Autor Subiect: Filme  (Citit de 153087 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Filme
« Răspuns #900 : 29.Iul.2018, 06:33:15 p.m. »
Inainte sa incep trebui sa precizez ca asta e un mesaj scris de un fan ABBA. Deci e un pic mai stufos si cu mai multe amanunte.
Deci daca v-a placut muzica si in continuare va place e OK.
Daca nu, skip, ca nu se supara nimeni.

Asadar am fost la Mammamia 2, Here we go again. Nu voi povesti nimic din actiune ca sa nu ma injurati!
Cu nu prea multe asteptari ca ma si gandeam ce-ar mai fi de spus ca si poveste in filmul asta? La capitolul muzica insa aveam asteptari si speram sa fie mai bine ca data trecuta cand Pierce Brosnan a fost aspru criticat  pentru prestatia muzicala.
Si n-am fost deloc dezamagit atat pe partea de scenariu cat si pe cea muzicala.
As spune ca au cam scos maxim din ce se mai putea scoate din povestea asta iar pe partea muzicala au facut un casting care cred eu ca va multumi toata lumea, inclusiv criticii!
Cu povestea au scos-o admirabil la capat in pofida faptului ca e notoriu faptul ca Meryl Streep nu face sequel-uri https://www.yahoo.com/entertainment/meryl-streep-doesn-t-sequels-143025276.html . Cum rolul ei era unul principal in film acest proiect a avut deja o mare problema de la bun inceput.
Cu toate astea s-au descurcat si fix dupa zece ani au reusit sa scoata cel de-al doilea film, dupa mine mai bine realizat decat primul. Drept care i-am si dat o nota mai buna cu un punct fata de primul la imdb.
Asemanari si diferente fata de primul:
Cei doi compozitori Benny Andresson respectiv Bjorn Ulvaeus pot fi vazuti in roluri de figuranti, primul in rolul unui pianist la un restaurant iar al doilea pe la inceputul filmului in rolul unui profesor in clipul "When i kiss the teacher". Benny tot un pianist a jucat si in primul film iar Bjorn aparea intr-un cameo la sfarsitul filmului.
In al doilea film insa apare si Cher cu doua melodii. Cantareata a anuntat ca dupa filmari ia in considerare scoaterea unui album de coveruri Abba.
Tot in plus fata de primul film il puteti vedea si pe Andy Garcia.
O surpriza pentru mine a fost si aparitia cantaretei Helen Sjoholm in rolul unei interprete de restaurant care canta "Hasta manana". Pentru cei care nu stiu Helen este vocea feminina din Benny Anderssons Orkester (BAO) proiectul la care Benny lucreaza impreuna cu Helen din 2001.
Concluzia? Nu-l pierdeti mai ales daca va place ABBA. Ar fi pacat!
Asa ca Gabi rezerva-ti bilete la CinemaCity! Costique? Cum stai cu muzica in Suedia? Ce asculti acolo?

LE - Shpeedy un sincer bravo! Sper insa ca n-ai cautat sa-i explici ce intelegi tu acum din film. Va trebui sa descopere singur mai tarziu! Ca si tine de altfel.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: gabineg, shpeedy

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #901 : 29.Iul.2018, 06:36:58 p.m. »
Il urmăresc îndeaproape. :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #902 : 09.Aug.2018, 10:50:57 a.m. »

LE - Shpeedy un sincer bravo! Sper insa ca n-ai cautat sa-i explici ce intelegi tu acum din film. Va trebui sa descopere singur mai tarziu! Ca si tine de altfel.

Thx!

Din ce stiu, Charlie Chaplin a fost mai mult de un simpatizant al comunismului, fiind parca si declarat "persona non-grata" de comisia McCarthy de vanatoare a comunistilor in State. In fine, nici conditiile de munca pre-WW2 nu erau departe de cele ilustrate in filme...

In alta ordine de idei, aseara am vazut si eu MI6:

Chiar daca nu exceleaza la capitolul intriga, e destul de antrenant si placut vizionarii prin mix-ul echilibrat dintre CGI si cascadorii reale (duse la extrem in multe situatii).

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline boga81

« Răspuns #903 : 09.Aug.2018, 11:59:16 a.m. »
IMAX? Fara junior?

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline shpeedy

« Răspuns #904 : 09.Aug.2018, 12:13:20 p.m. »
Nu IMAX, doar 3D... Tocmai ca nu consider (inca) potrivita seria MI pentru Junior...

Ne-am uitat la Star-Wars, la Superman, la Iron-Man si altele din seria Avengers, am inceput Fast&Furious, dar inca nu MI (si nici trilogia Batman a lui Nolan)...

Offline boga81

« Răspuns #905 : 09.Aug.2018, 12:56:36 p.m. »
Baga-l si pe seriale usirele: Flash, Superwoman, de la DC sau Agents of SHIELD de la Marvel. Usurele. Am in gasca o pitica de 8 ani fascinata de Flash

Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #906 : 09.Aug.2018, 01:13:07 p.m. »
Mai bine pe "Povești nemuritoare", "Aventurile lui Habarnam..."....  chestii din astea :)

Pe hârtie,  bineinteles  ;)

Offline Leutz

« Răspuns #907 : 09.Aug.2018, 05:08:14 p.m. »
De cand mi-am "tras" Netflox am vazut cateva SF-uri interesante, pe care chair vroiam a le recomand, dar n-am avut timp.

Ultimul este "Extinction". Merita vazut pentru idee. Fara vizionat trailer inainte. Review-urile sunt impartite; si in special zice lumea ca personajele sunt inexpressive (actorii joaca prost). Mie mi s-a parut ca nu, dar asta doar dupa punctul "x", amintit de multe review-uri. In lumina fimullui vazut pana la final, mi se pare ca ideea filmului si regia (care a imprimat jocul actoricesc) si-au dat mana cu success.

Priviti-l cu rabdare  :).
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #908 : 09.Aug.2018, 05:15:57 p.m. »
Pe de alta parte (daca tot suntem la capitolu' Netflix), Annihilation parea interesant din trailer si a dezamagit la vizionare...

Offline Leutz

« Răspuns #909 : 10.Aug.2018, 05:13:27 a.m. »
De ce, bre ?  :D Si ala are o idee interesanta. Iar executia e OK. E un film chiar placut ochiului, ca sa zic asa.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019