Autor Subiect: New Vitara in imagini - poze si filme  (Citit de 42445 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: New Vitara in imagini - poze si filme
« Răspuns #260 : 15.Feb.2020, 11:44:44 a.m. »
... ce poate șoferul.  :)

Offline enicky

« Răspuns #261 : 01.Apr.2020, 06:45:52 p.m. »
  Hai sa ne mai dezmortim, daca tot stam in casa si sa nu uitam : :-))

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dogy

« Răspuns #262 : 03.Apr.2020, 01:21:24 p.m. »
Sincer, la al doilea filmulet, nu mi se pare ca drumul ala cu noroi chiar necesita LOCK si ESP off sau Hill Descent Control... Cred ca era suficient SNOW si atat. Cel mult. Era ok si AUTO.
Cu niste anvelope bune, ala e drum de facut si cu 4x2. Parerea mea.
Am mers prin niste noroaie mai mari doar cu SNOW si a fost mai mult decat suficient (cu anvelope de iarna M+S noi, Dunlop, ce-i drept).
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #263 : 03.Apr.2020, 03:25:53 p.m. »
Sincer, la al doilea filmulet, nu mi se pare ca drumul ala cu noroi chiar necesita LOCK si ESP off sau Hill Descent Control...  Parerea mea.
   Cele doua clipuri le-am incarcat nu neaparat pt. a demonstra ce poate masina, ci mai mult din nostalgie, pentru peisaje si probabil din cauza dorului de munte...
   Cat despre optiunile folosite, chiar daca drumul la prima vedere permite snow, sau auto, este mai sanatos(ptr. masina) si mai sigur(pentru tine) sa mergi cu lock si esp off. Oricum esp-ul te ajuta pe sosea, in off road mai mult te incurca.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Dogy

Offline Dogy

« Răspuns #264 : 04.Apr.2020, 12:14:51 p.m. »
Nu era un repros la adresa faptului ca ai pus  filmuletul, ci o observatie.
Dar da, vom ramane cu amintiri legate de drumuri vreo 3 luni de-acum incolo. Asa ca sa fie multe filmulete :)
  • Suzuki Vitara Facelift 2019 1.0 Passion 5MT Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #265 : 04.Apr.2020, 06:14:12 p.m. »
Nu era un repros la adresa faptului ca ai pus  filmuletul, ci o observatie.
   Aaa, nici n-am luat-o ca un repros, doar ca am tinut sa spun cauza... :) Sa fie doar 3 luni..

Offline perfidus

« Răspuns #266 : 29.Apr.2020, 05:23:16 p.m. »
Si un drive-test frumos de iarna cu Suzuki Vitara (Micro) Hybrid 1.4 Allgrip, foarte distractive drifturile :D.
Zice ceva si de sistemul hibrid, de apreciat in oras, dar cu un feedback ciudat la mers normal (se simte recuperarea de energie, zice ca parca ar fi franata mereu) probabil e chestie de obisnuinta. Oricum, vloggerul e mai tot timpul cu gura pana la urechi :D

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: ntire2000, enicky, Dogy

Offline Bobi

« Răspuns #267 : 26.Mai.2020, 06:30:54 p.m. »
De urmarit si pe parcurs, sa vedem ce parere isi face;

The following users thanked this post: perfidus

Offline gabi males

« Răspuns #268 : 29.Mai.2020, 12:34:39 p.m. »
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

The following users thanked this post: enicky, perfidus

Offline perfidus

« Răspuns #269 : 29.Mai.2020, 02:14:44 p.m. »
Destul de sumar ca date tehnice (nu s-a prezentat in detaliu modul de lucru al acestui mild hibrid, cred ca lumea ar fi fost interesata sa stie de modul specific stop-start in care motorul este tinut la ralanti de bateria de 48V, de cuplul adaugat de ISG - care se simte, etc).
Insista de vreo trei ori cu eco-bonusul de 2000euro, mi se pare OK pentru ca e o masina pusa la dispozitie de un dealer pana la urma...
Si o informație eronata, faptul ca radarul te asista la păstrarea benzii. Pentru asta sunt folosite doua camere video amplasate pe parbriz sub oglinda. Nu conteaza prea mult oricum.
Sunt trecute in revista doar o parte din sistemele de asistenta. A uitat sa pomeneasca de avertizarea de trafic lateral la iesire din parcare, de cititea semnelor de circulație -limite de viteza si depasire interzisa etc.
Nota 4 din 5 dupa mine.

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")