Autor Subiect: Filme  (Citit de 153124 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Filme
« Răspuns #420 : 04.Apr.2011, 09:18:05 p.m. »
Buna! Ce faci?

Poate vreti sa vedeti si un film romanesc ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline Leutz

« Răspuns #421 : 05.Apr.2011, 04:17:55 a.m. »
Pare dragut. In sfarsit si unul in care nu se prezinta mostenirea gri, mizeria si hotia. Deci se poate.
Nasol e ca nu prea am cum sa intru in posesia lui  :( Poate daca are cineva un link catre vre-o ... sursa de download ...  >:) ??

Si pentru ca tot suntem la filme:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/marii-comici-ai-micilor-ecrane-provin-de-pe-stadioane-925943.html

Cel mai bun articol sportiv din Romania ultimilor ani. M-a bine-dispus pentru cel putin cateva luni de-acum incolo  =)) Cred c-o sa-l salvez si-o sa-l recitesc ori-de-cate-ori ma trezesc dimineata fara chef de viata.

Daca aveti prieteni in lumea filmului ... fiti buni si dati-le o idee: sa faca filme din circu' asta. Ar fi material pentru 50 de ani de cinematografie romaneasca de maxima calitate. S-ar revolutiona genul comediei in arta cinematografica  :); iar noi am fi de doua ori castigati ... o burta de ras la comedia din viata reala si inca una ulterior la cea regizata.
Doamne-ajuta !!!  :popcorn:
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline fireburn

« Răspuns #422 : 08.Apr.2011, 03:22:49 p.m. »
Revad si eu serialul "Norii Negri" de prin '70.
Era la TV cand aveam vreo 6-9 ani (nu mai stiu exact).
Am mai revazut si "Iron Cross" si "My name is Ivan"
De filmele de acum ce sa zic; mai subtire.

Offline Leutz

« Răspuns #423 : 08.Apr.2011, 06:52:38 p.m. »
Aseara am vazut de pe hard-disk "Cinderella man". M-am asezat la film cam fara chef, dar pana la urma a fost chiar antrenant. Merita vazut. Un film bine jucat de Russel Crowe - Renee Zellweger si bine filmat.

In seara asta am vazut la cinema "Never let me go". Impresionant ar fi cuvantul. Nu stiu exact cum sa categorizez experienta. Un film miscator si absurd. Un film nemaipomenit de bun, care totusi creeaza un nemaipomenit discomfort si care naste dar si raspunde la intrebari profunde. O poveste de dragoste pusa pe o intriga non-umana care se dezvolta si continua dincolo de absurd pana la finalul filmului. In acelasi timp actorii au avut o prestatie deosebita, iar tehnica filmarii este in stricta concordanta cu evenimentele (aproape tot filmul e facut cu camera in mana, aporape de fetele personajelor, miscandu-se, respirand odata cu ele.)

In mod special l-am lasat fara link. V-as sugera sa nu incercati sa vedeti vre-un trailer inainte si nici sa cititi ceva despre el. E un film care trebuie vazut "la prima vedere" si descoperit odata cu "derularea" peliculei. Cred ca este elementul esential la acest film.

Dupa 10-20 de minute in care filmul a mai starnit cate-o chicoteala sau fosnet de popcorn, pozand fals intr-un inceput de poveste de dragoste usurica, tema filmului a venit brutal si in sala s-a lasat o tacere de mormant care a tinut pana la sfarsit. N-am mai vazut demult (chiar niciodata daca stau sa ma gandesc) ca dupa terminarea unui film la cinema spectatorii sa ramana tintuiti in scaun in tacere minute in sir dupa derularea in totalitate a genericului de final. M-am ridicat si eu intr-un final si-am trecut in sus catre iesire pe langa randurile pline, vazand cu uluire o sala plina cu oameni uitandu-se in gol … cu cutiile de popcorn pline langa ei.

Ar mai fi de spus ca filmul este facut dupa o nuvela/roman a unui scriitor japonez, ceea ce explica grotescul, morbiditatea si imposibilitatea ideii.
Cred ca totusi am mari dificultti in a-mi exprima ideile. Filmul trebuie vazut, e greu de descris in cuvinte trairea de dupa. Vizionare placuta !!!
« Ultima Modificare: 08.Apr.2011, 07:26:02 p.m. de Leutz »

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #424 : 14.Apr.2011, 03:24:54 p.m. »
CLAR NU TREBUIE RATAT!!!!
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #425 : 14.Apr.2011, 03:36:26 p.m. »
Am o propunere, sa scriem si numele filmului, astfel putem sa vedem cu Search daca a mai fost recomandat sau nu.   >:D<

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #426 : 14.Apr.2011, 03:57:56 p.m. »
Am vazut Red Riding Hood - un fel de adaptare a povestii cu Scufita Rosie, dar asa, pentru copii mai mari :) Reusit filmul, chiar am facut pariuri peste pariuri cu Edy referitor la cine ar fi lupul... si nu am nimerit-o! :D Imi place cand tre sa astept pana la final sa vad ce si cum.
Nu va spun cine e lupul, va las sa vedeti filmul. :)

SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Silfax

« Răspuns #427 : 14.Apr.2011, 11:16:47 p.m. »
Si eu care credeam ca de Scufita asta zici... :)

L.E. Dar macar ne poti spune cine joaca in rolul bunicii? :D
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline Leutz

« Răspuns #428 : 17.Apr.2011, 04:22:04 p.m. »
Azi am vazut "Get smart". O comedie draguta. Buna de inveselit o seara de weekend petrecuta acasa.

Pana la urma n-a vazut nimeni "Never let me go" ?? Sau l-ati vazut dar n-ati fost atat de entuziasmati ca mine ... Astept pareri  :-?

Offline Laurentiu

« Răspuns #429 : 25.Apr.2011, 05:45:29 p.m. »
“The soviet story” este un film documentar realizat pentru prima dată de Edvins Snore. Filmul spune povestea regimului sovietic şi a modului în care Uniunea Sovietică a colaborat cu Germania nazistă provocând distrugerea. Filmul prezintă documente recent descoperite în arhivă care dezvăluie detalii şocante. ”The soviet story” a fost filmat timp de 2 ani în Rusia, Ucraina, Letonia, Germania, Franţa, Marea Britanie şi Belgia. Materialele pentru documentar au fost colectate de către autorul Edvins Snore timp de 10 ani. Ca urmare, documentarul prezintă o imagine cu adevărat unică, recentă în istoria sovietică. Povestea este spusă de către oameni, foşti cetăţeni sovietici, care au cunoştinţe despre cele întâmplate.

http://filme.yum.ro/documentar/the-soviet-story-2008
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!