Am vazut si eu aseara Avatar la Imax... pur si simplu nu am cuvinte se vede intr-adevar ca este cel mai scump film, totul este la superlativ... poveste, imagine, efecte speciale, coloana sonora etc.
Si eu din pacate am avut bilete mult prea in fata... randul 3 dar deh nu am gasit altceva si asta in conditiile cu care au fost luate cu ceva zile inainte. Oricum cu siguranta ma voi duce sa-l mai vad macar odata de aceasta data voi fi mai atent la locuri.
Am ramas cu gura cascata la ce s-a ajuns in materie de tehnica (fiind oarecum in domeniu am urmarit acest aspect cat am putut de bine
), au abordat "digital character animation" intr-o modalitate inovatoare... incercand sa ramana in sfera realului privind miscarea camerei, mimica personajelor, gesturi etc. chiar daca acestea au fost recreate in spatiu virtual 3d.
Alt element de nota zece din multe altele... este modul in care au imbinat filmari si personaje reale cu cele artificiale.
In fine ce s-o mai lungesc, cum am mai spus si ma repet filmul are de toate: poveste, emotie, imagine si efecte speciale, sunet... a meritat ca James Cameron sa astepte 15 ani pentru a-si pune ideea in practica.
Pentru doritori