Autor Subiect: Filme  (Citit de 153073 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline toma

Re: Filme
« Răspuns #970 : 26.Iul.2019, 05:14:53 p.m. »
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline Blitzu

« Răspuns #971 : 26.Iul.2019, 06:38:26 p.m. »
E un documentar despre lucruri care,despre majoritatea știam dar puse la un loc si explicate...Iti faci o idee mai complexă despre lumea in care trăim.
Eu as zice ca e bun de aratat la adolescenti.
De ex. la scoala la fica-mea au avut un proiect unde invitau adolescenții si pre-adolescentii sa fuzioneze un film documentar despre impactul tehnologiei asupra calității vieții lor,in special al adolescenților.
Eu am o vârstă si beau prea mult,ca sa mai dau 2 bani dar e bun pentru vârstele fragede.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

The following users thanked this post: toma

Offline Leutz

« Răspuns #972 : 23.Aug.2019, 06:35:47 p.m. »
Tovarasi... tocmai am vazut un film fascinant, pe care l-am descoperit din greseala pe Netflix.

E un serial SF rusesc, care se cheama "Better than us" in engleza. Filmul bifeaza la toate capitolele, fiind doar apparent un SF. In realitate e o buna radiografie a spiritului rus, individ si societate si vine si cu o gramada de alte intrebari mai mult sau mai putin filosofice. Imbina cu success cam toate genurile; e drama, film de familie, comedie (neagra/cinica) pe alocuri, si inca altele.

In review-uri am gasit ca ar fi similar cu un serial BBC "Humans", care la randul lui ar fi un remake al unui film suedez. Nu stiu in ce masura asta rusesc e remake, inspirat sau doar intamplator asemanator cu celelalte. Insa pentru ca l-am vazut primul, il iau ca referinta.

Ce e important e ca filmul este proaspat, credibil, bine jucat, iar limba rusa ii da un farmec deosebit. Desi e serial, perceptia e ca e dintr-o bucata... un lung metraj ceva mai lung; si in 16 episoade nu-si pierde ritmul.

Recomand cu caldura. Prin tema abordata, prospetime si executie (tehnica si actoriceasca) il situez pe acelasi palier cu Ex Machina, desi e serial si nu lung metraj. Una peste alta, cel mai bun film pe care l-am vazut de ceva vreme incoace.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: toma

Offline NicNic

« Răspuns #973 : 24.Aug.2019, 03:58:07 a.m. »
[...]
E un serial SF rusesc, care se cheama "Better than us" in engleza. Filmul bifeaza la toate capitolele, fiind doar apparent un SF. In realitate e o buna radiografie a spiritului rus, individ si societate si vine si cu o gramada de alte intrebari mai mult sau mai putin filosofice. Imbina cu success cam toate genurile; e drama, film de familie, comedie (neagra/cinica) pe alocuri, si inca altele.

[...]  iar limba rusa ii da un farmec deosebit. [...]

Si pe mine m-a prins. L-am descoperit chiar azi (vineri), tot intamplator, dupa ce am sosit acasa. Am tras un slalom de 8 episoade, fara pauza. E captivant.

Mai putin partea cu limba rusa. Noroc ca Netflix are si audio in limba enegleza... Engleza cu accent slavonic. Yeah!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline boga81

« Răspuns #974 : 24.Aug.2019, 07:42:47 a.m. »
Si eu care tot dadram skip la reclama... ia sa vad

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #975 : 25.Aug.2019, 10:22:15 p.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Leutz

« Răspuns #976 : 26.Aug.2019, 07:06:27 a.m. »
Si pe mine m-a prins. L-am descoperit chiar azi (vineri), tot intamplator, dupa ce am sosit acasa. Am tras un slalom de 8 episoade, fara pauza. E captivant.

Mai putin partea cu limba rusa. Noroc ca Netflix are si audio in limba enegleza... Engleza cu accent slavonic. Yeah!

Pai cu dublajul se pierde tot efectul de originalitate al filmului. In plus nu compari un "f**k" obosit si erodat de 50 de ani de Holywood, cu un "tvoiu mati…" proaspat si autentic  =)).
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #977 : 26.Aug.2019, 07:20:42 a.m. »
Tot pe Netflix, noul sezon din Mindhunter:

Si un recap (folositor) la sezonul 1:

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #978 : 03.Sep.2019, 10:03:40 p.m. »
Murdoch Mysteries, un serial canadian care situeaza actiunea polițiștilor din Toronto la finele secolului 19, pe Epic Drama.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #979 : 11.Sep.2019, 09:18:38 p.m. »
Pentru cine e amator de o comedie old-style, in aceste momente pe Paramount este Petrecerea burlacilor...

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X