Autor Subiect: New Vitara in imagini - poze si filme  (Citit de 42465 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Meltdown

Re: New Vitara in imagini - poze si filme
« Răspuns #130 : 23.Iun.2017, 10:42:04 a.m. »

@Meltdown, așteptăm filmări cu mașina ta în aceleași condiții ca în clipurile rușilor.

@bogdanzarnescu Te-ai aprins cam repede doar de la niște filme. Deja îmi porți pică? :-)

Cât dau rușii pe reparații este treaba lor până la urmă.
Eu nu intenționez să îmi las toba prin pădure prea curând.

Oricum, din punctul meu de vedere, noua generație de vitara și implicit s-cross sunt niște mașini de oraș, care ar fi potente pe niște drumuri forestiere. Eventual noroi și zăpadă.

Dar dacă vreți,  discutăm despre asta pe topic dedicat.

Să rămânem la poze si/sau filme.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #131 : 23.Iun.2017, 11:52:01 a.m. »

@bogdanzarnescu Te-ai aprins cam repede doar de la niște filme. Deja îmi porți pică? :-)

No way  >:D<

Eu nu intenționez să îmi las toba prin pădure prea curând.

QED  >:D<

• Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: gabineg

Offline enicky

« Răspuns #132 : 23.Iun.2017, 01:43:18 p.m. »
. ....Să rămânem la poze si/sau filme.
              Nu cred ca poarta pica nimanui(sper!) doar ca filmele tale au fost "cireasa de pe tort"  si aici se  merge pe principiul "ceea ce vezi tu nu-i adevarat" ! :)
   @shpeedy este, daca nu ma-nsel, a doua, daca nu chiar a treia oara cand detaliezi, si o faci chiar profesionist, adica explicit, clar, cu multa rabdare(mie recunosc nu mi-a iesit!), mai aveai s-o faci cu majuscule, poate-poate va intelege toata lumea ca fiecare masina are "capacitatea" ei, ca poate face off road la un anumit nivel si ca sunt necesare dotari specifice adecvate traseului ales, dotari superioare, altele decat cele "de fabrica". Cu toate ca in clipurile de mai sus Vitarele respective sunt standard.

@ Meltdown iti multumesc pt. clipurile postate(sunt convins ca au placut si altor colegi), au fost o incantare, mai ales cel cu masina de Italia unde soferul mergea f. atent[chiar si pe 3(trei) roti], n-a lasat in urma piese de schimb, ba chiar a iesit pe carosabil one piece.

Evident ca n-are rost si sens sa raspund unor atacuri deja personale legate de (aportul meu la) dotarile masinii mele. De altfel, cred ca s-ar "supara" si Vitara din parcare daca as face-o ! :)

Fac apel la intelegere si exact cum a spus si @Meltdown, repet : "Să rămânem la poze si/sau filme" si sa lasam pe fiecare sa judece cat este, sau nu este capabila Vitara in off road. :dknw:

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: gabineg

Offline shpeedy

« Răspuns #133 : 23.Iun.2017, 02:14:03 p.m. »
Logica imi spune ca o masina cu dotarile standard (ma refer in special la anvelope) va fi mai solicitata (si cu sanse mai mari sa dea chix) fata de una cu minime dotari adaptate terenului pe care ruleaza...

Sent from my LG-H818 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline Meltdown

« Răspuns #134 : 23.Iun.2017, 02:34:14 p.m. »
Mai las aici un clip de la un reviewer chiar bun pe segmentul de off-road.
Vă recomand să îi urmăriri postările la mai multe mărci.
De obicei le forțează până rămân blocate.
Odată a ieșit ajutat de tractor.

Și la ignis, tocmai ce a pus ceva
Aici o împotmoește din prima.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #135 : 23.Iun.2017, 02:55:28 p.m. »
    Exact ce spunea @shpeedy : daca Ignis-ul ar fi avut anvelopele corespunzatoare(AT) n-ar fi ramas blocat in baltoaca aia. In rest, m-a uimit, mai ales cu portbagajul.
    Iar soferul de pe Vitara, chiar meserias ! :good:

L.P. Nu stiu daca exista si acolo, dar cel cu Ignis ar fi de mutat la topicul respectiv pt. a fi vizionat de doritorii/posesorii de New Ignis.
« Ultima Modificare: 23.Iun.2017, 03:06:14 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline boga81

« Răspuns #136 : 23.Iun.2017, 03:00:32 p.m. »
@enicky @bogdanzarnescu aveti amandoi dreptate. Asa ca in cele ce urmeaza e posibil sa va agit pe amandoi (sorry)  :pardon:
Da, asa e. Initial au aparut off-roadere cu sasiu separat, diferentiale blocabile peste tot si reductor. Era o clasa aparte, formata din cateva automobile: G-klasse, Defender, Wrangler, Land Cruiser... Unele au evoluat, altele au ramas la fel. Cu ele puteai sa mergi in afara soselelor (off-road) pe unde te ducea capul
Intre timp, 50 ani mai tarziu, avem o denumire generala pentru toate: SUV. S-a extins aceasta categori si asupra off-roaderelor vechi. Care nu prea mai fac off-road... Cine isi ia un Land Cruiser sau, hai sa zicem mai bine, un Range Rover, nu prea il mai baga pe trasee grele, sau off-road greu cum zic unii. Pentru ca ii costa prea mult chiar si o zgarietura. Chiar daca masinile pot! Daca il bagi intr-o padure cu drumuri inguste pe dumnealui cu ale sale 2tone la 5m lungime si latime 2m, nu o sa fie prea confortabil. Desi masina, poate! Acolo un SUVulet ca Vitara sau Duster s-ar putea descurca chiar mai bine. Pentru ca incap.
Spuneai ceva de diferential central blocabil. Sunt o gramada de off-roadere adevarate care nu au: Niva sau Jimny, spre exemplu. Au reductor, da, au garda la sol prima de 27, a doua mai mica decat Duster-ul. BTW, te-ai uitat vreodata la ce poate face un Duster in campionatul national de off-road? Si sa nu crezi ca nu exista oameni cu masini personale Duster care nu se incumeta la mult mai mult decat pot masinile. Am destule exemple.
Eh, Duster-ul din campionatul de off-road, preparat de Renault, are cutie stock, anvelope off-road, si o garda la sol marita. Acum in piata exista 3 kit-uri de inaltare Duster, de la Eibach (parca): +3.5cm, +5cm, sau +7cm. La ultima treapta ajunge la 28 cm garda la sol. Vrei sa stii ce poate un Duster cu garda de 28 si anvelope M/T sau bogger? Mai multe decat un off-roader adevarat cu anvelope de strada!
Pana si in campionatul de off-road, avem mai multe clase: extreme, open si standard.
Discutiile sunt interminabile, ca si numarul tipurilor de anvelope pentru SUV-uri/off-roadere: A/T, A/TR, M/T, bogger. Sau, blasfemie, pentru americani Land Cruiser este un 'large SUV'. Deci nu off-roader :)
Pentru mine, unul, off-road inseamna o Strategica. Ca atat pot. E un off-road usor. Off-road greu am facut cu Niva, cand am mers pe niste drumuri de TAF prin Iezer si la un moment dat am coborat pe langa o stana in cautarea unui drum. Ca Niva putea. Acum daca stau sa ma gandesc, atunci am avut nevoie ft putin de reductor, si m-as fi descurcat si cu un Duster inaltat. Fara sa am avarii pe urma.
Mie imi pare rau ca am reusit sa inalt masina doar cu 2.5cm si nu cu mai mult. M-as fi aventurat in off-road mai greut poate :)
Bottom line, tendinta in lumea auto este ca off-roaderele adevarate sa devina mult mai confortabile pe drum. Iar asta inseamna ca sunt mai putin hard core (off-road). Spre exemplu Navara, care acum nu mai are sasiu separat, ci suspensie independenta. Si se descurca in afara soselelor de minune. Si ca Navara, multe altele...
Cu ne-off-roadera mea am urcat pana sus aproape de Papusa, la 2200m. Mai pe langa stana, mai pe langa drum, mai pe macadam. Dar pentru mine a fost off-road, ca nu ajunge oricine acolo :)
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

The following users thanked this post: enicky

Offline enicky

« Răspuns #137 : 23.Iun.2017, 03:19:05 p.m. »
@enicky @bogdanzarnescu aveti amandoi dreptate. Asa ca in cele ce urmeaza e posibil sa va agit pe amandoi (sorry)  :pardon:

Pana si in campionatul de off-road, avem mai multe clase: extreme, open si standard.
Discutiile sunt interminabile, ca si numarul tipurilor de anvelope pentru SUV-uri/off-roadere: A/T, A/TR, M/T, bogger....
             Ai perfecta dreptate !!!! Conteaza mai putin cine are dreptate, conteaza realitatea, cea vazuta cu ochiul liber !
         Pe mine ma "agiti" dintr-un singur punct de vedere : articolul asta(la cat ai scris se poate numi asa!), trebuia sa-l scri acum cateva zile sau chiar saptamani in urma ! Dar, cum spune o vorba : "niciodata nu este prea tarziu"! :good:
         Si uite-asa, omul cat traieste invata , pt. ca recunosc, am gasit noutati aici !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #138 : 23.Iun.2017, 03:22:33 p.m. »

Daca-i agiti pe-amandoi va trebui sa le asiguri cate un Xanax si inca unul mie!

Fiecare are dreptate in felul lui...

Dar sunt total de acord cu tine, pentru ca asta am zis-o si eu! :D
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #139 : 23.Iun.2017, 03:27:31 p.m. »
Vorba lungă, sărăcia omului... mai ales pe topicul ăsta ce se referă la poze și filme.
Vrem fapte, nu vorbe.