Autor Subiect: New Vitara in imagini - poze si filme  (Citit de 42463 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: New Vitara in imagini - poze si filme
« Răspuns #110 : 21.Iun.2017, 01:05:10 p.m. »
Nu am știut, nu am vrut să jignesc colegul sau șoferul din clip. Doar că nu e off-road, e o plimbare pe un drum neasfaltat.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14536
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #111 : 21.Iun.2017, 01:11:52 p.m. »
Ei, lasa, mai sta si in trei roti uneori, ca-n avatarul lui @NicNic;)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline jupanul1

« Răspuns #112 : 21.Iun.2017, 01:12:25 p.m. »
Chiar și zice în titlul videoclipului colegului @manesz - ”muddy roads”!
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #113 : 21.Iun.2017, 01:22:08 p.m. »
Exact. Asta spun și eu, ieșirea de pe asfalt nu e offroad... cum să mai explic?

Offline enicky

« Răspuns #114 : 21.Iun.2017, 02:43:04 p.m. »
  Deci in videoclipul "OFFROAD** Land Rover Discovery & Jeep GC 5.9 & Range Rover" avem un ”muddy road”?! Ca se vede a fi totusi un drum...dupa cum se vede si in celalalt videoclip, doar ca unul e mai bun, altul mai "accidentat"(asa cum se observa si in clipul postat de @shpeedy ). Sau ”muddy road” este un DJ pe care tocmai a trecut un tractor cu rotile incarcate de noroiul de pe campul proaspat arat ? :-? :) 
     Lasand ironia la o parte, in opinia mea, in ambele video(@shpeedy & @bogdanzarnescu) avem de-a face cu off road, doar ca sunt de nivele diferite.
     Exact ca in orice sport, sunt categorii diferite : vezi concursurile auto, moto, fotbal si alte sporturi.
     Da' mai bine ramanem la subiect : poze si filme !

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online NicNic

« Răspuns #115 : 21.Iun.2017, 06:37:06 p.m. »
Legat de imagini cu Suzuki in off-road, imi pare rau ca  nu mai sunt  disponibile cele postate pe topicul Varful Leaota..
Erau cateva poze acolo, cu SUVI, Terioasa si un Jimny, toate trei in afara oricarui fel de drum. pur si simpli, erau cocotate pe un varf e munte.

Deci se poate si off-road! Depinde ce ii ceri masinii ...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline boga81

« Răspuns #116 : 22.Iun.2017, 09:20:48 a.m. »
NicNic, hai pe Strategica in august sa mai faci niste poze :D. Ar merge si o Leaota, dar cu ploile astea...
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #117 : 22.Iun.2017, 10:48:05 a.m. »
  Deci in videoclipul "OFFROAD** Land Rover Discovery & Jeep GC 5.9 & Range Rover" avem un ”muddy road”?! Ca se vede a fi totusi un drum...dupa cum se vede si in celalalt videoclip, doar ca unul e mai bun, altul mai "accidentat"(asa cum se observa si in clipul postat de @shpeedy ). Sau ”muddy road” este un DJ pe care tocmai a trecut un tractor cu rotile incarcate de noroiul de pe campul proaspat arat ? :-? :) 
     Lasand ironia la o parte, in opinia mea, in ambele video(@shpeedy & @bogdanzarnescu) avem de-a face cu off road, doar ca sunt de nivele diferite.
     Exact ca in orice sport, sunt categorii diferite : vezi concursurile auto, moto, fotbal si alte sporturi.
     Da' mai bine ramanem la subiect : poze si filme !

Există o chestiune care ține mai mult de caracter. Atunci când nu ai știință despre un subiect, e preferabil să nu-l abordezi că devii ridicol. Te documentezi, vezi ce discută ceilalți și abia apoi, când ești convins că ai înțeles, abordezi subiectul și emiți păreri avizate.
Comparația mea a fost între offroad, unde se vede clar ce fel de mașini și cu ce echipare se încumetă să intre, și un muddy road în care se descurca lejer și un Matiz. Asta nu transformă Matizul într-o mașină offroad.
ÎNȚELEGI?
Accepți că nu ai treabă cu subiectul dar insiști inutil să-ți dai cu părerea? Ai caracterul necesar să spui... Da, am greșit, am făcut confuzii. Poți?
Vitara 2015 este un SUV (...de obicei SUV-urile au tracțiune 4x4 și deși unele dintre ele au și capacități pentru terenuri grele, SUV-urile nu sunt vehicule off-road. SUV-urile și-au schimbat caracterul de-a lungul anilor, cele din prezent încercând să ofere o conducere care seamănă mai mult cu cea a berlinelor, și mai puțin cu a autoturismelor destinate tuturor tipurilor de teren. Au câștigat astfel calități pentru drum, dar nu mai sunt recomandate pentru ieșiri pe drumuri neamenajate sau pentru tractat...), garda la sol mai înaltă făcându-i accesibil accesul unde mașina obișnuită riscă să atingă sau să frece.
Repet, componentele mașinii nu sunt gândite pentru teren accidentat, românul folosește expresia „rupi mașina pe-acolo”.
Allgrip-ul a fost conceput ca un sistem de siguranță, intervine automat când o roată, două, sau trei pierd aderența. Evident că te ajută să ieși dacă rămâi împotmolit, e totuși un sistem 4x4, dar nu mai prostii lumea că este o mașină de offroad. Sau spune clar că pentru tine offroad înseamnă strict unde nu-i asfalt.
Iar dacă manualul mașinii spune că nu este un vehicul pentru offroad...
Și la final, luat de pe un forum, definiția minimală a unui offroader:
1) garda la sol MARE
2) "big, chunky tires"
3) diferentialele blocabile / autoblocabile
4) existenta reductorului
5) unghiurile de atac si iesire mari.
Să ne spui și nouă câte puncte bifează New Vitara.

Offline jupanul1

« Răspuns #118 : 22.Iun.2017, 11:12:09 a.m. »
 :popcorn:
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

The following users thanked this post: enicky, lllAlexlll

Online NicNic

« Răspuns #119 : 22.Iun.2017, 01:15:04 p.m. »
[...]
Să ne spui și nouă câte puncte bifează New Vitara.

Pe toate, in raport cu un Matiz. :D

Bogdane, te rog, nu te mai ambala asa de mult.  >:D<
Evident ca ai dreptate, dar si noua ne place sa credem ca avem cele mai bune masini.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: enicky