Autor Subiect: Filme  (Citit de 153116 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline boga81

Re: Filme
« Răspuns #790 : 14.Sep.2015, 10:58:36 a.m. »
Grace of Monaco, foarte bun.
  • Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline fireburn

« Răspuns #791 : 14.Sep.2015, 11:59:25 a.m. »
Home, pentru amatorii de animatii :)

Offline LTD

« Răspuns #792 : 15.Sep.2015, 03:21:50 p.m. »
la cinema: vacanta cu peripetii (vacation - 2015) - mi-a placut. sunt faze la care am ris... cam tare (asa mi s-a spus)
magic mike - slab
magic maki xxl - si mai slab
addicted - slabut
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #793 : 11.Oct.2015, 10:49:48 p.m. »
Some Kind Of Love....un film de plictiseala, o comedie ciudatica.
In rest...chiar mi-e dor de un film bun dar nu am reusit sa mai gasesc ceva "senzational"..
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #794 : 12.Oct.2015, 03:42:16 a.m. »
Cam greu cu filmele senzationale in ultimul timp ... Pe de o parte Hollywood-ul nu mai e ce-a fost, pe de alta parte noi acumulam ani si experienta si e tot mai greu sa gasim senzationalul acolo unde il gaseam odinioara  :D.

Ieri am vazut "The Intern" si am plecat zambind de la cinema  :). Domnu' deNiro imbatraneste frumos ... si-si scoleste bine urmasii  :D, in rol si ... probabil si in afara lui ...

Apoi, am mai vazut si "The Martian" acum ceva vreme si a fost bine. Am plecat tot zambind, mai ales la gandul ca filmul a fost in mod suspect lansat fix in perioada in care s-au facut publice descoperiri "uluitoare", de catre NASA evident, despre Marte mai intai, apoi despre Pluto.

Pe de o parte  >:), in ultima perioada asistam la o revenire in prim plan a interesului pentru spatiu. Se popularizeaza pe toate canalele ideea ca ... se poate; si nu e exclusa o noua cursa de cucerire a spatiului, mai ales ca acum sunt mult mai multi competitori. O serie de filme din ultima perioada pluseaza in directia asta, iar The Martian pluseaza chiar bine. Cei de la NASA si altii ca ei nu pot fi decat fericitii beneficiari, daca nu chiar initiatori ai fenomenului. Banii pentru cercetare nu vin daca nu e presiune majora din partea publicului care sa justifice nevoia vitala si beneficiile pentru ... generatiile actuale si viitoare, cultura si civilizatia ... s.a.m.d.

Apoi, nu m-am putut abtine  >:) >:) >:), de la gandul ca nastrusnic ca NASA si Hollywood sunt din nou in pregatiri (n.r. - colaborari  :D) intense pentru ca America sa castige si etapa pe Marte a campionatului mondial de cucerire a cosmosului  :angel:.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #795 : 12.Oct.2015, 06:45:27 a.m. »
Some Kind Of Love....un film de plictiseala, o comedie ciudatica.
In rest...chiar mi-e dor de un film bun dar nu am reusit sa mai gasesc ceva "senzational"..
Some Kind of Beautiful...

Tot aseara l-am vazut si eu. Intr-adevar, usurel film. In rest, in total asentiment cu voi cu privire la ultimele productii cinematografice.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #796 : 13.Oct.2015, 07:30:56 p.m. »
...... pe de alta parte noi acumulam ani si experienta si e tot mai greu sa gasim senzationalul acolo unde il gaseam odinioara  :D.
..

Cu alte cuvinte, AM IMBATRANIT!   :D
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #797 : 14.Oct.2015, 11:51:08 a.m. »
Poate tu :-))
In alta ordine de idei observ ca la moda sunt SF-urile, fie ca e vorba de filme artistice, fie ca e vorba de seriale.
Apropo de seriale, ce seriale NON SF urmăriți?

Sent from my 
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

« Răspuns #798 : 14.Oct.2015, 12:00:51 p.m. »
Homeland, Suits, The Good Wife, The Knick, The Last Ship, Scandal, Ray Donovan, True Detective...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #799 : 16.Oct.2015, 10:22:56 p.m. »
Bones,Big Bang Theory(it's about science not science fiction),Person of Interest,Modern Family,Criminal Minds,House of Cards(hiatus din pacate),Shameless,Vikings plus cele enumerate de Shpeedy  :fluier:
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension