)
Country Retail Price Price (Excluding VAT)    Retail Price  Price (Excluding VAT)

Romania
   € 1.274        € 1.027          € 1.229       € 0.991    
EU AVERAGE
   € 1.352       € 1.113          € 1.244       € 1.024    
« Ultima Modificare: 27.Apr.2015, 11:04:46 p.m. de rexkrokiDAU »

Offline shpeedy

« Răspuns #9 : 28.Apr.2015, 12:03:37 a.m. »
Am numarat cu un coleg. Sunt 26 suv-uri pe o distanta de 200m. Nici sedanurile nu sunt de lepadat. Ne mai miram de ce sunt ambuteiaje pe strazi desi pretul combustibilului este peste media EU. Daca as lucra la Anaf cred ca astia ar fi primii pe care i-as controla la averi, nu pe sarmanii de ospatari/comercianti ambulanti ce iau 100 ron pe zi stand 12 ore in picioare

S-ar putea sa ai o surpriza...

Cunosc pe cineva care are copiii la respectiva scoala, dar omul in asta a investit, in educatie - a facut un MBA si diverse specializari, care l-au ajutat sa creasca dpdv profesional in companii, dupa care a luat calea antreprenoriatului//consultantei; nu are nu-stiu-cate proprietati/masini, dar vrea sa le asigure copiilor o educatie cat mai buna... Poate nu toti/poate nu multi, dar sunt convins ca mai sunt si altii care isi pot permite in deplina legalitate respectivele taxe pentru educatia copiiilor. Din perspectiva celor la care faci referire ca ar umbla cu bani negri/ la limita/in afara legii, sunt cateva aspecte de care ar trebui tinut cont in aceasta analiza:
- daca nu-si pot justifica veniturile, nu e chiar cel mai indicat lucru sa-si dea copiii la o scoala particulara, unde taxele sunt precizate in clar - negru pe alb - si unde oricine isi poate pune un semn de intrebare cu privire la provenienta banilor;
- un alt aspect este cel ce tine de mentalitate - cei care au furat/luat spaga - in general, nu prea inteleg ei prea bine rostul unei scoli private, atunci cand te poti descurca foarte bine doar cu "scoala vietii"; necesita un anumit nivel de self-conscience pentru a plati scoala privata copiiilor din banii furati.

Mai legitim mi s-ar parea sa-ti pui intrebarea cu ANAF-ul dupa ce ajungi pe Radu Beller in cursul saptamanii de lucru pe la orele 10-11 si sa vezi in dreptul cafenelelor ce expozitie auto ti se desfasoara inaintea ochilor...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X