Autor Subiect: Filme  (Citit de 153046 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: Filme
« Răspuns #90 : 22.Dec.2009, 03:07:56 p.m. »
Am vazut si eu aseara Avatar la Imax... pur si simplu nu am cuvinte se vede intr-adevar ca este cel mai scump film, totul este la superlativ... poveste, imagine, efecte speciale, coloana sonora etc.
Si eu din pacate am avut bilete mult prea in fata... randul 3 dar deh nu am gasit altceva si asta in conditiile cu care au fost luate cu ceva zile inainte. Oricum cu siguranta ma voi duce sa-l mai vad macar odata de aceasta data voi fi mai atent la locuri.
Am ramas cu gura cascata la ce s-a ajuns in materie de tehnica (fiind oarecum in domeniu am urmarit acest aspect cat am putut de bine :D), au abordat "digital character animation" intr-o modalitate inovatoare... incercand sa ramana in sfera realului privind miscarea camerei, mimica personajelor, gesturi etc. chiar daca acestea au fost recreate in spatiu virtual 3d.
Alt element de nota zece din multe altele... este modul in care au imbinat filmari si personaje reale cu cele artificiale.
In fine ce s-o mai lungesc, cum am mai spus si ma repet filmul are de toate: poveste, emotie, imagine si efecte speciale, sunet... a meritat ca James Cameron sa astepte 15 ani pentru a-si pune ideea in practica.

Pentru doritori 
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline miocrl

« Răspuns #91 : 05.Ian.2010, 10:07:01 a.m. »
am vazut aseara "The box"
si ma apasa filmul asta :(. l-a mai vazut cineva?

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #92 : 05.Ian.2010, 07:07:52 p.m. »
vazut filmul.....o idee de nota 10. totusi, actorii mi s-au parut cam depasiti de rol (cel putin cei 2 soti: Cameron diaz si James Marsden).
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #93 : 05.Ian.2010, 10:08:01 p.m. »
Eu am stat in seara asta si am vazut un film cu "Martial Art's" ,pot spune ca nu m-a plictisit.Foarte reale bataile .Este un film tailandez si il recomand celor care din cand in cand mai se uita si la asa ceva!Enjoy!!
Go Terios!!!:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #94 : 08.Ian.2010, 08:17:19 a.m. »
Un film despre respect si loialitate:

4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #95 : 08.Ian.2010, 09:33:17 a.m. »
am vazut si eu Avatar, e ok cine prefera actiune SF, o poveste intersanta parca nitel inspirata dupa 'The Surrogates'  referitor la clonarea umana si altii sa fca treaba..

si acesta e bunicel  :)

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #96 : 13.Ian.2010, 02:38:39 p.m. »
Sa schimbam putin placa si sa indemn pe cei care nu au vazut pana acum si nu au auzit de Gianni Morandi, un  film pe care eu sincer l-am vazut de 'n ori,iar muzica ....la greu.Un film vechi ...dar bun!(scuzati ,imaginile sunt luate de pe un post din HU)

...si melodia ce da numele filmului:

...si un ultim exemplu din film:

Cred ca i-am bucurat pe cei peste 30-35 de ani. :D ;-)

Offline bogdanb

« Răspuns #97 : 13.Ian.2010, 05:46:00 p.m. »
Cred ca i-am bucurat pe cei peste 30-35 de ani. :D ;-)

Zi mai bine 50...  :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #98 : 13.Ian.2010, 10:45:05 p.m. »
Domne'  reformulez: de la 30-35 in sus!! :D

Offline mxxa

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1459
« Răspuns #99 : 14.Ian.2010, 08:59:03 a.m. »
alte timpuri alte vremuri...
eu prefer pe cele cu raniti si morti  B-) cu muzica nu mai faci nimic astazi, aaa poate cele ce incerca sa se afirme fac cate ceva la cate unu sa le lanseze in cariera  :fluier:

si sa nu fiu oftopic, din amintiri am savurat cu placere seria cu jandarmii...Louis de Funès