Autor Subiect: New Vitara in imagini - poze si filme  (Citit de 42470 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanzarnescu

Re: New Vitara in imagini - poze si filme
« Răspuns #100 : 21.Iun.2017, 09:44:46 a.m. »
Sper să nu-mi pierd răbdarea.
Asta a postat și shpeedy ieri. Dar ce să-i faci, dacă forumul se citește pe diagonală.
Cu riscul de a mă repeta (poate poate citești), New Vitara 2015 nu este o mașină de off-road. PUNCT!!!
Că se descurcă, că poate, foarte bine. Am văzut Logan intrând și ieșind din niște locuri...wow. Poate dacă au net mobil de la rds or fi și ălea de off-road. Unde au rămas împotmolite mașini 4x4 cu garda înaltă, a trecut un Mercedes cu tracțiune integrală (nu SUV) de parcă levita pe noroi. E și ăla de off-road? Tu știi ce e ăla off-road? Ai văzut vreodată o mașină echipată de off-road?
Eu am ieșit cu Vitara și dog la plimbare pe malul timișului pe niște drumuri vai mama lor, am ajuns în sălbăticie, am zis eheee, după 5 minute a trecut pe lângă noi un Mercedes (nu suv) cu spoilere și figuri.
Numa cu Peugeotul pe ce drumuri m-am băgat.
New Vitara are garda înaltă, sigur c-o ajută. Dar mașina cu totul nu este pregătită de off-road. De la componentele care alcătuiesc direcția, suspensiile etc până la unghiurile de atac și degajare, sistemul 4x4 (care este unul de SIGURANȚĂ).
Te-ai dus tu la pescuit și gata ai mașină de off-road. Ne mai oprim din lăudat și ridicat statui?
Și noi vom merge sâmbătă în afara șoselei la plimbat, socializat, admirat peisaje și natură. Să numim off road acest drum? Poate fi făcut cu bicicleta.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Online NicNic

« Răspuns #101 : 21.Iun.2017, 10:03:58 a.m. »
@ bogdanzarnescu, pentru rabdarea ta:

Eu zic ca New Vitara 2015 poate fi o masina de off-road.
Am vazut multe parcate in afara strazii.  Cred ca au ajuns acolo mergand prin off-road. Nu-i asa?   :D
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #102 : 21.Iun.2017, 10:25:09 a.m. »
 :-)) >:D<

Dacă traduci offroad cu google translate, sigur că orice mașină e de offroad  :-)). Duamneeee  :-((

Offline shpeedy

« Răspuns #103 : 21.Iun.2017, 10:38:19 a.m. »
Guys, parerea mea ca si unul, si altul, aveti dreptate in felul vostru... :pardon:

Prin off-road se inteleg multe, de la parcurgerea unui drum cu ceva pietre, pana la bai de noroi / treceri prin vad de apa / expeditii la Poli... In stare stock, sunt putine masini capabile de off-road mediu (Wrangler Rubicon, Defender...). Ce le creste capabilitatile - pe langa sofer si cutezanta acestuia - sunt in primul rand anvelopele, dupa care diversele upgrade-uri de suspensie, atac/degajare, transmisie.

Am vazut cum cea mai rapida masina la o proba de trial poate fi un Subaru Justy (un Oltcit cu 4x4), cum aceeasi proba poate fi parcursa si cu un Freelander2 (un SUV mai acatarii, dar totusi SUV) stock, doar cu anvelope AT sau cum Duster-ul cu ceva modificari poate face legea...

Din proprie experienta pot spune ca exista riscul ca limitele Suzuki-urilor noastre sa fie dincolo de limitele noastre la iesirile in afara terenului.

So, chill-up, guys...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: enicky, Relisis

Offline jupanul1

« Răspuns #104 : 21.Iun.2017, 10:43:37 a.m. »
Din [foarte limitatata mea] experiență avută cu Vitara la off-road  :fluier:, pot trage o singură concluzie - cel mai mare dezavantaj îl reprezintă unghiul de atac. Și poate și protecția cumva lipsă a chestiilor de sub mașină (galerie evacuare, tobă, furtunele, etc). În rest da... te poți duce cu ea pe un drum împietruit sau bine bătărorit și uscat, dar nu pe cărări de munte, șleauri sau genericele ”drumuri de tractor/căruțe”, că riști să nu mai ieși de-acolo.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #105 : 21.Iun.2017, 10:53:59 a.m. »
Ieși, dar o bagi în capitale.

Offline enicky

« Răspuns #106 : 21.Iun.2017, 11:49:56 a.m. »
    In postarea anterioara, republicand link-ul, evident l-am citat pe @shpeedy(unii au inteles).
  Eu mi-am dorit doar un simplu, un mic comentariu la imaginile postate  de @shpeedy . Nu s-a putut, sau nu s-a reusit, sau nu s-a dorit :dknw: . Probabil ca ti-ai pierdut rabdarea....si te repeti si bati si cu pumnul in masa ! :-)) In cei 20 de ani pe care ii am in fata ta probabil c-am aflat si ce-i off road, echipari, etc.

Calm, calm , ca este cald afara !!! :) Nu vrei tu sa fie Vitara buna pt off road, ok, pt. tine nu este !! " PUNCT!!!" :pardon:

Apropos de Mercedes, are un coleg un 4Matic : sa-l vezi "ridicat" ce garda are, nu-mi venea sa cred ! In clipul prezentat nu stiu cum ar trece Peugeot-ul prin sleaurile alea, dar Mercedes-ul n-avea absolut nicio problema.

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #107 : 21.Iun.2017, 11:56:33 a.m. »
Postare gresita....se poate sterge
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #108 : 21.Iun.2017, 12:43:04 p.m. »
N-ai cu cine.
Da, dacă enicky zice că e de offroad (singurul care știe că e de offroad) chiar dacă manualul și producătorul spun că nu e de offroad, atunci e de offroad.

Reparațiile și daunele după un traseu offroad le va suporta colegul enicky. De fapt, el este unicul advărat șofer, luați-l pe el la volan când mergeți în offroad.

Cam așa arată un offroad, unde băieții ăștia din Turcia se distrează, inclusiv cu un Jimny. Mult succes cu Vitarele acolo:

Ăsta este un banc prost (ceea ce numește colegul nostru offroad), unde orice Logan sau Tico merge fără probleme, dacă șoferul are experiență la volan.

The following users thanked this post: manesz

Online gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #109 : 21.Iun.2017, 12:52:16 p.m. »
Al doilea film a fost postat de colegul @manesz pe acest topic chiar acum un an...  ;) Dupa numar, pare a fi chiar masina domniei sale.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice