Inainte sa incep trebui sa precizez ca asta e un mesaj scris de un fan ABBA. Deci e un pic mai stufos si cu mai multe amanunte.
Deci daca v-a placut muzica si in continuare va place e OK.
Daca nu, skip, ca nu se supara nimeni.
Asadar am fost la Mammamia 2, Here we go again. Nu voi povesti nimic din actiune ca sa nu ma injurati!
Cu nu prea multe asteptari ca ma si gandeam ce-ar mai fi de spus ca si poveste in filmul asta? La capitolul muzica insa aveam asteptari si speram sa fie mai bine ca data trecuta cand Pierce Brosnan a fost aspru criticat pentru prestatia muzicala.
Si n-am fost deloc dezamagit atat pe partea de scenariu cat si pe cea muzicala.
As spune ca au cam scos maxim din ce se mai putea scoate din povestea asta iar pe partea muzicala au facut un casting care cred eu ca va multumi toata lumea, inclusiv criticii!
Cu povestea au scos-o admirabil la capat in pofida faptului ca e notoriu faptul ca Meryl Streep nu face sequel-uri
https://www.yahoo.com/entertainment/meryl-streep-doesn-t-sequels-143025276.html . Cum rolul ei era unul principal in film acest proiect a avut deja o mare problema de la bun inceput.
Cu toate astea s-au descurcat si fix dupa zece ani au reusit sa scoata cel de-al doilea film, dupa mine mai bine realizat decat primul. Drept care i-am si dat o nota mai buna cu un punct fata de primul la imdb.
Asemanari si diferente fata de primul:
Cei doi compozitori Benny Andresson respectiv Bjorn Ulvaeus pot fi vazuti in roluri de figuranti, primul in rolul unui pianist la un restaurant iar al doilea pe la inceputul filmului in rolul unui profesor in clipul "When i kiss the teacher". Benny tot un pianist a jucat si in primul film iar Bjorn aparea intr-un cameo la sfarsitul filmului.
In al doilea film insa apare si Cher cu doua melodii. Cantareata a anuntat ca dupa filmari ia in considerare scoaterea unui album de coveruri Abba.
Tot in plus fata de primul film il puteti vedea si pe Andy Garcia.
O surpriza pentru mine a fost si aparitia cantaretei Helen Sjoholm in rolul unei interprete de restaurant care canta "Hasta manana". Pentru cei care nu stiu Helen este vocea feminina din Benny Anderssons Orkester (BAO) proiectul la care Benny lucreaza impreuna cu Helen din 2001.
Concluzia? Nu-l pierdeti mai ales daca va place ABBA. Ar fi pacat!
Asa ca Gabi rezerva-ti bilete la CinemaCity! Costique? Cum stai cu muzica in Suedia? Ce asculti acolo?
LE - Shpeedy un sincer bravo! Sper insa ca n-ai cautat sa-i explici ce intelegi tu acum din film. Va trebui sa descopere singur mai tarziu! Ca si tine de altfel.