Autor Subiect: Filme  (Citit de 153104 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline shpeedy

Re: Filme
« Răspuns #870 : 26.Mar.2017, 10:58:54 p.m. »
Hidden Figures - un film interesant.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline shpeedy

« Răspuns #871 : 06.Apr.2017, 09:47:14 p.m. »
Stiu ca a mai fost mentionat pe aici, dar ultimul sezon din Homeland chiar e interesant...

Offline fireburn

« Răspuns #872 : 21.Mai.2017, 02:55:36 p.m. »
Am vazut de curand. O comedie usoara.
Ivan.Vasilevich.schimba profesia.1973

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #873 : 21.Mai.2017, 10:12:59 p.m. »
Seria a doua "Omul din castelul inalt" - "The man in the high castle", aveti ce vedea...baza e tot Philip K. Dick...Amazon si-a facut pomana si i-a dat drumul la toata odata, un sincer multumesc de la mine. Excelent film care trebuie vazut cu imaginatie.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

The following users thanked this post: toma

Offline Leutz

« Răspuns #874 : 20.Iul.2017, 06:55:19 a.m. »
Semne bune anul are !!!  :popcorn: :cheers:  :inteligent:

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

The following users thanked this post: NicNic

Offline shpeedy

« Răspuns #875 : 29.Iul.2017, 08:45:24 a.m. »
Amazon ne pregateste un serial - To'arshu' detectiv...

In the thick of 1980's Cold War hysteria, the Romanian government created the country's most popular and longest-running series, Comrade Detective, a sleek and gritty police show that not only entertained its citizens but also promoted Communist ideals and inspired a deep nationalism. The action-packed and blood-soaked first season finds Detectives Gregor Anghel and Joseph Baciu investigating the murder of fellow officer Nikita Ionesco and, in the process, unraveling a subversive plot to destroy their country that is fueled by-what else-but the greatest enemy: Capitalism.

Offline enicky

« Răspuns #876 : 29.Iul.2017, 12:05:03 p.m. »
  Poate il vede @Leutz , ca se va difuza si in Australia.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Leutz

« Răspuns #877 : 30.Iul.2017, 04:52:40 p.m. »
Intamplator, am dat si eu peste ciudatenia asta chiar azi ... si nu prea am reusit sa ma prind ce si cum. Asa ca am lasat-o in pace.
Manat insa de postarile de mai sus ... m-am pus pe cautat si iata ce-am gasit:

https://virginradio.ro/florin-piersic-jr-si-corneliu-ulici-joaca-in-tovarasul-detectiv-video/
https://sirb.net/2017/video/comrade-detective-tovarasul-militian-forspan-detalii/

Citez din al doilea link:
"Așadar, există chestia asta. Amazon o să lanseze un serial care are următoarea premisă: Channing Tatum găsește un serial românesc cu detectivi de prin anii 80, pierdut în negura timpului, și pentru că îi place, decide să îl lanseze în America, dublând vocile românești cu vocile lui, a lui Joseph Gordon-Levitt, Nick Offerman, Mahershala Ali și Kim Basinger. Printre alții.
Doar că serialul, în esența lui, nu există, ci a fost filmat anul ăsta cu actori români, alde Florin Piersic Jr și Corneliu Ulici. Bineînțeles, dublat cu vocile americane.
Arată absolut cretin și absolut distractiv.
"

Pana la proba contrarie, tind sa fiu de accord cu prima parte din ultima afirmatie.  :-t Suna absolut cretin.

Mi-ar fi placut sa vad filmul in romaneste, daca tot sunt actorii romani. Si sa-l dubleze ei apoi pentru piata americana. Sau sa-l faca direct cu actorii romani vorbind engleza. Sau sa-l trimta pe Tatum & Co sa joace in film; Sau orice alta varianta ... mai putin stupida.

Asa ... film cu actori romani, filmat in Romania, dar difuzat doar dublat in egleza de actorii .... care este. Sa fie sanatosi.
Ma intreb cum joaca actorii romani in film. E filmul facut pe bune, in Romaneste si aia vorbesc coerent? Sau i-au pus sa dea din gura la misto  :-)), ca oricum nu-i aude nimeni.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #878 : 30.Iul.2017, 05:45:34 p.m. »
Pare-mi-se ca si filmele au ajuns sa fie produse in regim OEM - le face cineva, dar altcineva isi pune brand-ul (si limba) pe ele...  :-?

Offline enicky

« Răspuns #879 : 30.Iul.2017, 10:56:43 p.m. »
Suna absolut cretin.

Mi-ar fi placut sa vad filmul in romaneste,

Asa ... film cu actori romani, filmat in Romania, dar difuzat doar dublat in egleza de actorii .... care este. Sa fie sanatosi.
Ma intreb cum joaca actorii romani in film.
   Chiar daca suna cretin.... chiar daca ti-ar(ne-ar) fi placut sa vezi filmul in romaneste(mai ales ca esti acolo!), baietii astia merita sa-i vedem, sunt buni, sunt ai nostrii si asta a fost (chiar si-asa!) o mare opurtunitate ptr. ei.
    Trebuie sa ne obisnuim cu ideea ca in viata nu le poti avea pe toate!
 Este parerea mea, chiar daca unii nu ma-nteleg. :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip