0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Personal consider ca pe acest forum am ajuns la un nivel la care sa ne permitem sa nu mai furam... tu iti spui parerea ca te consideri indreptatit sa furi
Personal consider ca pe acest forum am ajuns la un nivel la care sa ne permitem sa nu mai furam... Cu echivalentul a 10-15 Euro pe luna poti avea acces LEGAL la principalele platforme de streaming, fara a fi nevoit sa furi. Si am realizat in ultimul an, cand cu greu am mai gasit cate un film care intr-adevar sa merite, ca munca celor ce fac filme este in egala masura importanta (si trebuie recompensata in consecinta) pentru calitatea produsului finit...Da, intelegeam piratarea filmelor/software-ului in contextul in care un DVD/o licenta costa o cota semnificativa din salariu, dar la ora actuala exista alternative pentru toate buzunarele. Cred ca suntem datori sa evoluam si noi - altfel nu vad vreo diferenta intre mentalitatea de a se considera indreptatit sa fure a celor din clasa politica actuala si noi (am spus ca mentalitate, nu ca dimensiune a furtului).