0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.
pai cred ca piesa din link 2 este partea de la mijloc din kitul din link 1
Ni face sigur. Extra 100 lei.Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
Am discutat din nou cu autonet. 500 lei comunicati initial erau pentru 1 arc. Din astia 200 erau manopera plus 300 arcul..... Am gasit piesele pe autohut si 2 arcuri plus 2 kituri rulment sarcina(flansa) ma duc undeva la 500 ron. O sa vad unde le schimb.... Daca iti este usor sa ajungi, iti recomand Interautotech la intrarea in Bragadiru. Eu am fost foarte multumit de servicii la toate masinile cu care am fost la ei. In plus, sunt prieten cu proprietarul. Dca vrei, iti pot da un nr de telefon.
Citat din: shogunu65 din 11.Feb.2019, 01:03:15 p.m.Am discutat din nou cu autonet. 500 lei comunicati initial erau pentru 1 arc. Din astia 200 erau manopera plus 300 arcul..... Am gasit piesele pe autohut si 2 arcuri plus 2 kituri rulment sarcina(flansa) ma duc undeva la 500 ron. O sa vad unde le schimb.... Daca iti este usor sa ajungi, iti recomand Interautotech la intrarea in Bragadiru. Eu am fost foarte multumit de servicii la toate masinile cu care am fost la ei. In plus, sunt prieten cu proprietarul. Dca vrei, iti pot da un nr de telefon.Salut. Merci de informatie. Am un mecanic la care merg de obicei. Daca nu se baga la schimbul de arcuri, o sa ti dau un mesaj privat pentru nr. de telefon de la Interautotech