Autor Subiect: New Vitara in imagini - poze si filme  (Citit de 42471 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: New Vitara in imagini - poze si filme
« Răspuns #120 : 22.Iun.2017, 02:12:07 p.m. »
Categoric, cele mai bune pe care ni le permitem. Asta e și ideea.
Nu mă deranjează atât de tare grandomania cât mă deranjează ideea de a da sfaturi greșite unui nou venit care caută informații. Pentru mine acest forum a înclinat categoric balanța către New Vitara apoi m-a ajutat să îmi aleg modelul / carianta de echipare.
Mă gândesc că și alții sunt în aceeași categorie cu mine și mi-ar plăcea să primească informațiile corecte.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Meltdown

« Răspuns #121 : 22.Iun.2017, 09:39:42 p.m. »
Atașez aici un clip făcut de ruși.

Nu l-am găsit în tooic.
Mai am câteva clipuri rusești în listă dacă vreți.

Încă unul, poate nu a mai fost postat

Unii cu cauciucuri de vară probabil.

Și un traseu interesant și realistic
« Ultima Modificare: 22.Iun.2017, 09:56:20 p.m. de Meltdown »
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: enicky

Offline lllAlexlll

« Răspuns #122 : 22.Iun.2017, 10:00:35 p.m. »
Deci e sau nu off-road? :-)) :-))
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline Lerua07

« Răspuns #123 : 22.Iun.2017, 10:28:36 p.m. »
e si... nu e !  ;)
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #124 : 22.Iun.2017, 10:55:02 p.m. »
Da cum nu?  :-))
Umplem aria de dezamăgiri că ruginește când plouă, sare vopseaua la spălat, are greierași peste tot, bat scuturile de noi, troncăne plasticele când e cald, dar o băgăm pe trasee de offroad  =))
Aceeași ruși pot fi găsiți pe youtube băgând în noroaie S klasse, Lamborghini prin nisipuri și în mare, Lexus etc, să se distreze.
Credeți că ăia dau doi bani pe conserve după "teste"? Strică mașini cot la cot cu ăia de la Euro NCAP, că de ce nu?
Repetați aventurile lor cu mașinile personale să aflăm și noi cât costă telescoape, brațe, planetare, bucșe, bare, cu manoperă, la diverși dealeri.
Acuma hai să fim serioși și să postăm imagini.

Offline enicky

« Răspuns #125 : 23.Iun.2017, 12:23:33 a.m. »
Mai am câteva clipuri rusești în listă dacă vreți.
             Suntem la "New Vitara in imagini - poze si filme", iar clipurile puse sunt super ! :good: Cu mare drag, daca mai ai, sunt un deliciu sa le urmarim !
       Asa vad toti colegii ce poate aceasta masinuta la nivelul ei. "O poza/clip face cat o mie de cuvinte", spune un clasic in viata.
   Interesant mi se pare ca la final toate masinile au iesit intregi !
Cu niste gume ca ale lui @shpeedy m-as baga si eu pe drumuri de munte(probabil ca-mi voi lua!). Iar cu piesele de schimb chiar nu-i problema, in caz ca s-ar defecta ceva.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Meltdown

« Răspuns #126 : 23.Iun.2017, 12:31:34 a.m. »
Ar mai fi ăsta.

Momentan nu mai găsesc ceva cu adevărat interesant.
Mai pun și în alte zile dacă este.

Și ăsta

Și asta

Și ăsta
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #127 : 23.Iun.2017, 01:52:25 a.m. »
Enicky  =))
Cum ai dat tu like la toate postările, așa să-mi faci în ciudă, poate poate cineva îți dă dreptate. Ai fi dorit să pună rușii și facturile de la service?
Da ia-ți rolls royce, nu te mai deranja cu cauciucuri "ca a lui shpeedy". Un adevărat offroader, nu Vitara.

Mai caută, fac unii offroad cu un Murcielago, unu cu Enzo Ferrari. Nuș dacă se potrivește netu mobil de la rds în ele, da nu e bai. Tragi tu două fire și pui la semnătură ex Murcielago.
@Meltdown, așteptăm filmări cu mașina ta în aceleași condiții ca în clipurile rușilor.

Offline shpeedy

« Răspuns #128 : 23.Iun.2017, 10:09:36 a.m. »
Bogdane, mai incet - rogu-te - cu pianul pe scari...

Indiferent daca impartasesc sau nu pctul. de vedere al lui enicky, indraznesc sa spun ca aceleasi reprosuri pe care i le aduci tu lui ti se pot aduce si tie...

1. O diferenta fundamentala intre un off-roader si un SUV/cross-over/whatsoever este faptul ca primele sunt cu sasiu separat pe cand celelalte au caroserie autoportanta. Asta ofera o flexibilitate la nivelul upgrade-urilor de suspensie (foarte important din perspectiva cresterii performantelor de trecere in teren). Dupa cum am spus, foarte putine masini sunt foarte capabile in off-road mediu-greu in forma lor stock (asa cum ies de la mama lor, din fabrica) - prima limita fiind anvelopele care in general sunt orientate spre asfalt.
2. Dotarile de le-ai mentionat sunt binevenite, dar e posibil sa nu faca intotdeauna diferenta. Off-roader-ele au nevoie de ele pentru ca, de obicei, vin si cu o greutate considerabil mai mare (a avea un monstru de 2.2-2.4t in 3 roti ca un Landcruiser V8, fata de a avea o Vitara sau un Duster de 1.5t in 3 roti, este o diferenta).
3. Exista mai multe tipuri de 'off-road' (iar ma repet), fiecare tip de masina fiind mai portrivit la unele si mai putin la altele.

Si nu in ultimul rand, exista niste limitari la nivel mental in ratiunea fiecaruia - iti pasa de masina foarte mult si nu prea iti vine s-o bagi pe toate hartoapele doar sa vezi ce poate sau daca ajunge unde vrei tu. Cunosc acest sentiment - l-am avut si eu pana a iesit masina din garantie si pana sa ma familiarizez cu preturile pieselor/costurile de exploatare... ;-) Acuma, dupa scurte incursiuni in afara asfaltului in care am vazut ca limitele masinii sunt deasupra propriilor limite, vad masina cu alti ochi.

Acestea fiind spuse, v-as ruga sa va respectati unul altuia punctele de vedere, pentru ca - inclin sa cred - niciunul nu stie care este experienta / mindset-ul celuilalt...

Aaa, si inca ceva: ramaneti la subiectul topicului - poze si filme. Daca alegeti sa va 'duelati' in ceva, alegeti s-o faceti in poze si filme.

Cu respect!

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: gabineg, enicky

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #129 : 23.Iun.2017, 10:20:57 a.m. »
Si nu in ultimul rand, exista niste limitari la nivel mental in ratiunea fiecaruia - iti pasa de masina foarte mult si nu prea iti vine s-o bagi pe toate hartoapele doar sa vezi ce poate sau daca ajunge unde vrei tu. Cunosc acest sentiment - l-am avut si eu pana a iesit masina din garantie si pana sa ma familiarizez cu preturile pieselor/costurile de exploatare... ;-) Acuma, dupa scurte incursiuni in afara asfaltului in care am vazut ca limitele masinii sunt deasupra propriilor limite, vad masina cu alti ochi.

Nici eu nu puteam s-o zic mai bine! Cand eram newbie pe-aici si vedeam pe ce coclauri bagau SX4-le colegii, ma cuprindeau sentimente de teama si totodata de admiratie/invidie. Dar, spre deosebire de @shpeedy , care a evoluat, eu am ramas cu prudenta initiala si nu intru in off-road, ci doar pe acele drumuri pietruite cu macadam de care vorbea Bogdan. Nici nu mi-am pus scuturi...
Asta nu inseamna insa sa il negam in totalitate pe colegul de discutie pe principiul ca noi detinem adevarul absolut. Fiecare are dreptate in felul lui, iar noii colegi care vor citi opinii si vor viziona clipuri pe aceste topice vor decide singuri si responsabili pana la ce limita sa impinga Vitara din dotare.

Ieri a fost "caldura mare, monser" #:-S, azi se prevede canicula  X-(. Sper sa ramanem cu totii cu judecata rece si lucida.  ;-)     
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice