Autor Subiect: Filme  (Citit de 153038 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Filme
« Răspuns #1130 : 04.Iun.2021, 08:55:25 a.m. »

Offline shpeedy

« Răspuns #1131 : 04.Iun.2021, 09:05:30 a.m. »
Ce sa zic, @cad, cu cate un 'issue' fiecare suntem datori in viata asta...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline ...

« Răspuns #1132 : 04.Iun.2021, 09:10:32 a.m. »
Bine ca nu e "I sue" :)

Offline FritzVonSpritz

« Răspuns #1133 : 04.Iun.2021, 10:06:52 a.m. »
Personal consider ca pe acest forum am ajuns la un nivel la care sa ne permitem sa nu mai furam...
tu iti spui parerea ca te consideri indreptatit sa furi

• Suzuki Ignis GL 2018, Ex-Nissan Micra Hatchback 2005
Daca ai o masina, te bucuri de 2 ori: cand o cumperi si cand o vinzi....

Offline Leutz

« Răspuns #1134 : 22.Iun.2021, 04:35:15 p.m. »
Tocmai am terminat un serial islandez extraordinar. Se cheama "Katla".

Face parte din acelasi gen 'dark/noir/ominous' la fel ca mai demult discutatul "Dark" si in opinia mea ridica stacheta cel putin la acelasi nivel.
Zic cel putin la acelasi nivel pentru ca Dark e mai sus d.p.d.v. al complexitatii "matematice" a povestii. Dark e un serial lung, elaborat, bine bugetat, consacrat, considerat pe drept exponent al genului.

Katla ar fi fratele ala mai mic si... mai rau. Un serial mic, condensat, cu actori putini, cinematografie si joc actoricesc expectionale si, bonus, o brutalitate psihologica extraordinara care duce nivelul de "dark" semnifcativ peste ce ofera "Dark".
Iar limba islandeza... parca facuta pentru astfel de filme.

Recomand cu ... caldura  :D.

P.S. Filmul e pe Netflix. De data asta nu ma-nsel. Chiar il gasiti acolo.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline shpeedy

« Răspuns #1135 : 22.Iun.2021, 08:53:11 p.m. »
Saptamana asta am tot vazut recomandarea asta din mai multe parti - Mare of Easttown / Crima din Easttown pe HBO:

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

The following users thanked this post: ...

Offline Blitzu

« Răspuns #1136 : 23.Iun.2021, 01:33:07 a.m. »
Personal consider ca pe acest forum am ajuns la un nivel la care sa ne permitem sa nu mai furam... Cu echivalentul a 10-15 Euro pe luna poti avea acces LEGAL la principalele platforme de streaming, fara a fi nevoit sa furi. Si am realizat in ultimul an, cand cu greu am mai gasit cate un film care intr-adevar sa merite, ca munca celor ce fac filme este in egala masura importanta (si trebuie recompensata in consecinta) pentru calitatea produsului finit...

Da, intelegeam piratarea filmelor/software-ului in contextul in care un DVD/o licenta costa o cota semnificativa din salariu, dar la ora actuala exista alternative pentru toate buzunarele. Cred ca suntem datori sa evoluam si noi - altfel nu vad vreo diferenta intre mentalitatea de a se considera indreptatit sa fure a celor din clasa politica actuala si noi (am spus ca mentalitate, nu ca dimensiune a furtului).
Am avut Amazon Prime,un film nou/luna
Am avut Netflix pana luna asta,de 2 ani am vrut sa renunt din acelasi motiv ca și mai sus. L-am lăsat din dorința sotiei,sa mai vadă un documentar. Ea nu are frecvența mea de a vedea filme sau documentare.
Am avut satelit și abonament TV...asa degeaba ani de zile. Am avut HBO,abonament TIFF.. you name it.
Am fost la cinema toată viața,a fost fain,doar ca în ultimii ani,ca să vezi un film la cinema trebuie sa pierzi 5 ore din viața.
Ce zici tu,ca ai acces la toate platformele cu 15€/luna,nu știu ce sa zic. Sa am acces la o platforma unde schimba posterul la același titlu de film...e cam de porc,nici măcar nu ai nevoie de web dizainăr pt asta.
Lupul moralist urla pe ascuns de obicei...

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
"Understeer" is when you hit the fence with the front of the car. "Oversteer" is when you hit the fence with the rear of the car. "Horsepower" is how fast you hit the fence. "Torque" is how far you take the fence with you

Offline perfidus

« Răspuns #1137 : 23.Iun.2021, 11:33:24 a.m. »
"Security"
 - Despre secrete, minciuni si judecăți pripite care distrug vieți intr-un foarte bun film mistery, regizat de Peter Chelsom (Serendipity). Recomand.

https://www.netflix.com/ro-en/title/81446114

Suzuki Vitara 1.4T Spirit 4WD M/T 2019 ("Snow White")

The following users thanked this post: ...

Offline Leutz

« Răspuns #1138 : 10.Iul.2021, 03:54:06 p.m. »
Intre timp am vazut pe Netflix un film spaniol interesant: "Durante la tormenta" sau "Mirage" in engleza.
Desi se incadreaza in categoria celor pe care le recomand a fi vazute fara informare prealabila, dau un pic din casa si zic ca mi-a adus aminte de alte doua filme care mi-au placut foarte mult: "Frequency" si "The lake house".

Intr-un fel, Mirage combina genurile atacate de cele doua filme intr-un mod original, bine executat tehnic si artistic, pe un substrat de SF clasic die tipul Twilight Zone.

Recomand cu maxima caldura.
  • SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline saureign

• S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015